- Konu Sahibi Zeyno90
-
banada ondan sonra biri cikma teklifi etti ama ben kabul etmedim,cünkü ben cok fena olurum,ilerde elimi tutmak isterse veye bana askim diye hitap ederse,o zaman aklima o gelir,oda elimi tuttu,oda askim dedi diye hatirlarim hep,cünkü o benim ilk ciktigim kisi 18 yasindaydim onunla cikmaya baslarken,ilk iliskimdi,herseyi onda tattim gördüm,simdi bile arkadaslari görüyorum sevgilileri ile birlikte,icimden diyorum oda böyle yapardi oda bana böyle derdi...
banada ondan sonra biri cikma teklifi etti ama ben kabul etmedim,cünkü ben cok fena olurum,ilerde elimi tutmak isterse veye bana askim diye hitap ederse,o zaman aklima o gelir,oda elimi tuttu,oda askim dedi diye hatirlarim hep,cünkü o benim ilk ciktigim kisi 18 yasindaydim onunla cikmaya baslarken,ilk iliskimdi,herseyi onda tattim gördüm,simdi bile arkadaslari görüyorum sevgilileri ile birlikte,icimden diyorum oda böyle yapardi oda bana böyle derdi...
Bak dıkkat ettıysen kk bır konu daha var kıs hrıstıyan mıs cocuk musluman bır sene cıkmıslar cocuk hrıstıyan dıye olmaz dıyormus aılem ıstemez senı dıyormus sankı anası babası evlenıo erkekler bole ıste
ilk başta zor gelebilir ama, çıkmalısın biriyle.. Faydası olur. Illa ciddi birşey olmak zorunda değil. Mesafeli olursun, vakit geçer. Belki tanıdıkça fikrin değişir..
ay allam ya tam bi salakmış bahane bunlar canımmm.. ayrıca türk gelin kürt gelin ne demektir yaa sen de bu ülkede yaşamıyo musun yani dediğim gibi böyle salak salak ayrım yaparak kendi çapında bahane üretmişş.. bizim bi arkadaşın sevgilisi de ayrılmak için aynı durumu bahane etmişti kızcağız acillik olmuştu filan biz sinir olmuştuk salak çocuğun yaptığına sonra barıştılar ama en nihayetinde ayrıldılar yine.. boşver üzülmemeye çalış daha küçükmüşsün çabuk atlatırsın ilerde çok daha fazla seveceğin sevgine layık biri karşına çıktığı zaman bu günlerini hatırlayıp gülersin :)
iğrenç emeleri için her kılığa girebilen ancak emeline kavuşamadımı sudan ucuz bahaneler bulup kaçan salak erkeklerden biri bence... erkekler hiç değişmemiş benim gençliğimden bu yanaa... biz kadınlarda öyle değişemiyoruz güveniyoruz hep onlara.. boşver güzelim değmez böyle adileree
Yorumun icin cok tesekkür ederim,evet hepimiz bu ülkenin vatandaslariyiz,bazi insanlar kardesligimizi bozuyor diye,bunun bedelini neden ben cekmeliyim,yani politika aska bile dahil oluyor artik bu devirdeklava:
politika canım evet ama bence bu ex aşkının senden ayrılmak için sebep bulma politikası..
sakın arama sorma, telefonundan netten erişebileceğin her yerden sil, fotoların filan varsa yok et ondan kalan her şeyi at gitsin.. sonra da kafanı başka şeylere vermeye çalış.. daha kolay atlatırsın..
e sen de kurt biriyle olursun, bosver takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?