Sağol bilgiler için yeni bi ışık oldun bana şimdiden hakkını helal et canımCanım regl iken de abdest alıp zikir çekebilirsin, sureleri de ezberden dua niyetine okuyabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol bilgiler için yeni bi ışık oldun bana şimdiden hakkını helal et canımCanım regl iken de abdest alıp zikir çekebilirsin, sureleri de ezberden dua niyetine okuyabilirsin
Rica ederim canım estafurullah, helal olsun tabii ki sen de helal etSağol bilgiler için yeni bi ışık oldun bana şimdiden hakkını helal et canım
Nerde hareket orda bereketBugün ankaranın bir ucundan bir ucuna gittim işlerimi hallettim, eve geldim iki defa alışverişe çıktım
Ahah valla ruhum bile eridiNerde hareket orda bereket
Helal olsun hedefime ulaşınca sana mutlaka haber vermek istiyorumRica ederim canım estafurullah, helal olsun tabii ki sen de helal et
Estafurullah canım yaa n'olcak, dışarıdaydım cvp yazamadım en ince ayrıntısına kadar öğrenmek için sorular daha bol oluyor, normal yanitamamm.kendimi salak gb hissediyorum
Kesinlikle, ilk ben duymak istiyorumHelal olsun hedefime ulaşınca sana mutlaka haber vermek istiyorum
Her sabah aç karnına bir bardak ılık suyun içine 1 çay kaşığı zencefil,1 limonun suyu ,1 çay kaşığı çörek otu katarak içebilirsin canım ,Öğlene kadar hafif bir kahvaltının üzerine bol su ve sıvı şeyler tüket tabi onu da abartmadan yaklaşık 1 ay devam edersen nasıl zayıfladığını göreceksinkızlar ben yeşi çay ve soda tüketemiyorum tansiyonum çıkabiliyor ve nabız atışım hızlanıyor.doktorumda vermedi.başka var mı çay bildiğiniz
Canım bikaç hareket tavsiye edeyim, dağ tırmanışı hem göbek hem basen için çok süper, günlük 20 tane 3 set yap. Ellerini yere koy şınav pozisyonu, dizini karnına çek sonra uzatırken diğerini.ya şu selülitlere kılcallara napsak onlar da gidermiki
Çok naziksin canım.teşekkürlerEstafurullah canım yaa n'olcak, dışarıdaydım cvp yazamadım en ince ayrıntısına kadar öğrenmek için sorular daha bol oluyor, normal yani
CAnim kilosu az olanlar zor kilo veriray ben burayı çok sevdim benim boyum 163-164 civarı kilom 59 bu tabi vermiş halim orası ayrı ama şuan okullar açılana kadar 54 kilo olmak istiyorum sonra ki ay içinse 2 3 kilo vermek istiyorum tekrardan bilmiyorum sizde oldu mu ama ben kilo verdikten sonra tatlıya olan isteğim gitti ya aklıma geliyor ama yiyemiyorum hamuişi öyle değil maalesef sizin uyguladıklarınızı uygulamayı düşünüyorum ama bende maalesef yavaş kilo verme ve hemen kilo vermemin durması var 3 ayda 8 kilo anca verdim üstelik 1 ay boyunca tatlı ekmek kesinlikle yemedim hurma gibi küçük şeyler bile yemiyordum ama ayda verdiğim 3 kilo üstelik yoğurt hareket vs rağmen bide 3 hafta boyunca 3 kilo gitti sonra tak durdu ve 1 aya yakın kilo veremedim ve hep de böle oluyor diyetimde ama artık eklemeler yapacağım pazartesiden itibaren çünkü memlekete gideceğiz ya bu arada Samed gerçekten işe yarıyor mu yani daha çok insanın kendini tutması önemli ama bu daha çok iştah mı kesiyor Samed işi dediğim gibi ilginç geldi bayağı
Bende var her 4 ayda bir kontrolum var ama inatci kilo verememe vakalarinda tirod suclu baska etkenlerde var tabi demir eks,indulin direnci,d vit eksikligi gibiCanım 2-3 yıl önce tiroid hormonuna baktirmistim normal çıktı acaba tekrar mi baktirsam bilmiyorum ki degisiklik oluyor mu birkaç yıl içinde
Çok naziksin canım.teşekkürler
Kızz öyle deme kıza plates yapınCAnim kilosu az olanlar zor kilo verir
Canım biraz etkisi var tabii de tedavini ol ilaçlarını kullan ve sen daha inatçı olBende var her 4 ayda bir kontrolum var ama inatci kilo verememe vakalarinda tirod suclu baska etkenlerde var tabi demir eks,indulin direnci,d vit eksikligi gibi
Gözün ayďıııngünaaaydııınGünaydın kızlar ,mutlu sabahlar,güzel günler, enerji dolu saatler daha ne desem bilemedim
Az önce tartildim 67.8 geldim yani -300 gr vermisim
Gözün ayďıııngünaaaydııın
İnşallah canımTeşekkürler canım hedef 58 durmak yok yola devam yavaş ve kalıcı bir şekilde inş