OOOOO sen dertsiz başına dert arıyorsun güzelim....
Ben de anadolu lisesi okudum 7 yıl, yani 1 yıl hazırlık...
Siyasal bilgiler kazandım, ağır bir bölüm olduğu için ve ıstanbulu kazandığım için, alışman zor olur, hazırlık oku bu bir senede hem istanbula hem de okula alışırsın dediler 1 yıl hazırlık okudum...
Okul bitmeden part time çalışmaya başladım, finallerimin bittiği gün aynı yerde kadrolu çalışmaya başladım... Ama sonra okuldan y.lisans teklifi geldi... Ve yüksek lisans yaptım, 2 yıl...
Ama asistanlık vermediler, terar çalışmaya başladım....
8 yıldır çalışıyordum. taa ki aralık 15 e kadar... Aralık 15 te çalıştığım şirket kapısına kilidi astı ve bize de güle güle dedi... Şimdi evdeyim...
Ne lisede okuduğum hazırlık, ne ünivde okuduğum hazırlık ne de yüksek lisans yaparken okuduğum 2 yıl asla ama asla KAYIP olarak gelmedi bana... Aksiine ben o zamanlarda hayatı tanıdım, ufkum genişledi, kendimi tanıdım, yaşadığım ülkeyi, dünyayı tanıdım...
Benim kayıp gördüğüm şu evde oturduğum 4 ay... evliyim ev işleri falan yaıyorum, ama kendimi hiç bir işe yaramaz hissediyorum, o yüzden şimdi ıtalyanca kursuna başladım... 1 yıl kadar devam edicem, kayıp mı? ASLA....
Geçirdiğin her gün senin için kazançtır.... Asla kayıp olarak görmme...
Ben 1,5 yıl önce evlendim.. Okul bitti çalıştım, ama evlilik benim için bir hedef olmadığı için hemen evlenmedim... Benim için çocuk yapmak da bir gedef değil, 32 yaşındayım, 1,5 yıllık evliyim, hala bebeğim yok, bunun için henüz çalışmalarımız da yok, çünkü henüz hazır hissetmiyorum....
Sen sen ol, başkalarının yaşamlarını kendininkiyle kıyaslama.. Herkes kendi hayatını yaşar... Üniv. okumadan evlenip çoluk çocua karışanlar da emin ol ki, keşke okusaydım diyorlar...
Ben evlendiğimde 30 yaşındaydım, ben bile demedim, yaşlaıyorum diye... Annemler, görümcemler bebek için baskı yapıyorlar, bak 32 oldun artık zamanı geldi diyolar, ooo daha gencim, gezip tozacam 1 yıl daha, 1 sene sonra düşünürüz belki diyorum, daha bu yaşta kapatamam kendimi eve diyorum....
Sana kalsa benim ölmem lazım.... Delimiyim yaaa... Hayat çok güzel, ye iç gez eğlen, hayttan zevk al....