kızlar geçende bir duyuru açmıştım belki hatırlarsınız:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...icin-birsey-yapmamasi-normal-mi-sizce.768938/
özetle, netten tanıştığım biriyle çıkıyorum eylül'den beri. ben 27, o 26 yaşında. maddiyat konusunda biraz problemleri var gibi sanki,
bütün gün whatsapp'ta yazışıyoruz hiç telefon etmiyor. bir defa "dakikan varsa arasana beni sesini duyayım" demişti baya şaşırmıştım. haftada 1 buluşuyoruz sadece. ama mesela ailesiyle övünüyor, babasının villasından, kardeşinin koleje gitmesinden filan bahsediyor, hele doktor olan abisiyle baya baya hava atıyor.
biz bu sürede 6-7 defa falan buluşmuşuzdur. buluşunca bi cafeye gider oturur bişey içerdik. ben bir keresinde açtım ve yemek söyledim, gözlerindeki bakıştan memnun olmadığı belliydi.
o buluşmalara hep tok gelip kola içerdi sadece. ben de kendini gergin hissetmesin diye buluşmalara tok gittim hep ve her defasında da hesabı, en azından kendiminki ödemeyi teklif ettim. ilk beş buluşmada o ödedi içecekleri. ama altıncı buluşmada ısrar ettim, hep sen ödeme dedim. o da itiraz etmedi tamam dedi, bir dahakine ben öderim o halde dedi.
son buluşmamız geçen cumaydı, akşam yemeğe gidecektik.
bi 20 dakika falan geç geldi, ben geç geldiği ve haber vermediği için sitem ettim. neymiş whatsapp'ı yokmuş,paketini yeniletmemiş evdeki ve işteki internetten giriyormuş. yahu whatsapp yoksa bi ara dimi? neyse bişey demedim çünkü geç kalmasının başka bir sebebi varmış aslında.
buluşmadan önce bankamatikten para çekmek istemiş ama makine kartını yutmuş, bu da doktor abisini aramış para göndersin diye. neyse dedim peki. abisinin çektiği parayı almak istedi ve bankamatiğe gittik, ama para gelmemiş henüz. ve ben bu kadar para muhabbetinden sıkıldım, "neyse canım bende para var" dedim. peki dedi gittik restorana. bu o arada abisiyle mesajlaşıyo para konusunda, meğer abisi başka bir bankaya göndermiş parayı bizim gittiğimiz bankamatik yanlışmış. neyse sorun deil ben ödicem işte canım dedim. yemeğimizi yedik, sonra hesap ödeme faslı geldiğinde tuvalete gitti. ben de hesabı ödeyip tuvaletin orda onu bekledim.
kızlar yanlış anlamayın lütfen, benim derdim maddiyat değil, parası olmayabilir, abisi de para göndermemiş olabilir.
sadece çok yeniyiz ve uluorta para muhabbetleri beni biraz gerdi, çünkü maddiyat konularında ben utangacımdır. hesabı hemen ödemeden önce tuvalete gitmesi şart mıydı ? ben verseydim parayı gitse kasada ödeseydi daha doğru olmaz mıydı ? ayrıca yanında bozuk vs. hiç mi para yoktu yani, 1-2 lira bahşiş bırakmayı teklif edemez miydi? kafamda böyle sorular oluştu işte (
bir de benden büyük bir abla gibi sevdiğim biri var, 34 yaşında, evli çocuğu var. benim ilişki tecrübem pek olmadığı için onun fikrini almak istedim, dedi ki bana: "canım hesabı sen ödersen seni kıymetsiz görür, bir kere alıştırırsan da hep ister, o kartımı makine yuttu dediğinde sen de o zaman sonragörüşürüz deyip ayrılmalıydın" dedi.
(
peki sizin düşünceleriniz nedir bu konuda, hata mı yaptım ben