- 4 Nisan 2016
- 68
- 29
- 34
-
- Konu Sahibi Yineyenibastan
gercekten pismansan allah göruyordur zaten bence gecmise bir sunger cek artik.
merhaba o kadar sevindim ki adınızaLütfen sonuna kadar okuyun lütfennnnnnn
Merhaba kızlar, 2 sene önce sizler sayesinde burda öyle güzel teselliler aldım ki , eski hesabımın şifresini bir türlü hatırlayamadığım için yeni üyelik açtım, beni bilenler vardır.mutlaka çok zor durumdaydım, konu ise eskiden yapmış olduğum hatalar günahlar be bunları sevgilime anlattığım için beni terketmişti ağır bir bunalım geçirmiştim. Sonra ne mi oldu, biliyorum arkamdan çok merak eden bana.kızanlar oldu ama inanın çok zor günler geçirdim intihar bile geçti aklımdan .. simdi anlatıyorum kızlar hayatmeger sürprizlerle doluymuş
Ben tam o bunalımdan yeni yeni çıkıyordum bi ise girdim . Orada çalışırken hayatıma biri girdi ve sizlerin de bana onerdigi gibi ona yüzeysel de.olsa herşeyi anlattım, ben çok hatalar yapmış tövbe etmiş pişmanlıkla kavrulan bir kulum dedim, beni elimden tutup o çukurdan o karanlıktan çekti çıkardı her halinle kabulumsun dedi, meğer dünyada boyle mükemmel erkekler de varmış dedim, sen tövbe etmussin Allah affeder ben kimim ki yargılayım dedi. Şimdi mi ? Şimdi evliyiz bir de çocuğumuz oldu 1 yaşına girecek inşallah
Su an çok şükür mutlu bir evliliğim var ama ve.lakin galen geçmişe pişmanlık duyuyorum psikologa gidiyorum bazen, oğluma namuslu bir annen var diyecek olsam diyemem, keşke mükemmel bir anne olsaydım geçmişte o hataları yapmasaydım da yüzüne rahat baksaydım herkesin, keşkelerle yaşanmıyor malesef.. ama yine ihtiyacım var tesellimize, ben gibi olup çok mutlu olan eskiyi hic düşünmeyen varmi
Doğru söylüyorsunuz aslında, teşekkür ederimÜyelik tarihim yeni sayılır, konularınızı bilmiyorum.
Yazdıklarınızı okuyunca katil, tecavüzcü veya hırsız olmadığınızı düşünüyorum.
Bu durumda da kendinize 'namussuz' demeyin rica ediyorum.
Mutluluklar.
merhaba o kadar sevindim ki adınıza
ama tövbe etmişsiniz geçmiş gitmiş
artık takılmayın onlara hiç gerek yok
yepyeni bir hayatınız var ne güzel
kimseye de namusunuzla ilgili verilecek hesabınız yok oğluma öyle diyemicem diye üzülmeyin boşuna:)
Allah mesut etsin.Bak ne güzel temiz bir sayfa açmışsın,yeni bir hayat kurmuşsun.Bebeğini güle güle büyüt.
Annelik bebekten öncesiyle ölçülmüyor,bebekten sonrasıyla ölçülüyor :)
Önemli olan senin çocuğuna nasıl annelik ettiğin,gerisi geçmişte kalan kötü anılar sadece.[/Q
Böyle şeyler yaşayınca öyle düşünemiyor insan iste kardeşim düzgün bir hayat yaşamamış olmak çok üzücü
Nıye kendıne namuslu degıl dıyosun ki. Ne yapmış olabılırsın gecmişinde. Valla eskı olayları hiç bilmiyorum. Ama napmış olursan ol bu kalıptan kurtul.
Eşinize anlamışsınız, o da sorun etmemiş ve şimdi mutlusunuz.
Ötesini karıştırmayın artık, onu anlattım bunu anlatmadım filan, düşünmeyin, kapatın artık...
Tövbe etmişsiniz, Allah affetsin,vesvese yapmayın daha fazla..
Mutluluklar..
Amin canım birde su pişmanlık geçse geleceğe umutla baksa.m ....eski konularınızı okudum da o zaman öyle bir adamdan sizi Allah kurtarmış.
çok çok mutlu oldum mutlu olmanıza. Allah bozmasınn amin