Hesabı ikidir ödeyerek hata mı yapıyorum ?? Kıymetli olmaz mıyım bu durumda?

Bana çocuk maddi yönden seni kullanıyor gibi geldi.
Babası villa da oturuyor kardeşi koleyde okuyor ama kendisinin internete girecek paketi yok öyle mi?
Çocuk kandırıyor? :)

canım bunlar mersin'in ufak bi ilçesinde oturuyorlar. villa falan diye bahsettiği mersin'deki.

bu da işte maddiyatla ilgili sorunlardan ötürü kalıyor diye düşünüyorum. eylül sonuydu ve bana kefil olmamı imam etmişti.

whatsapptan'yan yazıp durdu, neymiş memur kefil lazımmış akşama kadar, ev sahibi manyakmış tutturmuş, sadece bir prosedürmüş bilmem ne... bir kefil olur musun demediği kalmıştı. sonra ben de yalan söylemek durumunda kaldım, olurdum canım ben aslında ama geçmişte kötü bir tecrübe yaşadım dedim. dakkasında telefonla aramıştı beni.

Yalancımı , değilmi onu sen bizden daha iyi bilirsin , sonuçta onunla zaman geçiren , gezen sensin ,yalnız şöyle bir durumda varki ben çevremde çok rastladım , oran'da villada oturup ,panoradan , Beymen'den alışveriş yapıp , kız arkadaşına bir starbuckda kahve ısmarlamaya gelince Alman usulu yapanlara canlı şahidim , neyse işin yalancı kısmını bilemem ama pekte kaliteli ,eğlenceli zaman geçirilecek bir tip olmadığını Anlıyorum erkek arkadaşının , bu senin için zaman kaybı , terk et gitsin :)

Bir de 18 yasindaki universite cocuklariyla yasadigi eve seni neden cagiriyor? Kendine ait bir ev bile degil. Arkadasim nolur hemen uzaklas bu avareden. Zaten icindeki duygusal boslugu dolduracak nitelikte bile degil. Senin kalemin bir adam degil bu. Bazi kurslara yazilarak cevreni genisletebilirsin biraz. Kismetin nerden cikacagi belli olmaz. Guzel bir gulumsemeyle de kismesizlik sorununu asabilirsin emin ol. Biraz daha ozguven...

Param yok diye sonra görüşürüz diyen sevgiliye görüşmeyelim derdim muhtemelen.

Yani beş buluşmada hesap ödenirken rahatsız olmadınız siz ödeyince oturup tüm ayrıntıları incelemişsiniz.

Çok ilginç.

Dostlar bence siz 1. konuyu da okuyun. Yani herif bastan asagi garip ve guvenilmaz, zaten internetten tanisilan birinden ne beklenir ki........kim oldugunu, neci oldugunu bilmiyorsun; o villa, doktor bilmem ne zaten sallamasyon konu sahibesi haberin ola. Hem dogru olsa bile o doktor abiden ona fayda var mi, hesap odemekten aciz.

Bu herif hem zugurt, hem yalanci.

Internette sallayan sallayana zaten, zugurtlugunu kompleks yapip kendine bence doktor abi uydurmus, bunlarin hepsinin %100 hayal urunu olduguna eminim. Her seyi bastan asagi sallamasyon. Abinle tanismak istiyorum de bir, tepkisine bak. Ayagini opeyim gozunu ac artik, sinyalleri oku. Kefil hikayenden ble ne mal oldugu anlasiliyor.

Konu sahibesi bu sacma sapan ise lutfen devam etme artik rica ediyorum ya da arastir, ama bu adama guvenme. Su yazdiklarin sana normal geliyor mu? Bak ben de 27 yasindayim, yasitlarimizin cocugu olan bile var, sen de is guc sahibi akilli mantikli bir insana benziyorsun, bu iliski sana normal geliyor mu? Adam hakkinda hicbir sey bilmiyorsun. Haydi bunu da gectim, yasamak istedigin iliski bu mu? Bu adam senin ayarinda ve layigin degil, issiz gucsuz bir tip.

Bir de sunu eklemek isterim ki, gercekten varlikli insanlar asla agizlariyla ben de zenginim demezler. Diyorsa da ya sonradan gorme ya da ezik , komplekslidir. Agzindan maddi durumumuz iyi lafi cikan insan kadar itici insan yok bence.

Son düzenleme:
Canim sende hesabi odeyerek degersiz mi oluyorum diye yazmaktansa, acaba dogru kisinin hesabini mi oduyorum diye dusunmelisin bence. Bende surekli hesabi erkegin odemesinden rahatsiz olurum. Kadinda odemeli ara sira. Ama tabi karsinda adam gibi adam varsa. Yok eger yoksa, birak hesap odemeyi, 1 lira bile vermem, vermek istemem ki dogrusu budur. Bence sen bunu bi dusun.

evet canım bana da garip geliyor, evde başkaları var gelmem diyorum ama nolcak hepimizin ayrı odası var diyor.

hem masrafı azaltmanın derdinde hem de tabi yakınlaşma beklentisi falan olabilir. ama ben açıkça öyle bir kız olmadığımı cinsel beklentilerine asla karşılık vermeyeceğimi söyledim. böyle bir beklentisi olmadığını söyledi. belki de dört duvar arasına girince faklı olur diye düşünüyor da olabilir.

Kefil ? Başına çorap örecek arkadan bakmadan kaç!daha kaliteli erkeğe layıksın

Deniz kıyısındaki erkeklerin çoğu alkolik ve işsiz ama çoğu anakuzusu

Adam yolunacak kaz ariyor.
Bulmusta ..

teessüf ederim !

bana "kaz" diyerek hakaret etme cüretini nerden buluyorsunuz ? kendini ifade etmenin bin tane yolu vardır. siz kendinizi hakaretle ifade ediyorsanız bu sizin kişiliğinizi gösterir.

Tavsiye veren hanım toplumumuzda sık görülen prenses sendromundan muzdarip galiba. Ne kadar duygusal boşlukta olursan ol, mantık gözün açık olacak. Kısmetim kapalı diye diye elin adamlarının gariplikleriyle uğraşma.

Hesabı her zaman erkek öder diye bir kural yok,ara sıra sizin ödemeniz gayet normal birşey.

Ama sizin bu arkadaşınız da bir tuhaflık var anlattığınız kadarıyla.

Kolejde okuyan kardeş, villa sahibi baba, doktor abi çok inandırıcı gelmedi.

Dikkatli olun lütfen, kandırılmayın.

bildiğin kullanıyor seni. şahsen hesap ödeten erkeği ben erkekmiş gibi hissedemiyorum. elini cebine dahi attırmaması lazım. lisede çıktığım bir çocuk vardı. cebimde 40 kuruşla yanına gittim bir gün. o kadar güvenirdim ona. acayip üstüme düşerdi çok kıymet verirdi. yedirir içirir gezdirir üstüne bir de en sevdiğim çikolatayı alır eve bırakırdı. şampuanıma kadar almışlığı var ben istemediğim halde. harçlık bile vermeye kalkmıştı hatta. benim reddetme gibi bir lüksüm yoktu kızacağını biliyordum ve hiç de kullanmaya kalkmadım. yapma etme dedikçe daha fazla yaptı. her ay kontörlerimi alır yollardı. bu çocuk o zaman 19 yaşındaydı sadece düşün. sonradan yalanlarından dolayı bitti ama kötü şekilde ayrılmadık. yıllarca ayrı olduğumuz halde her doğumgünümde ilk o kutlardı. ben heralde böyle bir başlangıç yapmış olmamdan dolayı hesap ödeten erkeklerden haz etmiyorum. onlara muhtaç filan olduğumuzdan değil. ama maddi manevi sahiplenmesi lazım erkeğin.

Abartma sen de :)

Seninki bence 18 yaşındakilerle kala kala kendini o yaşta sanmış psikolojik olarak.
Ben malesef çok takarım bu para konularına. Erkeğin ödemesinden yanayım. Değil yanımda para muhabbeti yapmasını, bulunduğumuz ortamdaki bakışlardan bile rahatsız olurum kendimce hesabı ben ödesem. Yaşı 26. Çocuk değil, bunları düşünemiyorsa ben hiç uğraşmazdım. Ne o öyle abiden senin yanında para istemeler, malk mülk muhabbetleri. Hiç gelemem. Beni dışarı davet ediyorsa hesabı ödemeli. Fakat şöylede bir durum var. Ben sadece hesaba takıntılıyım nedense. Bana başta "param yok, buluşmayalım olur mu?" dese hay hay. Seve seve "buluşalım sorun değil" der ve öderim. Ama buluşmaya geç gelip yok kartımı bankamatik yuttu, yok abim parayı yanlış yere yatırmış, yok arayım bilmem ne ben çekemem açıkçası. Bu arada yanlış anlaşılmasın, sevgilime para yolladığım bile olmuştur gerektiğinde. Ama adamına göre davranmak lazım. Bana biraz çocuksu gibi geldi erkek arkadaşın hele eve davet edip herkesin ayrı odası var demesi.. Basit. Ne bileyim insan şöyle güzel bir ortam hazırlar, bir masa kurar yada daha önceden sözleşirsiniz sende ıvır zıvır alıp gidersin ve güzel bir akşam geçirirsiniz evde beraber.
Fakat söyleyiş tarzı bile çok itici adamın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…