Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

slm kızlar benim de günün özeti:
sabah 1 dilim keçi peyniri
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
5 zeytin.6 fındık.domates salatalık
ara türk kahvesi
öğlen 4 tane et köfte
salata
ara 1 dardak kefir
akşam 4 köfte et. közlenmiş soğan.domates
ara 2 incir
2 bardak tarçın karanfil çayı içtim regl ilk günüm beni rahatlatıyor.

Demek 1 dardak kefir içtin

Tekrardanmerhabalar
Sinavima girdim ciktim insa artik bu zayiflama surecinde sizinleyim Bisquits

Iyi geceler hanimlar
Benim 17 aylik bi findigim var.doguma 93le gittim 85le dondum 72 lere kadar kadinlaar kulubunde zayifladim ama geri aldim su an 77.9 kiloyum hedef 58 insa bakalim spor ve su ile guzel veriyorum insa bogazimada hakim olursam bu is tamam 6 li hanelr arkasindan 5 li haneler

Bu arada ilk girdigimde sinavdan once 44 sayfayi okudum
Simdide 44 ten 63 e kadar okudum
Bisquits enerjini bize geciriyosun mas cok tatlisin

Ewet ortam cok samimi

Az önce tartıldım 11 günde 5 kilo gitmiş nasıl mutluyum anlatamam resmen yerimde zıplıyorum incecik olacağız hepimiz görsünler zayıf kız nasıl oluyormuş
Insallah
Dogumdan sonra verdiklerini geri almak cok koyuo insana.cunku bebek emzirirken bi kur yapamiyosun

Cilek ve sumak cok ilginc

sarı leblebi ve kuru üzüm atıştırmalık olarak hem kalorisi az hem sağlıklı
severimde yerimde

Hanımlar yemeden önce ekmeği kızartmak ,yakımını daha kolay hale getiriyor. İlginç ama gerçek
Ewet ilginc tuttum bunu yapcam tesekkurler tatlim

Ay bunuda yeni duydum ben 17 aylik bebek emziriyorum bana uymaz herhalde yaa demiii
Ben yesilcay falaanda icemiyorum bebekten dolayi yoksa kur falan yapmayi cook severim

Cok dogru bi nokta bu

hoşgeldin .gittikçe büyüyoruz ne güzel hepberaber zayıflamaya devam
Hosbulduk tesekkur ederim

Bisquits
Yas :27
Boy: 165
Kilo: 77.9
Hedef 21:
Ara hedef:2 eylule kadar 5 kilo vermek
Kizlar ben bir aylik squat ve mekik programina baslicam yapmak isterseni beraber yapabiliriz yarin baslariz listeyi atayim bi inceleyin bakalim

Canım bu squat çok işe yarıyormuş bir ayda hem de, bel boyun fıtıgınız yoksa ve bel kayması yoksa tavsiye ederim mekikiği de squatı da
Tarçın bebeğine alerji yapmayacaksa dene, yoğurt kürünü yapmak aslında aç bırakmıyor ve yoğurt bakliyat tüketiyorsun zaten iki gün sürüyor yine de tedirgin olursan salatalık dere otu maydanoz doğra yoğurdu çırp içine kat ,bir fiske kara biber ve kırmızı biber at öğün aralarında ve akşam yiyebilirsin hem toksinleri attırır hem kalorisi çok az hem tok tutar güzel yorumların için de çok teşekkürler
Bebeğine saçma danslar yap çılgınca hem eğlenirsin hem zayıflarsın

bu kase ve göbekle ne squat ve mekik olur bilmem.
Ahahah yok öyle ,herkes yapacaakk taş gibi olacağız ben 3 gündür yapıyorum squat sayı çok gelirse 20 sabah 20 akşam yap mesela yine de yap sonra zaten alışır vücudun oyleyse dans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…