• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

Silersin canım 8li leri de 7li leri de inş :KK50:
Ben de 6 lı lari silsem 5li ler olsa hep hayatımda süper olur :cool:
Basaracagiz hep birlikte inşallah buradaki destek çok güzel kpss2016 iyi ki actin konuyu tatlım
Aynen iyi ki actin burayı
Amacım aslında 7 leri de silmek daha önce yaptım gene yaparım

Kizlarda"Kpss 2016, post: 47563994, member: 713759"]Süper daha ne olsun, hareketleri de yap yorumda anlatmıştım:KK66: çayın biraz değişik bir tadı oluyor ,haklısın:eğlence: herkesin ağız tadı farklı seçeneklerden biri :eğlence:[/QUOTE]
Kizlarlar dayanamadım bugun tartildim gecen hafta persembe gunu basladim diyete an itibariyle tam 1 kilo400 gram vermisim 98 400 dum tam 97 ciktim.inanilmaz mutluyum

Merhabalar, hikayeni okudum ve cidden cani gonulden takdir ettim basarini, ozellikle kendini vucudunu herhangi bi kisitlamaya tabi tutmadan kilo verebilmis olman kendim gibi kilo sorunu olanlar icin gercekten umit verici.
Ben de bes verip on alanlardanim, gercekten artik cok skldim, bu arada ogretmenim ve okullarin acilma gunune kadar yani 19 eylule kadar bi on onbes kilo vermek istiyorum, hatta basladim bile, bugun alti gub oldu, 1.5 kilo verdigimi gordum, ama motiveye ihtiyacim var sanirim, diyetin boyunca yapamucagini falan dusunuyo muydun ya da dusundugunde nasil motive oluyodun, merak ediyorum :)
Teşekkür ederim hocam:) yılgınlığa düşerseniz beğendiğiniz ünlülerin boydan fotoğraflarına bakın inceleyin mesela, kendinizi onun gibi hayal edin, etrafınızdaki sırf zayıf olduğu için salına salına gezen kişileri aklınıza getirip inatlaşın gibi yani sizi içsel olarak ayağa kaldıracak etkiyi bulun ve tetikleyin kendinizi :KK9: toplumsal olarak ne kadar iç guzelliğe önem verdiğimizi soylesekte görüntüsüyle toplumda yer sahibi olan çok sayıda insan var. Neden onlara bu fırsatı verelim ki :KK5:biz de gayet fit olabiliriz :cool: dışarıdan bakın kendinize, duygusal degerlendirme yapmayın :sampiyon:
Eliniz boş durmuyor sürekli atıştırma alışkanlığınız varsa :KK69: örgü örün, hobi işler yapın el uğraşı bulun,
Burada izleyeceğiniz yollarla zekanızı kendinize isbatlayın :sampiyon:
Böylelikle aynalar sizi daha güzel göstermeye baslayacak :KK30:

Kizlarda"Kpss 2016, post: 47563994, member: 713759"]Süper daha ne olsun, hareketleri de yap yorumda anlatmıştım:KK66: çayın biraz değişik bir tadı oluyor ,haklısın:eğlence: herkesin ağız tadı farklı seçeneklerden biri :eğlence:
Kizlarlar dayanamadım bugun tartildim gecen hafta persembe gunu basladim diyete an itibariyle tam 1 kilo400 gram vermisim 98 400 dum tam 97 ciktim.inanilmaz mutluyum[/QUOTE]
:KK9::KK73:tebrik ediyorum canım çok mutlu oldum senin için, bu güzel haberlerin devamını bekliyorum :KK6::KK5:

Silersin canım 8li leri de 7li leri de inş :KK50:
Ben de 6 lı lari silsem 5li ler olsa hep hayatımda süper olur :cool:
Basaracagiz hep birlikte inşallah buradaki destek çok güzel kpss2016 iyi ki actin konuyu tatlım
Canım benim teşekkür ederim, hep birlikte fazla kilolara SAĞLIKLI bir şekilde elveda diyoruz:KK5:

Kizlarlar dayanamadım bugun tartildim gecen hafta persembe gunu basladim diyete an itibariyle tam 1 kilo400 gram vermisim 98 400 dum tam 97 ciktim.inanilmaz mutluyum
:KK9::KK73:tebrik ediyorum canım çok mutlu oldum senin için, bu güzel haberlerin devamını bekliyorum :KK6::KK5:[/QUOTE]
tşkler cnm tam gaz devam

Kpss denince aklıma hep öğretmenlik geliyor.
Aynen bizim meslekte öyle:KK76: atanmak deveye hendek atlatmakla bir maalesef ..
Allah atama bekleyen,emek harcayan bütün meslektaslarimin ve herkesin yardımcısı olsun...
Bir de okul acilincaya kadar herkes Zayıflamak istiyor sanırım yeni eğitim dönemine yeni bir bedenle hadi inşallah :KK49::KK73::KK5:

Aynen bizim meslekte öyle:KK76: atanmak deveye hendek atlatmakla bir maalesef ..
Allah atama bekleyen,emek harcayan bütün meslektaslarimin ve herkesin yardımcısı olsun...
Bir de okul acilincaya kadar herkes Zayıflamak istiyor sanırım yeni eğitim dönemine yeni bir bedenle hadi inşallah :KK49::KK73::KK5:
Allah herkesin gönlüne göre versin :KK45:o zayıflama isteği bir bende yok nedense:kızgın:

Allah herkesin gönlüne göre versin :KK45:o zayıflama isteği bir bende yok nedense:kızgın:
Kaçsın ki canım kilon azsa zaten insan amaan böyle de iyiyim diyebiliyor kendimden biliyorum ne zaman hedefime 2-3 kg kalsa sıkılıp bırakıyorum ama bu sefer yook öyle :cool:

KPSS deyince bi öğretmenlik bi de İİBF var zaten binlerce kişinin kabusu , özel sektör deseniz içler acısı CV verdim 3 dil lisans diploma ve 47 sertifika, kurduğum yardım derneklerinden düzenlediğim yardım gecelerinden bahsettim felan beni işe aldılar; yol yemek yok asgari ücret görevimde depoya gelen ürünleri atıp depodan ürün çıkartmak:D
Yeni eğitim dönemine yeni bir imaj bence çok cazip;)

Back