Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamamm.kendimi salak gb hissediyorumahahaha yani canım biraz biraz eğerek ikisinide demek istedimelini yere dik bir şekilde tut 90 derece olur onu yere dogru egdikce açı küçülür tam ortası 45 derecedir ama maksat akışı sağlamak
siz kaç kg vermek istiyorsunuz?ya şu selülitlere kılcallara napsak onlar da gidermiki
5 kilo fazlam varsiz kaç kg vermek istiyorsunuz?
istediğiniz kga gelince sporla halledersiniz inş.
moralini bozma bence önemli olan yavaş yavaş verip geri almamak.tamamen sabır işi.ben şimdi ilk aylarda çok veririm çünkü kilom çok sonra bende yavaşlarım.bunun için moralini bozmaGünaydın kızlar az önce tartildim yine 68.1 herşeyden çok az yiyorum akşam yemeğinden sonra 1 lokma bile yemiyorum sonuç bu neden böyle oluyor anlamıyorum benden 2-3 kat fazla yiyenler 50 li kilolarda...
Denemedigim şey kalmadı çok üzülüyorum bana destek olun lütfen çok ihtiyacım var
kızlar ben yeşi çay ve soda tüketemiyorum tansiyonum çıkabiliyor ve nabız atışım hızlanıyor.doktorumda vermedi.başka var mı çay bildiğinizKızlarr sizee
Sodalı Zayıflama Çayı
Yapılışı
- 2 adet sallama yeşil çay(poşet olmayan kuru yeşil çay daha iyi olur 2 tutam yeterli)
- 1 adet ufak limon yada büyük limonun yarısı
- 1 şişe maden suyu
- 4 bardak su
suyu güzelce kaynatıyoruz. sonra limonun kabuğunu soymadan ikiye üce bolup içine atıyoruz. 2 adet sallama yeşil çayı da ilave ediyoruz. 10 dakika kadar daha kaynatıyoruz. Kaynattığımız karışımı başka bir kaba süzerek alıyoruz. sonra 1 şişe maden suyunu da karışımın içerisine boşaltıyoruz. Maden suyunu kaynatma işlemi bittikten hemen sonra dökmemiz gerekiyor,sonra karışımı dolapta saklıyoruz ,tek seferde değil gün içinde bardak bardak içiyoruz spor ve sağlıklı beslenerek müthiş zayıflatıyor oda sıcaklığında içebilirsiniz, soğuk da olur acı gelirse 1 çay kaşığı bal ekleyin öyle icin
Kıraz sapı çayı ve kayısı çayı.kayısı çayını ben hiç içemiyorum.tadını hiç sevemedim.kızlar ben yeşi çay ve soda tüketemiyorum tansiyonum çıkabiliyor ve nabız atışım hızlanıyor.doktorumda vermedi.başka var mı çay bildiğiniz
tşk ederim.Kıraz sapı çayı ve kayısı çayı.kayısı çayını ben hiç içemiyorum.tadını hiç sevemedim.
eliz senin bir sağlık problemin yok demi tiroid vbGünaydın kızlar az önce tartildim yine 68.1 herşeyden çok az yiyorum akşam yemeğinden sonra 1 lokma bile yemiyorum sonuç bu neden böyle oluyor anlamıyorum benden 2-3 kat fazla yiyenler 50 li kilolarda...
Denemedigim şey kalmadı çok üzülüyorum bana destek olun lütfen çok ihtiyacım var
Samed Allah ın 99 isminden biri, 7 kat göğü ,7 kat yeri ve arasındaki herşeyi yaratan, küçücük karıncanın soluğunu duyan Allah, gezegenleri yaratıp sistem içinde hareket etmesini sağlayan Allah, bütün yarattıklarının istisnasız kirpik sayısını bilen Allah, yoktan emsalsizce var edip dilediği zaman yok eden Allah, güneşi yaratıp kontrol eden Allah daha saymakla bitmeyecek vasıfların sonsuzluğun sahibi Allah, bizim kilomuzla ilgili bir şey yapması bunların yanında ne derecedir ki bundan binbeşyüz yıl önce diyetisyen mi varmış:)ay ben burayı çok sevdim benim boyum 163-164 civarı kilom 59 bu tabi vermiş halim orası ayrı ama şuan okullar açılana kadar 54 kilo olmak istiyorum sonra ki ay içinse 2 3 kilo vermek istiyorum tekrardan bilmiyorum sizde oldu mu ama ben kilo verdikten sonra tatlıya olan isteğim gitti ya aklıma geliyor ama yiyemiyorum hamuişi öyle değil maalesef sizin uyguladıklarınızı uygulamayı düşünüyorum ama bende maalesef yavaş kilo verme ve hemen kilo vermemin durması var 3 ayda 8 kilo anca verdim üstelik 1 ay boyunca tatlı ekmek kesinlikle yemedim hurma gibi küçük şeyler bile yemiyordum ama ayda verdiğim 3 kilo üstelik yoğurt hareket vs rağmen bide 3 hafta boyunca 3 kilo gitti sonra tak durdu ve 1 aya yakın kilo veremedim ve hep de böle oluyor diyetimde ama artık eklemeler yapacağım pazartesiden itibaren çünkü memlekete gideceğiz ya bu arada Samed gerçekten işe yarıyor mu yani daha çok insanın kendini tutması önemli ama bu daha çok iştah mı kesiyor Samed işi dediğim gibi ilginç geldi bayağı
4 ayda bir kontrol ettirmek gerek canımCanım 2-3 yıl önce tiroid hormonuna baktirmistim normal çıktı acaba tekrar mi baktirsam bilmiyorum ki degisiklik oluyor mu birkaç yıl içinde
Canım regl iken de abdest alıp zikir çekebilirsin, sureleri de ezberden dua niyetine okuyabilirsinKızlar dün burda okudum Ya Samed araştırdım bugün regl ilk günüm ve ben ilk gün dev gibi yerim bugün bi ilk oldu çok az yedim hatta canım aşırı tatlı istemedi inşallah başaracağım Rabbimin izniyle
Aa bak bunu bilmiyordum canım en kisa surede tekrar baktiracagim4 ayda bir kontrol ettirmek gerek canım
Ben 10 yıldır troit hastasıyım tecrübeliyim bu konudaAa bak bunu bilmiyordum canım en kisa surede tekrar baktiracagim