benim bedenim benim kararım dermişimCanım biliyorum o diyeti, SEN BİLİRSİN SENİN BEDENİN SONUÇTA ,umarım sağlığını kaybetmezsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bedenim benim kararım dermişimCanım biliyorum o diyeti, SEN BİLİRSİN SENİN BEDENİN SONUÇTA ,umarım sağlığını kaybetmezsin
şaka bi tarafa bilmiyorum ya acl durumlar dışında normal diyet yapmak lazım tabi az yiyerek o konuya katılıyorumbenim bedenim benim kararım dermişim
şaka bi tarafa bilmiyorum ya acl durumlar dışında normal diyet yapmak lazım tabi az yiyerek o konuya katılıyorum
Süper daha ne olsun, hareketleri de yap yorumda anlatmıştım çayın biraz değişik bir tadı oluyor ,haklısın herkesin ağız tadı farklı seçeneklerden birisalatalık çok yiyorum fakat karpuz yiyemem çok şeker var içersinde bana yasak.en çok 2 dilim günde.salatalığa devam ama dediğim çayı yaptım içemedim allahım iğrenç bişey.onun yerine günde 3 sefer 1 çorba kaşığı dereotu yiyorum aç karnıma hem tireoide iyi geliyror hemde iştah kesiyor.sabahları aç karnımda limonlu su tüketiyorum.sabah günde nerdeyse kahvaltıya oturana kadar 5 bardak su içmiş oluyorum.
Ahahah hımmhh kimse de karışamaz gastrit ya da ülser göze alabiliyorsan özelden etkili bir içecek söyleyim sana asi kadınbenim bedenim benim kararım dermişim
kpss2106 sana soru sormuştum sınava girdin sanırım kaç aldın die görmedin sanırımAhahah hımmhh kimse de karışamaz gastrit ya da ülser göze alabiliyorsan özelden etkili bir içecek söyleyim sana asi kadın
64idim 6 kilo vermiştim 58 e düştüm ama şu an alma sebebim o değil canım..ilaca başladım ondan sonra aldımCanım sen kaç kg vermistin dukanla kaçını geri aldın?
Çok teşekkür ederim :) bu arada aşk esması ne işe yarıyor:) sadece "ya Samed " diyeceksiniz 520 tane
Cvpladım ama sen görmedin cvbı sanırım canım 80 aldım maalesefkpss2106 sana soru sormuştum sınava girdin sanırım kaç aldın die görmedin sanırım
Sevgiyi hayatına çekiyorsun ama tabii istediğin sevgi çeşidine göre uygulamalar verebilirimÇok teşekkür ederim :) bu arada aşk esması ne işe yarıyor
Canım 80 az değil aslında hangi bölüm?Cvpladım ama sen görmedin cvbı sanırım canım 80 aldım maalesef
Canım hakettiğim puan bu değildi ve p3 ten olduğu için atanmam pek mümkün değil 84 ile atanamamıstımCanım 80 az değil aslında hangi bölüm?
Hayırlısı canım.öğretmen misin?Cvpladım ama sen görmedin cvbı sanırım canım 80 aldım maalesef
Kaça düştün canım ben adet oldum maalesef eksi kaçta olduğumu görmem için 1 hafta kadar beklemem gerekecekGünaydın bugün de -300 ile uyAnmak güzeldi ☺ şimdi cayimi yapıyorum
87.1Kaça düştün canım ben adet oldum maalesef eksi kaçta olduğumu görmem için 1 hafta kadar beklemem gerekecek
Silersin canım 8li leri de 7li leri de inş87.1
Ama bu sefer kararlıyım 8 li rakamları silecegim hayatımdan