valla sekerim bendede 3 yıllık kayıp var.. bende 86 dogumluyum hala okuyorum.. ama kendimi yaşlı hissetmiyorum.. sende kendine gel hayatım.. 86lıyız yas olmus 22-23 diye yaşlı mı olucaz.. enerjini yükselt.. ailen okumana yardımcı oluyosa takma şimdi kafana bunlarıı.. 18 yasıma yeni girmiş gibiyim. yıllar geciyo ama ben hala aynıyım.. hemen makyajını yapıosun yarın güzelce giyiniyosun.. saclarıda tarayıp savuruyosun.. ne bu böyle çökmüş gibi konuşmalar... daha genciz güzeliz.. millet artık 30unda evlenip couluk cocuga karısıyo kendini yasıtlarınla kıyaslama lütfen hem unutma yanlız degiilsin..ŞenizBana bir akıl verin yol gösterin teselli edin allah aşkına, 1986 doğumluyum ve hala okuyorum iş yok güç yok yaşıtlarım okullarını bitirdi iş güç sahibi oldu evlendi. Allahım diyorum neden ben herşeye geç kalıyorum.
Lise de bir yer kazandım hazırlık zorunluydu 1 yıl kaybettim ordan.
Lise bitti üniversiteyi kazanamadım 1 yıl dershaneye gittim oldu 2 yıllık kayıp, dedim bi hayır vardır.
Sonra kazandım üniversiteyi hazırlık sınavını geçemedim ettimi 3 yıllık kayıp. Hala okuyorum hala okuyorum bıktım ve bir yılım daha var.
İsyan etmek istemiyorum üniversiteyi kazanamasam ne yapcaktım ki diyorum teselli etmeye çalışıyorum kendimi olmuyor. Saçlarım beyazlıyor utanıyorum, yaşımı söylemekten utanıyorum. Kendi yaşıtlarım işlerine gidipte benim hala okula gitmemden utanıyorum.
Okadar bıktım ki herşeyden, okadar bakımsız geziyorum ki aynlara bile bakamıyorum artık. Yanlışla kendimi gördüğüm aynadan kaçıyorum, gözler kıpkırmızı, saçlar dağınık, üste öylesine birşeyler geçirilmiş. Psikolojim altüst oldu.
alkisalkisalkisyapma nolur... elinde neler var bir iyice bak ve haline şükret...
lütfen yanlış anlama... çünkü durumunu çok abartmışsın ; madem farkındasın senin yerinde olmak isteyen bir sürü insan olduğunun o zaman bunları kendine dert etmemeyi de öğrenmelisin... tek başına yapamıyorsan yardım almalısın... uzman bir yardım almalısın...
çünkü senin durumun hayatta ne istediğine karar vermişlik hali değil ; elindekilerle mutlu olmamak hatta mutlu olamamak için çabalamak hali...
canım sen böle hissediyorsan bizim ölmemiz gerekir herhalde ben 2005 mezunuyum 2007de formasyon aldım 2 senedir iş bulamıyorum, benimle mezun olanların çoğu iş buldu çalışıyor, evlenme konusuna gelince 3,5 senelik ilişkim bitti 2 ay önce ben 26 yaşındayım bu yaşta ne işim nede sevdiğim biri var yaniii.Şimdi sen kendini tabi yaşıtlarınla karşılaştırıyorsun ama o üniversiteyi hiç kazanamayanlar var emin ol ve bence şimdiden iş staj başvurularına başla yazını baş geçirme derim.bu kriz şartlarında iş bulmak çok zor :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?