• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

Üniversiteye gittim, gayet çıtı pıtı bir şekilde :KK49: seneler geçti.. üniversite bitti, bi geldim tartı beni tartamaz olmuştu :KK48: 76.700 olmuştum :KK34: boyum 1.70 ..
Kıyafetler hiç istediğim gibi durmuyor, kız arkadaşlarımın şişko temalı esprilerinin malzemesi olmuşum :KK70: erkek arkadaşlarım tertip diyo felan:işsiz: depreştim tabi; biraz bunalım :mad: sonra bi kalktım saç baş birbirine karışmış ooovvv:skandal:
Dedim ki ayağa kalk kızım! Artık bi seçim yapmalısın! Ya kendini olduğun gibi kabul edip mutlu olacaksın ya da mutlu olduğun kiloya geleceksin!!
Tema: MUTLULUK
SAKIN midenize tüp taktırmayın :sinirli:
Bu irade işi! Önce kendimi ikna ettim: çılgın gibi yemenin ne anlamı var ' dedim.mesela pasta için, dedim ki; ilk defa mı pasta görüyorsun, şuan koskoca bir dilim yemezsen bir daha yiyemeyecek misin, bu son hakkın mı, daha once de yedin daha sonra da yiyeceksin. Hem ne o öyle kıtlıktan çıkmış gibi :KK70: kendine yakışanı bil! Dedim! Kafi miktarda ye hem nefsin sana küsmesin hem abartma.
Spora basladım eşzamanlı. Önce tombak tombak yürüdüm bantta, sonra koşmaya başladım. Annem yemek yemezsem canımı okur :KK72: o dev gibi tabaklar indi birer porsiyona, sadece miktarı azaltın ve deyin ki 'ŞİŞTİM':KK66: mideniz garibim inanıyor, ısrar edin ayy valla şiştim :KK70:
Hergün en az 3 litre su içtim. Haftanın 5 günü 1 saat spor yaptım porsiyonları azalttım herşeyden yedim ÇÜNKÜ KENDİNİZİ MAHRUM ETTİĞİNİZ HERŞEY SİZİN ZAYIF BİR ANINIZDA SONRADAN SİZİ ESİR ALIYOR!
70-75 gün sonra tartı bana gülücük atıyordu :KK200::KK73::KK76: 56.200 :sampiyon: konuyla ilgilen olursa, merak eden, nasıl muhafaza ettiğimi de söylerim
Ve ben çikolata delisiyim bide :cool:

sen ne tatlı ne şeker insansın öyle hayran kaldım azmine ve insanlara verdiğin pozitif enerjiye söylediklerin o kadar gerçek o kadar mantıklı ki... bende 113 kg ile başladım bu yolculuğa şimdi 8li rakamlardayım bu yıl içerisinde en az 65 görmeyi planlıyorum ki yapabilirim. 2 gün sonra 29 aşına girecek biri olarak aşk esmasını da merak etmedim değil hani :) tebrikler güzelim başarıların daim olsun

Samed Allah ın 99 isminden biri, 7 kat göğü ,7 kat yeri ve arasındaki herşeyi yaratan, küçücük karıncanın soluğunu duyan Allah, gezegenleri yaratıp sistem içinde hareket etmesini sağlayan Allah, bütün yarattıklarının istisnasız kirpik sayısını bilen Allah, yoktan emsalsizce var edip dilediği zaman yok eden Allah, güneşi yaratıp kontrol eden Allah daha saymakla bitmeyecek vasıfların sonsuzluğun sahibi Allah, bizim kilomuzla ilgili bir şey yapması bunların yanında ne derecedir ki:KK66: bundan binbeşyüz yıl önce diyetisyen mi varmış:)
Sen bana güven, Allah diyor ki; " kulum Allah'ım " desin, " buyur kulum" deyim,"dua etsin icabet edeyim ', ama dua ederken çok çok sevdiğin birini evine davet ederken nasıl icten ve kibar saygılısın,Allah'a dua da Allah'ı duana davettir, daha büyük bir nezaketle daha içten öyle sıcak "Allah'ım " de ki, ya Samed de ya Vedud de ya Vehhab de, misafirin Allah olacak :KK36: vee diyecek ki "kulumun isteğini yerine getirin":KK5:
Sadece ya Samed desekde olur mu yoksa yazdığınızın hepsini mi demeliyiz bu arada çok teşekkür ederim :)

Her sabah aç karnına bir bardak ılık suyun içine 1 çay kaşığı zencefil,1 limonun suyu ,1 çay kaşığı çörek otu katarak içebilirsin canım ,Öğlene kadar hafif bir kahvaltının üzerine bol su ve sıvı şeyler tüket tabi onu da abartmadan yaklaşık 1 ay devam edersen nasıl zayıfladığını göreceksin
Zencefil doğal bir antibiyotiktir özelliklede kış aylarında seni gribal enfeksiyona karşıda korur biraz acı, istersen çok az balla tatlandırabilirsin doktora danışmayı unutma canım :KK20:
sağol cnm.bende bu siteden yine çok güzel çay tarifi buldum onu denicem bakalım.1 çay bardağı limon suyu,1 çorba kaşığı su 1 tatlı kaşığı bal,1 çay kaşığı tarçın karıştırıp tüketiyoruz..içinde tarçın olduğu için balın şekerini dengeliyor.sabah akşam tok karnına içiliyormuş denicem bakalım.

sağol cnm.bende bu siteden yine çok güzel çay tarifi buldum onu denicem bakalım.1 çay bardağı limon suyu,1 çorba kaşığı su 1 tatlı kaşığı bal,1 çay kaşığı tarçın karıştırıp tüketiyoruz..içinde tarçın olduğu için balın şekerini dengeliyor.sabah akşam tok karnına içiliyormuş denicem bakalım.
bu arada diyetimin 3. günü.herşey güzel gidiyor.aç kalıyorum desem yalan olur.yürüşümü de her akşam düzenli yapıyorum.

Kızlarr sizee
Sodalı Zayıflama Çayı

• 2 adet sallama yeşil çay(poşet olmayan kuru yeşil çay daha iyi olur 2 tutam yeterli)
  • 1 adet ufak limon yada büyük limonun yarısı
  • 1 şişe maden suyu
  • 4 bardak su
Yapılışı
suyu güzelce kaynatıyoruz. sonra limonun kabuğunu soymadan ikiye üce bolup içine atıyoruz. 2 adet sallama yeşil çayı da ilave ediyoruz. 10 dakika kadar daha kaynatıyoruz. Kaynattığımız karışımı başka bir kaba süzerek alıyoruz. sonra 1 şişe maden suyunu da karışımın içerisine boşaltıyoruz. Maden suyunu kaynatma işlemi bittikten hemen sonra dökmemiz gerekiyor,sonra karışımı dolapta saklıyoruz ,tek seferde değil gün içinde bardak bardak içiyoruz spor ve sağlıklı beslenerek müthiş zayıflatıyor oda sıcaklığında içebilirsiniz, soğuk da olur acı gelirse 1 çay kaşığı bal ekleyin öyle icin :spor::KK49::KK50:
Bu karışımı geceden yapıp termosa koyup gün içinde icsek çok mu acı olur sabah erken çıkınca hazırlamak ve soğutmak zor

sen ne tatlı ne şeker insansın öyle hayran kaldım azmine ve insanlara verdiğin pozitif enerjiye söylediklerin o kadar gerçek o kadar mantıklı ki... bende 113 kg ile başladım bu yolculuğa şimdi 8li rakamlardayım bu yıl içerisinde en az 65 görmeyi planlıyorum ki yapabilirim. 2 gün sonra 29 aşına girecek biri olarak aşk esmasını da merak etmedim değil hani :) tebrikler güzelim başarıların daim olsun
:KK36:canım hoş geldin topiğimize, müthişsin :KK5:bence başaracaksın :sampiyon: o güzel sözlerin için çok teşekkür ederim :KK19: aşk esmamız "ya vedud " günlük küçük ebced değeri 20 , büyük ebced değeri 400..
İstersen gül suyuna okuyup yüzünü silebilirsin gör bakalım neler oluyor:halay: sayıları bu kadar oku ama :KK54:

Bu arada sabah limonlu suyu mu önerirsiniz yoksa zencefilli olanı mı hangisi daha faydalı
Önemli olan sağlıklı kalman canım, tansiyon, şeker, ülser, gastrit gibi hastalığın varsa yani ona göre tercih yap ;) hepsi etkili ben birkaç secenek verdim ki herkes kendi yapısına zevkine uygun olanı seçip uygulasın :KK6:

Aynen, uzmanlar çayına şeker yerine bal koyulmasını salık veriyor;) tarçın hem metabolizmayı hızlandırır hem de yağ yakımını kolaylaştırır yatmadan önce de bir kase yoğurt ile tarçın karıştırıp yiyebilirsiniz :KK6: kolay gelsin

süper tatlı bir seysin sen anlatımına başarı öyküne bayıldım izninle grubumda paylaşmak istiyorum mümkün mü motive amaçlı
Tabii ki paylaşabilirsin canım, teşekkür ederim :oops: eğlenerek ,sağlıklı kilo verelim diye açtım bu topiği :KK76: amacımıza ulaşacağız inşallah :sampiyon:

Bu karışımı geceden yapıp termosa koyup gün içinde icsek çok mu acı olur sabah erken çıkınca hazırlamak ve soğutmak zor
Zencefil biraz acı katabilir onu sabahtan at içine o halde canım :KK72:

ya kızlar ben dukan yapıcam sanırım onunla süper kilo vermştim:olamaz:

Bana dukan çok ağır gibi geliyor canım ama şekersiz,meyvesiz,Ekmeksiz bir sürü yasağa rağmen yaparım diyorsan yapabilirsin ama buradan paylasimlarina devam et merak ederiz :KK19:
Ben değil dukan diyet kelimesine bile karşıyım artık varsın günlük 300 500 gitsin hiç acelem yok çünkü hiçbir yiyecek yasak değil doğal olan da bu :KK200::21::KK200:

Aynen, uzmanlar çayına şeker yerine bal koyulmasını salık veriyor:KK66: tarçın hem metabolizmayı hızlandırır hem de yağ yakımını kolaylaştırır yatmadan önce de bir kase yoğurt ile tarçın karıştırıp yiyebilirsiniz :KK6: kolay gelsin
tşkler cnm.yatmadan önce yoğurt ve meyvem zaten var.ek olarak üzerine tarçın koyabilirim tabi yoğur da ve elmaya çok yakışıyor tarçın.

Back