- 4 Nisan 2016
- 68
- 29
- 34
-
- Konu Sahibi Yineyenibastan
Valla benim namus anlayisim biraz farkli oldugundan namussuz oldugunuzu dusunmedim nedensemutluluklar dilerim
Emin ol var.Benim durumumda kimse yok muuu
Emin ol var.
Ama ben benim diyemeyeceğim.
çünkü ben, yaşadıklarım, yakınlaşmalarım, ilişkilerim ile ilgili kendimi tukaka veya namussuz diye adlandırmıyorum.
Yaşanan yaşanır, biter.
Kimseye hesap vermek zorunda değiliz ve buna eşimizde dahil.
Bir erkeğin yaşayabileceği tensel tecrübeleri bir kadın olarak bizlerde yaşayabiliriz ve yaşamalıyız da.
Neden bu kadar kendinizi yıpratıyorsunuz hiç anlam veremiyorum.
Nasıl bir ortamda yaşarsan yaşa, nasıl bir ailede büyürsen büyü ne fark eder, kendine namussuz detirtecek kadar ne yani.?Belkide aile yapısı ve yaşadığım yerle ilgilidir bu agir duygular pişmanlıkvs, keşke rahat olsa içim, burda hemen damgayı basarlar
Nasıl bir ortamda yaşarsan yaşa, nasıl bir ailede büyürsen büyü ne fark eder, kendine namussuz detirtecek kadar ne yani.?
Namussuzluk felan değil yaşadıkların.
Arkadaşım, bak evlenmişsin.
Seni affeden değil, seni mutlu eden, gereksiz, kendisinden önceki erkeklere veya yaşadıklarınıza takmayan, bu hakkı kendinde görmeyen insan gibi bir eşiniz var. Olması gerekende bu.
Birde çocuğunuz olmuş ne güzel işte. Mutlu olun.
Daha ne istiyorsunuz.?
Evet 8 yıldır evliyim.Esimm canım bitanem o benim ya inan bu şehirde böylesi varmıymış dedirtti bana. Sen evli misin
artık geleceğe umutla bakın lütfen.Amin canım birde su pişmanlık geçse geleceğe umutla baksa.m ....
geçmişte ne yaşamıştınız ki?Lütfen sonuna kadar okuyun lütfennnnnnn
Merhaba kızlar, 2 sene önce sizler sayesinde burda öyle güzel teselliler aldım ki , eski hesabımın şifresini bir türlü hatırlayamadığım için yeni üyelik açtım, beni bilenler vardır.mutlaka çok zor durumdaydım, konu ise eskiden yapmış olduğum hatalar günahlar be bunları sevgilime anlattığım için beni terketmişti ağır bir bunalım geçirmiştim. Sonra ne mi oldu, biliyorum arkamdan çok merak eden bana.kızanlar oldu ama inanın çok zor günler geçirdim intihar bile geçti aklımdan .. simdi anlatıyorum kızlar hayatmeger sürprizlerle doluymuş
Ben tam o bunalımdan yeni yeni çıkıyordum bi ise girdim . Orada çalışırken hayatıma biri girdi ve sizlerin de bana onerdigi gibi ona yüzeysel de.olsa herşeyi anlattım, ben çok hatalar yapmış tövbe etmiş pişmanlıkla kavrulan bir kulum dedim, beni elimden tutup o çukurdan o karanlıktan çekti çıkardı her halinle kabulumsun dedi, meğer dünyada boyle mükemmel erkekler de varmış dedim, sen tövbe etmussin Allah affeder ben kimim ki yargılayım dedi. Şimdi mi ? Şimdi evliyiz bir de çocuğumuz oldu 1 yaşına girecek inşallah
Su an çok şükür mutlu bir evliliğim var ama ve.lakin galen geçmişe pişmanlık duyuyorum psikologa gidiyorum bazen, oğluma namuslu bir annen var diyecek olsam diyemem, keşke mükemmel bir anne olsaydım geçmişte o hataları yapmasaydım da yüzüne rahat baksaydım herkesin, keşkelerle yaşanmıyor malesef.. ama yine ihtiyacım var tesellimize, ben gibi olup çok mutlu olan eskiyi hic düşünmeyen varmi
geçmişte ne yaşamıştınız ki?
Dalga geçmek için pek doğru secim değil başka bi konuya dalga geçin ltfenEvet tanıdık.kimsin
Sen cani gonulden pismanlikla tevbe ettikten sonra ve ayni hatalari yapmadiktan sonra temiz bi annesin.oyle dusunme..bence bi umreye git esinle..
Seytanin isi o zaten en cokta tevbe edenlerle ugrasir kul daha cok tevbe ettikce seytan kahroluyor bi kenarda onu alt et guclu ol Allah tevbelerin mukafatini bu dunyada bile vermis iyi bi es ve evladin var hangimiz gunahkar degilizki Allah gunahlarimizi affetsin.ve gecenin bi vaktinde ellirini acip kibleye don gunahlarini itiraf et agla gozyasi dok gozyaslari dokerek temizler gunahlari...ben diyorum sana bunu ama bunu kendim yapmayali uzun zaman oldu kalbim katilasmis caresine bakmali..Evet çok.istiyorum inşallah gideriz. Şeytan devamlı vesvese veriyor ne yüzle allahın karşısına çıkıp dua ediyorsun falan diye , kalbim sıkışıyor bazen....
Seytanin isi o zaten en cokta tevbe edenlerle ugrasir kul daha cok tevbe ettikce seytan kahroluyor bi kenarda onu alt et guclu ol Allah tevbelerin mukafatini bu dunyada bile vermis iyi bi es ve evladin var hangimiz gunahkar degilizki Allah gunahlarimizi affetsin.ve gecenin bi vaktinde ellirini acip kibleye don gunahlarini itiraf et agla gozyasi dok gozyaslari dokerek temizler gunahlari...ben diyorum sana bunu ama bunu kendim yapmayali uzun zaman oldu kalbim katilasmis caresine bakmali..
Canım benim sen zaten o minik yavrunu kucağına aldığın an geleceğine bembeyaz bir sayfa açıp bir melek anne oldun bunu unutma.