Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

sen ne tatlı ne şeker insansın öyle hayran kaldım azmine ve insanlara verdiğin pozitif enerjiye söylediklerin o kadar gerçek o kadar mantıklı ki... bende 113 kg ile başladım bu yolculuğa şimdi 8li rakamlardayım bu yıl içerisinde en az 65 görmeyi planlıyorum ki yapabilirim. 2 gün sonra 29 aşına girecek biri olarak aşk esmasını da merak etmedim değil hani :) tebrikler güzelim başarıların daim olsun

Sadece ya Samed desekde olur mu yoksa yazdığınızın hepsini mi demeliyiz bu arada çok teşekkür ederim :)

sağol cnm.bende bu siteden yine çok güzel çay tarifi buldum onu denicem bakalım.1 çay bardağı limon suyu,1 çorba kaşığı su 1 tatlı kaşığı bal,1 çay kaşığı tarçın karıştırıp tüketiyoruz..içinde tarçın olduğu için balın şekerini dengeliyor.sabah akşam tok karnına içiliyormuş denicem bakalım.

bu arada diyetimin 3. günü.herşey güzel gidiyor.aç kalıyorum desem yalan olur.yürüşümü de her akşam düzenli yapıyorum.

Bu karışımı geceden yapıp termosa koyup gün içinde icsek çok mu acı olur sabah erken çıkınca hazırlamak ve soğutmak zor

canım hoş geldin topiğimize, müthişsin bence başaracaksın o güzel sözlerin için çok teşekkür ederim aşk esmamız "ya vedud " günlük küçük ebced değeri 20 , büyük ebced değeri 400..
İstersen gül suyuna okuyup yüzünü silebilirsin gör bakalım neler oluyor sayıları bu kadar oku ama

Bu arada sabah limonlu suyu mu önerirsiniz yoksa zencefilli olanı mı hangisi daha faydalı
Önemli olan sağlıklı kalman canım, tansiyon, şeker, ülser, gastrit gibi hastalığın varsa yani ona göre tercih yap hepsi etkili ben birkaç secenek verdim ki herkes kendi yapısına zevkine uygun olanı seçip uygulasın

Aynen, uzmanlar çayına şeker yerine bal koyulmasını salık veriyor tarçın hem metabolizmayı hızlandırır hem de yağ yakımını kolaylaştırır yatmadan önce de bir kase yoğurt ile tarçın karıştırıp yiyebilirsiniz kolay gelsin

süper tatlı bir seysin sen anlatımına başarı öyküne bayıldım izninle grubumda paylaşmak istiyorum mümkün mü motive amaçlı
Tabii ki paylaşabilirsin canım, teşekkür ederim eğlenerek ,sağlıklı kilo verelim diye açtım bu topiği amacımıza ulaşacağız inşallah

Bu karışımı geceden yapıp termosa koyup gün içinde icsek çok mu acı olur sabah erken çıkınca hazırlamak ve soğutmak zor
Zencefil biraz acı katabilir onu sabahtan at içine o halde canım

ya kızlar ben dukan yapıcam sanırım onunla süper kilo vermştim

Bana dukan çok ağır gibi geliyor canım ama şekersiz,meyvesiz,Ekmeksiz bir sürü yasağa rağmen yaparım diyorsan yapabilirsin ama buradan paylasimlarina devam et merak ederiz
Ben değil dukan diyet kelimesine bile karşıyım artık varsın günlük 300 500 gitsin hiç acelem yok çünkü hiçbir yiyecek yasak değil doğal olan da bu

tşkler cnm.yatmadan önce yoğurt ve meyvem zaten var.ek olarak üzerine tarçın koyabilirim tabi yoğur da ve elmaya çok yakışıyor tarçın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…