• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hesabı ikidir ödeyerek hata mı yapıyorum ?? Kıymetli olmaz mıyım bu durumda?

Sizin parayi verip onun odemesi yanlis bir hareket olurdu. Wc ye gitmesi utanmasindandir belki.
Kiymetsiz olmakla hic ilgisi yok. Hele parasi yok diyr orayi terk etmeniz cok ayip olurdu. Fakat dikkat edin cimrilikten yapiyorsa iste o iliskiyi sonlandirmaniz sart. Kisiligi genel anlamda nasil?

Canim fakir olmak ayip deil ama fakir olup kendini zengin gostermek ck cirkn bi davranis...biraz zamana ihtiyacin var bu tavirlara devam ederse gerekeni yaparsn...bol sanss

O ablanin söylediklerine bende katilmiyorum. Ki zaten sorun bu degil. Erkekde ödeyebilir, kizda ödeyebilir. Hep erkeklerin ödemesinede karsiyim. Günü gelir birgün bunu dile bile vururlar hep ben ödüyorum derler (böyleleride var malesef).

Bence asil sorun sürekli para muhabbeti olmasi. Hic sevmem, hatta tiksinirim sürekli paradan, sahip olduklarindan yada ailesinin durumundan bahseden insanlardan. Herkes görmezden gelemez bu tür mevzulari.

O yüzden iyi düsünün derim. Hakkinizda hayirlisi olsun.

canım bunlar mersin'in ufak bi ilçesinde oturuyorlar. villa falan diye bahsettiği mersin'deki.

bu da işte maddiyatla ilgili sorunlardan ötürü kalıyor diye düşünüyorum. eylül sonuydu ve bana kefil olmamı imam etmişti.

whatsapptan'yan yazıp durdu, neymiş memur kefil lazımmış akşama kadar, ev sahibi manyakmış tutturmuş, sadece bir prosedürmüş bilmem ne... bir kefil olur musun demediği kalmıştı. sonra ben de yalan söylemek durumunda kaldım, olurdum canım ben aslında ama geçmişte kötü bir tecrübe yaşadım dedim. dakkasında telefonla aramıştı beni.

Mersin'de ev fiyatları zaten ucuz yani çok az bir meblağa orta yollu villa alınır hiç zor degil uzun süre çalışmış insanlar için birikimleriyle almak. Doktor abisi de kendine zaten adam doktor olmuş. 26 yaşında birinin gidip doktor abisinden para istiyor olmasını bir kere ben hazmedemem. Net olayı da çulsuz olduğunun göstergesi internet paketleri ne kadarki şu an gayet uygun fiyatlarda onu bile alacak durumu yok. Hayır olabilir aşağılamıyorum ama övünen insanın durumu bu. Bence gözümden düşen aciz görünen böyle bir tip erkekle değil sevgili olmak selam vermem. Mevzu parasız olması degil karaktersiz olması bi de seni de çekmiş kefillik filan olayına akıllı davranmışsın sakın düşme bence derhal başından def et.

Netten tanıştığınız biri olması hasebiyle zaten baştan çizik atmak gerek konuya.
Ben dürüst bulmadım.
Bence siz de itimad etmeyi bırakın, çevrenizde insan mı kalmadı ya Hû??
Çevrenizdekilere güvenmeyip nettekilere koşulsuz güvenmek de abuk bir alışkanlık haline geldi toplumumuzda.

Babam villada, kardesim kolejde, abim doktor, askim dakikan varsa ara?????

Bilemiyorum... bana inandırıcı gelmedi... Ayrica öyleyse bile bana bi insan laf arasinda bile olsa villada oturuyorum dese acayip sogurdum resmen gösteriş meraklisi, ev diyemiyo mu da illa villa diyo?

Ben sevgilinin dediklerine açıkçası inanmadım.
Villa, kolej, dr abi falan. Bence kendini farklı biri gibi göstermeye çalışıyor.
Ancak ablanın söylediklerine de katılmıyorum.
Bir insan hesap ödedi diye neden değersiz olsun ki?

mesaj tekrari olacak ama 11 sayfa yazanlarla ayni gorusteyim

hesap odedin diye degerisz olmazsin
ama bu adamin kendi degersiz gibi duuryor

ben netde tanistim esimle, 7 yillik evliyiz, net yuzunden sorun yasamdim olan sorunlarda her evlilikde aolacak seylerde net in suçu yok
senin bu sevgilinden enrede tanisirsan tanis hayir gelemz bence

Evriet parası olmayabilir ama bu kadar yeniyken para muhabbetinin bu derece ortada olması iğrenç.. Zaten ben hala faturalı hat kullanmayanlara ayrı bir gıcık oluyorum o ayrı:)
Kaç bu heriften zaten henüz sevgi yok sanıyorum ortada??

O abla'ya hic katilmiyorum. Bende esim ile flört zamaninda bi ben, bi o öderdi hesabi ve hic sorun olmadi. Hatta asla bir para muhabet dönmedi, yani bu ödeme sekli hep bize dogal gelmistir.

Senin sevgilin uckagitci, saygisizin teki, ha hesabi sen öde, ha ödeme. Yani karakteri degismez. Adam yalanci ve cimri iste, ve sende kacarak uzaklasman gerekiyor.

O tecrübeli, avrupada okumus ablan bunlari sana niye anlatmamis, sasirtici gercekten :KK14:

ben epey hesap ödüyorum :) hatta ben çok daha fazla para harcadım. ama açıkçası sorun degil. para benim param, istedigime harcarım. kullanıldıgımı da hiç hissetmedim. sen 2 hesap ödeyince kullanıldıgını, degersizleştigini mi hissettin :KK70:

senin konun ise biraz enteresan çünkü adam sürekli ayrıntılı hikayeler anlatıp duruyor. ayrıntılı hikaye anlatanlardan korkarım... yalan olma ihtimali epey yüksek çünkü. yine de adamı sen tanıyorsun. güven vermediyse araştır adamı.

kızlar geçende bir duyuru açmıştım belki hatırlarsınız: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...icin-birsey-yapmamasi-normal-mi-sizce.768938/
özetle, netten tanıştığım biriyle çıkıyorum eylül'den beri. ben 27, o 26 yaşında. maddiyat konusunda biraz problemleri var gibi sanki, bütün gün whatsapp'ta yazışıyoruz hiç telefon etmiyor. bir defa "dakikan varsa arasana beni sesini duyayım" demişti baya şaşırmıştım. haftada 1 buluşuyoruz sadece. ama mesela ailesiyle övünüyor, babasının villasından, kardeşinin koleje gitmesinden filan bahsediyor, hele doktor olan abisiyle baya baya hava atıyor.

biz bu sürede 6-7 defa falan buluşmuşuzdur. buluşunca bi cafeye gider oturur bişey içerdik. ben bir keresinde açtım ve yemek söyledim, gözlerindeki bakıştan memnun olmadığı belliydi. o buluşmalara hep tok gelip kola içerdi sadece. ben de kendini gergin hissetmesin diye buluşmalara tok gittim hep ve her defasında da hesabı, en azından kendiminki ödemeyi teklif ettim. ilk beş buluşmada o ödedi içecekleri. ama altıncı buluşmada ısrar ettim, hep sen ödeme dedim. o da itiraz etmedi tamam dedi, bir dahakine ben öderim o halde dedi.

son buluşmamız geçen cumaydı, akşam yemeğe gidecektik. bi 20 dakika falan geç geldi, ben geç geldiği ve haber vermediği için sitem ettim. neymiş whatsapp'ı yokmuş,paketini yeniletmemiş evdeki ve işteki internetten giriyormuş. yahu whatsapp yoksa bi ara dimi? neyse bişey demedim çünkü geç kalmasının başka bir sebebi varmış aslında.

buluşmadan önce bankamatikten para çekmek istemiş ama makine kartını yutmuş, bu da doktor abisini aramış para göndersin diye. neyse dedim peki. abisinin çektiği parayı almak istedi ve bankamatiğe gittik, ama para gelmemiş henüz. ve ben bu kadar para muhabbetinden sıkıldım, "neyse canım bende para var" dedim. peki dedi gittik restorana. bu o arada abisiyle mesajlaşıyo para konusunda, meğer abisi başka bir bankaya göndermiş parayı bizim gittiğimiz bankamatik yanlışmış. neyse sorun deil ben ödicem işte canım dedim. yemeğimizi yedik, sonra hesap ödeme faslı geldiğinde tuvalete gitti. ben de hesabı ödeyip tuvaletin orda onu bekledim.

kızlar yanlış anlamayın lütfen, benim derdim maddiyat değil, parası olmayabilir, abisi de para göndermemiş olabilir. sadece çok yeniyiz ve uluorta para muhabbetleri beni biraz gerdi, çünkü maddiyat konularında ben utangacımdır. hesabı hemen ödemeden önce tuvalete gitmesi şart mıydı ? ben verseydim parayı gitse kasada ödeseydi daha doğru olmaz mıydı ? ayrıca yanında bozuk vs. hiç mi para yoktu yani, 1-2 lira bahşiş bırakmayı teklif edemez miydi? kafamda böyle sorular oluştu işte :KK43:(

bir de benden büyük bir abla gibi sevdiğim biri var, 34 yaşında, evli çocuğu var. benim ilişki tecrübem pek olmadığı için onun fikrini almak istedim, dedi ki bana: "canım hesabı sen ödersen seni kıymetsiz görür, bir kere alıştırırsan da hep ister, o kartımı makine yuttu dediğinde sen de o zaman sonragörüşürüz deyip ayrılmalıydın" dedi. :KK43:(

peki sizin düşünceleriniz nedir bu konuda, hata mı yaptım ben:KK43:
Burcu oğlak mı?

Mersin'de ev fiyatları zaten ucuz yani çok az bir meblağa orta yollu villa alınır hiç zor degil uzun süre çalışmış insanlar için birikimleriyle almak. Doktor abisi de kendine zaten adam doktor olmuş. 26 yaşında birinin gidip doktor abisinden para istiyor olmasını bir kere ben hazmedemem. Net olayı da çulsuz olduğunun göstergesi internet paketleri ne kadarki şu an gayet uygun fiyatlarda onu bile alacak durumu yok. Hayır olabilir aşağılamıyorum ama övünen insanın durumu bu. Bence gözümden düşen aciz görünen böyle bir tip erkekle değil sevgili olmak selam vermem. Mevzu parasız olması degil karaktersiz olması bi de seni de çekmiş kefillik filan olayına akıllı davranmışsın sakın düşme bence derhal başından def et.
Konu sahibinin görüştüğü kişi ya gerçekten abartıyor yada yalan söylüyor Mersin'de ev fiyatlarını bilmemiş olsam heralde derim karşındaki insan trilyonluk villada oturuyor diye düşündürdüm heralde.:KK48::KK48:Sürekli böyle villa.villa diyen birisi olduğu için.

Canim ben biyerde okumustum eger hesabi surekli erkek oderse kendinin kullanildigi dusuncesine kapilirmis arada sirada kizlarin odeyip jest yapmasi gerekiyomus. Ama senin konundan anladigim kadariyla maddi konudan sıkntılari var ve bunu gururuna yediremediginden midir bilemem ama sana farklı konular anlatarak tersini gostermek istemis. Cunku yaptigiyla anlattiklari cok farkli :110::110:

Villalardan kolejlerden bahsediliyor aramaya kontor olmuyor tuhaf geldi

o_OSen azicik suphelenmissin ya bence dogru hhissetmissin.

Back