- 27 Mart 2008
- 134
- 2
-
- Konu Sahibi karabiberim
cnm nezamandır hamiş kalamıyosun?eğer 1sene ye yaklaştıysa ve olmadıysa rahim filmi ister ama film temiz cıkınca asılama yapılıyor. ve sen daha önce hiç dr kontrolu geçirmemişsen hemen asılama demesi biraz tuhaf çünkü bende eğer bu ay hamile dilsem film çektircem ama filmden sonra yumurta takibi yapılacak ve eger ben istersem ki hemen istemiyom aşılama yapılacak.bnm 1 sene doldu bn hiç ilaç kullanmadım oyüzden 1 kaçay asılama yaptırmadan denemeyi düşünüyom.bide cektirdikten sonra bizimle nasıl geçtini paylaşırmısın
canım kist hakkında bir bilgim yok malesef yanlız klomeni kendi başına asla ve asla kullanma. eğer yumurtaların gereğinden fazla büyür ve çatlamazsa kist oluşur. ben klomeni kullanıp yeterli büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi olacaktım. ama klomen kullandığım süre içinde 2 günde bir doktor tarafından ultrasonda muayne olacaktım. yumurta büyüklüğü için. aman derim bu tip ilaçları doktor kontrolü olmadan kullanmayın Şeniz
cnm nezamandır hamiş kalamıyosun?eğer 1sene ye yaklaştıysa ve olmadıysa rahim filmi ister ama film temiz cıkınca asılama yapılıyor. ve sen daha önce hiç dr kontrolu geçirmemişsen hemen asılama demesi biraz tuhaf çünkü bende eğer bu ay hamile dilsem film çektircem ama filmden sonra yumurta takibi yapılacak ve eger ben istersem ki hemen istemiyom aşılama yapılacak.bnm 1 sene doldu bn hiç ilaç kullanmadım oyüzden 1 kaçay asılama yaptırmadan denemeyi düşünüyom.bide cektirdikten sonra bizimle nasıl geçtini paylaşırmısın
ben varımmm bende neler yaptım ama yok bi rahim filmim kaldı ama onda ağrı oluomuş korkuorum biraz daha beklesemmi acaba aranızda rahiö filmi çektiren varmı acaba
ben varımmm bende neler yaptım ama yok bi rahim filmim kaldı ama onda ağrı oluomuş korkuorum biraz daha beklesemmi acaba aranızda rahiö filmi çektiren varmı acaba
bu rahim filmi çektiğimiz ızdıraptan,bunalımdan daha kötü birşey değildir herhalde..benimde 1 yıl oldu..doktor henüz rahim filmini söylemedi ama ,birkaç klomen denemesinden sonra çektiricem..o da olmazsa tüp bebek..pco larım dışında hiçbir sorun yok..kilo yok,kıllanma yok,adet düzensizliği yok...aslında herşey normal sayılır...ama yok işte ,bebek yok..kafam almıyo artık,kan testleri,hormonlar,sperm tahlili,herşey normal..sorun nedir bilmiyorum ki!!!!