Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

Bizde yasak yok

ya kızlar ben dukan yapıcam sanırım onunla süper kilo vermştim
Ben tavsiye etmiyorum canım, ama tabi senin hayatın diyet; bedenini nimetlerden mahrum bırakmak değildir, aç kaldıktan sonra zaten herkes zayıflar adı dukan ya da mukan farketmez
Gerçekten bu insanlara nasıl diploma veriliyor anlamıyorum, beden öyle parça parça çalışmıyor ki ama.. bir bütün halinde çalışıyor veee nefsine zulmedip her engel koyduğun yiyecek bilinçaltına yoksunluk olarak atılıyor ve davranışlarımızı bilinçaltımız kontrol ediyor. Bu yüzden böyle ağır rejimler ardından fazlasıyla geri kilo alıyoruz

Sana yüzde yüz katılıyorum canım Allah insanlar için sınırsız güzellik yaratmış dozunu ayarlamak ta bize kalmış

Yok canim ac kalmiyosun yok oyle bisey .aksine yiyorsun ama siki diyet tabi neyse ben kilo vermistim onla baskaturlu veremiyorum

Yok canim ac kalmiyosun yok oyle bisey .aksine yiyorsun ama siki diyet tabi neyse ben kilo vermistim onla baskaturlu veremiyorum
Canım biliyorum o diyeti, SEN BİLİRSİN SENİN BEDENİN SONUÇTA ,umarım sağlığını kaybetmezsin

Kızlar Günaydın bugün 100 gr gitmiş 67.7 olarak çıktım ama adetime 2-3 gün kaldı ondan olabilir..
Kpss2016 canım adet gunlerindeki şişlik için ne onerirsin?

tebirk ederim. Bende hiç rejim yapamam zayıfladığım zamanlar herşey yerim ama prsiyonlarımı azaltırım.
gerci yasım ilerledi galba artık veremiyorum :)

tebirk ederim. Bende hiç rejim yapamam zayıfladığım zamanlar herşey yerim ama prsiyonlarımı azaltırım.
gerci yasım ilerledi galba artık veremiyorum :)
Teşekkür ederim canım, hiç öyle düşünme yaş bedenle değil ruhla alakalıdır yürüyüşü ve yeşil çayı bırakma şarkı söyle dans et kitap oku gençlik iksiri budur

Sağol canım yeşil çayı çok seviyorum yeşil çaya devam
Bu arada tahlillerimi yaptiracagim karar verdim tiroite bi baktirayim salı günü falan olabilir
Kesinlikle canım geciktirme, yeşil çay forever

Yok sanmam o yeni başladım ondan hızlı gitmiştir bayrama kadar 3.5 kilo versem yeter ilk hedefim o
Hiç öyle düşünme canım, temponu düşürme ,bence olur

2gunun var daha selülit için hareket anlatmıştım onu gördüysen yap canım, çok kalori harcatıyor salatalık ve karpuz yeyin bol bol
salatalık çok yiyorum fakat karpuz yiyemem çok şeker var içersinde bana yasak.en çok 2 dilim günde.salatalığa devam ama dediğim çayı yaptım içemedim allahım iğrenç bişey.onun yerine günde 3 sefer 1 çorba kaşığı dereotu yiyorum aç karnıma hem tireoide iyi geliyror hemde iştah kesiyor.sabahları aç karnımda limonlu su tüketiyorum.sabah günde nerdeyse kahvaltıya oturana kadar 5 bardak su içmiş oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…