Ailesi baska sehirde mi? Neden ailesiyle kalmiyor da uni ogrencileriyle kaliyor? Gercekten garip bi adam. Diyelim ki ailesiyle ilgili soyledikleri dogru. Ama her aileden bi ise yaramaz cikiyor. Seninki de o ailenin ise yaramazi demekki. Yildiz dusuklugu falan inanmam boyle seylere ama sendeki sansa bak kim denk gelmis. Valla kendi abimden biliyorum, boylelerinden kimseye hayir gelmez. Yol yakinken ayril.
Bence cimri olduğu kadar da yalancı görünüyor. Bence temkinli davran.
Bir de 18 yasindaki universite cocuklariyla yasadigi eve seni neden cagiriyor? Kendine ait bir ev bile degil. Arkadasim nolur hemen uzaklas bu avareden. Zaten icindeki duygusal boslugu dolduracak nitelikte bile degil. Senin kalemin bir adam degil bu. Bazi kurslara yazilarak cevreni genisletebilirsin biraz. Kismetin nerden cikacagi belli olmaz. Guzel bir gulumsemeyle de kismesizlik sorununu asabilirsin emin ol. Biraz daha ozguven...
canım bunlar mersin'in ufak bi ilçesinde oturuyorlar. villa falan diye bahsettiği mersin'deki.
bu da işte maddiyatla ilgili sorunlardan ötürü kalıyor diye düşünüyorum. eylül sonuydu ve bana kefil olmamı imam etmişti.
whatsapptan'yan yazıp durdu, neymiş memur kefil lazımmış akşama kadar, ev sahibi manyakmış tutturmuş, sadece bir prosedürmüş bilmem ne... bir kefil olur musun demediği kalmıştı. sonra ben de yalan söylemek durumunda kaldım, olurdum canım ben aslında ama geçmişte kötü bir tecrübe yaşadım dedim. dakkasında telefonla aramıştı beni.
Adam yolunacak kaz ariyor.
Bulmusta ..
bildiğin kullanıyor seni. şahsen hesap ödeten erkeği ben erkekmiş gibi hissedemiyorum. elini cebine dahi attırmaması lazım. lisede çıktığım bir çocuk vardı. cebimde 40 kuruşla yanına gittim bir gün. o kadar güvenirdim ona. acayip üstüme düşerdi çok kıymet verirdi. yedirir içirir gezdirir üstüne bir de en sevdiğim çikolatayı alır eve bırakırdı. şampuanıma kadar almışlığı var ben istemediğim halde. harçlık bile vermeye kalkmıştı hatta. benim reddetme gibi bir lüksüm yoktu kızacağını biliyordum ve hiç de kullanmaya kalkmadım. yapma etme dedikçe daha fazla yaptı. her ay kontörlerimi alır yollardı. bu çocuk o zaman 19 yaşındaydı sadece düşün. sonradan yalanlarından dolayı bitti ama kötü şekilde ayrılmadık. yıllarca ayrı olduğumuz halde her doğumgünümde ilk o kutlardı. ben heralde böyle bir başlangıç yapmış olmamdan dolayı hesap ödeten erkeklerden haz etmiyorum. onlara muhtaç filan olduğumuzdan değil. ama maddi manevi sahiplenmesi lazım erkeğin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?