- 6 Aralık 2007
- 594
- 16
- 40
-
- Konu Sahibi karabiberim
merhaba ya şimdi bende şüphelendimben varım ben kürtaj olalı üç sene oldu ama hala bebiş yok bi problemimizde yok herşey normal klomen kullandım 2 gün sonra adet olmam lazım bakalım kısmetse olur inş beklemek çok zor
ayy canımbende varıımmmm. şubatın 10'unda doğum kontrol ilacını bıraktım. hala beklemedeyim...
merhaba ya şimdi bende şüphelendim
2,5 sene önce kürtaj oldum ama çocuk düşünmüyorum şu an
belki seneye acaba problem olurmu üff bak şimdi
+ bu kullandığın klomen ne için birde kızlar her kürtaj olanda çocuk problemi oluyormu lütven bir el atsanız bu konuya.......
ay allahıım ..ben varım bennn..
3 yıldır herşey normal ama olmuyo.
sen de ne var?
güzelim kaç aydır uğraşıyorsunuzki
ben varım ben kürtaj olalı üç sene oldu ama hala bebiş yok bi problemimizde yok herşey normal klomen kullandım 2 gün sonra adet olmam lazım bakalım kısmetse olur inş beklemek çok zor
Bende Varim Kizlar Bütün Tahliller Yapildi Eşimde Hiçbir Sorun Yok Hatta Spermleri Ileri Derecede Iyimiş Benimde Tüm Tahliller Yapildi Rahim Filmi çektirdim Temiz çikti Geçen Ay Klomen Kullandim Ve çatlatma Iğnesi Ama Yine 5 Mayista Hastalandim Bu Ay Yine çatlatma Iğnesi Ve Klomene Devam Birde Progestan Verdi Doktor Bakalim Haziran 6 Da Hastalanmam Lazim Demekki Diyorum Daha Zamani Değil Allahtan ümit Kesilmez Rabbim Isteyen Herkese Bu Mübarek Cuma Gününde Eli Ayaği Düzgün Dinine Düşkün Ana Baba Sözü Dinleyen Hayirli Evlatlar Nasip Etsin Arkadaşlarim Amin..........
Benim de olmuyo6 sene olacak evleneli 3 senedir tedavi görüyorum,hormon tahlillerim normal rahim filmim de normal yapışıklık vardı onu açtılar, smear testimde temiz çıktı,eşimin sperm testide çok iyiydi hepsi iyi ama olmuyo.Galiba ben yanlış doktor seçtim pek bişey yapmadı her ay gittiğimizde şu şu günler birliktelik dedi başka bişey de yapmadı son geçen ay yumurta çatlatma iğnesi vuruldu oda olmadı hastalandım bu ay.Bir daha ki ay iyi bi doktor buldum ona gidecem.Bizim kide nedeni bilinmeyen infertilite.Rabbim hiç bi evi çocuksuz bırakmasın.
merhaba ya şimdi bende şüphelendim
2,5 sene önce kürtaj oldum ama çocuk düşünmüyorum şu an
belki seneye acaba problem olurmu üff bak şimdi
+ bu kullandığın klomen ne için birde kızlar her kürtaj olanda çocuk problemi oluyormu lütven bir el atsanız bu konuya.......
cnm sen düşükmü yaptında kürtaj oldun.kürtajdan berimi isiyonuz.beklemek çok zor evet.ama napalım kader..:teselli: