Heyyy ben geldim, akisinabiraktim eski üyeligim beni tanıdınız mi

Yineyenibastan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
68
29
34
Lütfen sonuna kadar okuyun lütfennnnnnn
Merhaba kızlar, 2 sene önce sizler sayesinde burda öyle güzel teselliler aldım ki , eski hesabımın şifresini bir türlü hatırlayamadığım için yeni üyelik açtım, beni bilenler vardır.mutlaka çok zor durumdaydım, konu ise eskiden yapmış olduğum hatalar günahlar be bunları sevgilime anlattığım için beni terketmişti ağır bir bunalım geçirmiştim. Sonra ne mi oldu, biliyorum arkamdan çok merak eden bana.kızanlar oldu ama inanın çok zor günler geçirdim intihar bile geçti aklımdan .. simdi anlatıyorum kızlar hayatmeger sürprizlerle doluymuş

Ben tam o bunalımdan yeni yeni çıkıyordum bi ise girdim . Orada çalışırken hayatıma biri girdi ve sizlerin de bana onerdigi gibi ona yüzeysel de.olsa herşeyi anlattım, ben çok hatalar yapmış tövbe etmiş pişmanlıkla kavrulan bir kulum dedim, beni elimden tutup o çukurdan o karanlıktan çekti çıkardı her halinle kabulumsun dedi, meğer dünyada boyle mükemmel erkekler de varmış dedim, sen tövbe etmussin Allah affeder ben kimim ki yargılayım dedi. Şimdi mi ? Şimdi evliyiz bir de çocuğumuz oldu 1 yaşına girecek inşallah
Su an çok şükür mutlu bir evliliğim var ama ve.lakin galen geçmişe pişmanlık duyuyorum psikologa gidiyorum bazen, oğluma namuslu bir annen var diyecek olsam diyemem, keşke mükemmel bir anne olsaydım geçmişte o hataları yapmasaydım da yüzüne rahat baksaydım herkesin, keşkelerle yaşanmıyor malesef.. ama yine ihtiyacım var tesellimize, ben gibi olup çok mutlu olan eskiyi hic düşünmeyen varmi

Kesınlıkle boyle dusunmemelisin bak eşinde demiş allah affediyoda biz kımı sen kımsın ki gunahını konusup kederleneceksın bol bol estagfirullah cek namaz kıl hep iyilik yap .. Ne zaman aklına gelse bilki seytanın oyunu vesvesesidir cıkar at aklından huzurunu bozma hep mutlu ol kımse cok iyi degıl

Allah mesut etsin.Bak ne güzel temiz bir sayfa açmışsın,yeni bir hayat kurmuşsun.Bebeğini güle güle büyüt.
Annelik bebekten öncesiyle ölçülmüyor,bebekten sonrasıyla ölçülüyor :)
Önemli olan senin çocuğuna nasıl annelik ettiğin,gerisi geçmişte kalan kötü anılar sadece.

merhaba o kadar sevindim ki adınıza
ama tövbe etmişsiniz geçmiş gitmiş
artık takılmayın onlara hiç gerek yok
yepyeni bir hayatınız var ne güzel
kimseye de namusunuzla ilgili verilecek hesabınız yok oğluma öyle diyemicem diye üzülmeyin boşuna:)

İyi bir anne olmak icon elimden geleni yapıyorum ama iste bazen düşünceler bırakmıyor zihnimi meşgul ediyor 2 senedir rahattım yine hu agir duygular çaldı kapımı, tedavi görüyorum eşim de destek . Esim bu arada saha fazla yakınlaşma olan olayları biliyor ufak tefek sevgilileri anlatmadım en önemlileri biliyor, daha da kurcalamayın değil mi canlarım çok sagolun cokk

Doğru kardeşim, de iste bizim annelerimizi düşünüyorum keske öyle olsaydım diyorum esim takılımyor hic, boyle yaparak onu da huzursuz ediyorum ama elinde degil

Teşekkür ederim , allah affetsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…