- 19 Nisan 2014
- 4.402
- 12.839
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle yalanci bu adam. Eski furk filmleri yalanlari bulmus birde. Tovbe estagfurullah. Ben mi cok patavatsizim acaba? Boyle bi adam bana zenginlikten dem vuracak, sonrada hesap odeyecek parasi olmayacak, saydirirdim valla adama. Durust olsun, canimi yesin ya. Bu ne. Adam gibi desin ki, benim param yok, durumum da bu sekilde. Amenna. Ama buyalanlar cok basitlestirmis kendisini. Yazik!
Bak bu super fikir ilk yapacagim sey bu olurduama seni dr.a gisrmesin diye sunnetci demesinAbisi ne dru işin düşsün bak bakalım doktor mu doktorcuk mu ?
Yani abisi doktor villada oturuyor olsam o şekil davranmazdım ki ya o yalan soyluyor ya da yalan soyluyor o zaman dikkat et..canım o ödedi beş defa evet ama bir yemek söylediğimde bakışını gördüm, gerildim rahatsız oldum. en ucuz yemeği söyledim. kaldı ki yemeğin parasını eline sıkıştırdım almadı. sonra da hep çay içtim zaten, maddi problemleri vardır diye.
canım doktor abisi kısmı doğru, ben face'ten falan baktı kontrol ettim doğru yani. abisi 31 yaşında, 29'unda evlenmiş bebek yapmış. işi eşi herşeyi yolunda.
hatta bunlar mersin'in bir ilçesinden. abisinin düğünü yerel gazetede haber filan olmuş, annesinin babasının fotolarıı gördüm halk tipi insanlar. villaydı oteldi abartıyor olabilir. amcasının otelini de buldum netten 3 yıldızlı basit küçük bi otel.
bu ise endüstri mühendisliği okurken atılmış kopya olayı yüzünden, özel bir firmada denetmen olarak mı ne çalışıyor anladığım kadarıyla. ve okulunu bitirmeye çalışıyor. abisi her açıdan mükemmel, kendisi ise berbat halde. imreniyor abisine. ama abisiyle hava attıkça gözümde ezik pozisyonuna düşüyor haberi yok. madem abine imreniyorsun abinin hayatına özeniyorsun onun gibi ol değil mi ? en azından birlikte olduğun kıza değer ver.
kızlar bu 26 yaşında ama 18 yaşında üniversite öğrencileriyle aynı evde kalıyor. ona dedim ki ev arkadaşı olmasın, uzak olsun ama uygun bir yer bulursun canım dedim. yani abisine özeniyorsa o mükemmel hayatına çaba göstericekti
canım doktor abisi kısmı doğru, ben face'ten falan baktı kontrol ettim doğru yani. abisi 31 yaşında, 29'unda evlenmiş bebek yapmış. işi eşi herşeyi yolunda.
hatta bunlar mersin'in bir ilçesinden. abisinin düğünü yerel gazetede haber filan olmuş, annesinin babasının fotolarıı gördüm halk tipi insanlar. villaydı oteldi abartıyor olabilir. amcasının otelini de buldum netten 3 yıldızlı basit küçük bi otel.
bu ise endüstri mühendisliği okurken atılmış kopya olayı yüzünden, özel bir firmada denetmen olarak mı ne çalışıyor anladığım kadarıyla. ve okulunu bitirmeye çalışıyor. abisi her açıdan mükemmel, kendisi ise berbat halde. imreniyor abisine. ama abisiyle hava attıkça gözümde ezik pozisyonuna düşüyor haberi yok. madem abine imreniyorsun abinin hayatına özeniyorsun onun gibi ol değil mi ? en azından birlikte olduğun kıza değer ver.
kızlar bu 26 yaşında ama 18 yaşında üniversite öğrencileriyle aynı evde kalıyor. ona dedim ki ev arkadaşı olmasın, uzak olsun ama uygun bir yer bulursun canım dedim. yani abisine özeniyorsa o mükemmel hayatına çaba göstericekti
Sen bu cocuktan cok mu hoslandin? Aslinda sen de goruyorsun iyi bir sevgili adayi olmadigini. Neden ayrilmak yerine bu kadar sorguluyorsun? Bu kadar seni ceken nedir bu cocukta? 2 haftalik yurt disina cikmissin dil egitimi icin mesela. Dakikani bile degerlendirmen gerekirdi, sadece 2 hafta kalacakmissin. Sen bu cocukla mesajlasip, dogum gununu kutlamamasini dert edinmissin.
Demekki çocuk karektersiz kopya çekmek ünide , artık sıkıştığı zaman hep abisi koşacak ona güveniyor ezik , ezik birisiyle olmak istemezdim
canım tamamen duygusal boşluk sevgilim olmayışını çok dert ediniyorum kendime. aslında çirkin değilim, elim yüzüm düzgündür. makyaj ve bakımla da baya baya güzel bir kız oluyorum. işim gücüm var Allah'a şükür! ama işte kısmetim kapalı, bu dünyada şansım yok, kısmetim yok.. bir cafede eğlence için fal baktırdğım kadının ilk sözü şu oldu: "senin yıldızın çok düşük, elini attığın şeyler ya olmayacak ya da çok çok çok yavaş olacak". eğlence dedim içime oturmuştu denize düşen yılana sarılır hesabı benimki de
+1 :)cimri olmasından daha çok yalancı olmasını dert ederdim ben olsam.
söylediği bahaneler yalan gibi duruyor buradan.
evet abisinin desteği çok maddi-manevi. babası kalp hastası olduğu için okuldan atıldığını söylememiş, babasına okulu bitirdim diye yalan atmış. abisi biliyomuş gerçeği.
Hem villasiyla kolejiyle ovunuyor hemde cebinde parasi yok.bu ne periz bu ne lahana tursusu anladim simdi ben.her bulusmaya tok gelip bi kolayla gecistirmeler falan cok itici yaa.hic hoslanmadigim bir durum.bi tanidigimiz vardi zamaninda.kadin biriyle tanisiyor ve ozamanlar ikiside issiz.adam yemege cikmayi teklif ediyor ve o gecenin parasini bira sisesi satarak cikariyor.ewlenince soylemis esine.yani bana gore kimse kusura bakmasinda ilgili seven adam kadinin parasinin arkasina siginmaz.bana cok ters
Yaa valla bu dahada itici yaaa masraf olasin diye ewemi cagiriyo bide terbiyesiz.ayy allah askina bu erkek musveddesiyle bu cirkinligi bitirmek icin neyi bekliyorsun canm.bakti gordu yurtdisina girip cikmis parasi olan bi bayan resmen senden otlanma derdinde. Ben ilk bulusmadan sonra hemn arayi acardim.valla konusacak adam ariyosan sirf skintilarini bi kagida yaz ama bu adami karsima alip konusma bile.zaten internetten bulunandan ne beklersin ki aylak herifhaklısın canım. midemi bulandıran başka detaylar da var aslında. sinek küçükse de mide bulandırıyor.
yurtdışından döndüğüm zaman, cüzdanımdan bişey alırken Eurolar'ı görmüştü mesela, "aaa euro mu taşıyorsun"demişti. ben de "evet yurtdışından döndüm ya, bozdurup krei kartı borçlarımı ödeyeceğim" demiştim.
evde masraf olmaz diye devamlı evine çağırıyor ama hayatta gitmem.