• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

salatalık çok yiyorum fakat karpuz yiyemem çok şeker var içersinde bana yasak.en çok 2 dilim günde.salatalığa devam ama dediğim çayı yaptım içemedim allahım iğrenç bişey.onun yerine günde 3 sefer 1 çorba kaşığı dereotu yiyorum aç karnıma hem tireoide iyi geliyror hemde iştah kesiyor.sabahları aç karnımda limonlu su tüketiyorum.sabah günde nerdeyse kahvaltıya oturana kadar 5 bardak su içmiş oluyorum.
Süper daha ne olsun, hareketleri de yap yorumda anlatmıştım;) çayın biraz değişik bir tadı oluyor ,haklısın:eğlence: herkesin ağız tadı farklı seçeneklerden biri :eğlence:

Merhabalar, hikayeni okudum ve cidden cani gonulden takdir ettim basarini, ozellikle kendini vucudunu herhangi bi kisitlamaya tabi tutmadan kilo verebilmis olman kendim gibi kilo sorunu olanlar icin gercekten umit verici.
Ben de bes verip on alanlardanim, gercekten artik cok skldim, bu arada ogretmenim ve okullarin acilma gunune kadar yani 19 eylule kadar bi on onbes kilo vermek istiyorum, hatta basladim bile, bugun alti gub oldu, 1.5 kilo verdigimi gordum, ama motiveye ihtiyacim var sanirim, diyetin boyunca yapamucagini falan dusunuyo muydun ya da dusundugunde nasil motive oluyodun, merak ediyorum :)

Back