• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

slm kızlar benim de günün özeti:
sabah 1 dilim keçi peyniri
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
5 zeytin.6 fındık.domates salatalık
ara türk kahvesi
öğlen 4 tane et köfte
salata
ara 1 dardak kefir
akşam 4 köfte et. közlenmiş soğan.domates
ara 2 incir
2 bardak tarçın karanfil çayı içtim regl ilk günüm beni rahatlatıyor.

slm kızlar benim de günün özeti:
sabah 1 dilim keçi peyniri
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
5 zeytin.6 fındık.domates salatalık
ara türk kahvesi
öğlen 4 tane et köfte
salata
ara 1 dardak kefir
akşam 4 köfte et. közlenmiş soğan.domates
ara 2 incir
2 bardak tarçın karanfil çayı içtim regl ilk günüm beni rahatlatıyor.
Demek 1 dardak kefir içtin :KK48:

Merhaba Bisquits Bisquits oncelikle sizi tebrik takdir ediyorum. 44 sayfayi bastan sona okudum.bende araniza katilmak isterim suan bi gruptayim bide buraya katilirsam bu sinav haftasi yukum agir olur oabt sinavi var cumartesi.insa ondan sonra sizlede dewam etmek isterim :KK200::KK36:
Tekrardanmerhabalar
Sinavima girdim ciktim insa artik bu zayiflama surecinde sizinleyim Bisquits Bisquits

Iyi geceler hanimlar
Benim 17 aylik bi findigim var:KK46:.doguma 93le gittim 85le dondum 72 lere kadar kadinlaar kulubunde zayifladim:KK49: ama geri aldim su an 77.9 kiloyum:KK43: hedef 58 insa bakalim spor ve su ile guzel veriyorum insa bogazimada hakim olursam bu is tamam :21::21::21:6 li hanelr :KK68::KK68:arkasindan:KK55::KK55::KK55: 5 li hanelerEn Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE:halay::halay::halay::halay:

Bu arada ilk girdigimde sinavdan once 44 sayfayi okudum
Simdide 44 ten 63 e kadar okudum
Bisquits Bisquits enerjini bize geciriyosun mas cok tatlisin

hoşgeldin @muallimexzl bende senin gibi bu sayfayı yeni okudum ve burdaki samimi ortamı çok sevdim izninizle bende aranıza katılmak istiyorummm son yıllarda çok kilo aldım ve bir karar verdim artık sağlıklı beslenip yürüyüş yapacaktım bu sayede yaklaşık 10 günde 5 kilo verdim:rapci:ama daha yolum var :halay:burda birbirimze destek olarak inaniyorum ki biz bu işin üstesinden geleceğiz kızlaaaar :KK5:
Ewet ortam cok samimi :KK66:

Az önce tartıldım 11 günde 5 kilo gitmiş :KK54:nasıl mutluyum anlatamam resmen yerimde zıplıyorum incecik olacağız hepimiz görsünler zayıf kız nasıl oluyormuş:KK54:
Insallah:KK68:
Slm kızlar :KK24: Beni de aranıza alın beni de:KK19: iki gündür ancak okuyabildim yazdıklarınızı, ortamı çok içten,çok iyi niyetli buldum.herkes birbirine karşı çok yardımsever. tam motivasyona inanılmaz ihtiyacım olduğu anda çıktı bu topic karşıma aylardır zayıflamaya çalışırken daha çok kilo aldım stresten ,veremeyeceğimden korkumdan ve bu korku daha çok yememe sebep oldu malesef:oops:saçma gelebilir ama gerçekten öyle normalde çok iradeliyimdir daha önce kendi başıma çok kilo verdim ama şimdi tek başıma başaramıyorum:olamaz: doğumdan sonra bir türlü koruyamadım verdiğim kiloları ve hep daha fazlasıyla geri aldım :oops:insan kendine nasıl söz geçiremez ki deyip daha çok sinirleniyorum ve üzülüyorum daha çok yerken buluyorum kendimi sanırım benimki duygusal açlık,yemek rahatlatıyor sanki ama sonrası hüsran tabi neyse hayatında en fazla 63 kilo olmuş ben bu süreçlerle 70li kilolardan inemiyorum bir türlü :KK61::KK61:sebep şu kendime inancımı kaybetmiştim ta ki aylar sonra kk ne girip bu topic i görene okuyana kadar ,2 gündür çok motive oldum acaba bende tekrardan başarabilir miyim diye düşünmeye başladım ve kendimce bazı planlamalar yaptım kafamda ve kendime bir diyet günlüğü hazırladım kısmetse yarından itibaren yediğim içtiğim ne varsa yaptığım sporları ve duygularımı yazmaya başlayacağım ayrıca yarın için diyetisyenden randevu aldım bu işi artık kökten çözmem gerek ve yeni bir ben olmam gerek kaybettiğim özgüveni yeniden hatta daha fazlasıyla kazanmam gerek ve daha bir çok şey..biliyorum biraz uzun oldu ama duygularımı biraz olsun yazmak ,içimi dökmek istedim.Umarım her şey hepimiz için güzel olur. Kpss2016 iyiki açtın bu topiği tekrardan umudum oldunuz
Dogumdan sonra verdiklerini geri almak cok koyuo insana.cunku bebek emzirirken bi kur yapamiyosun

çok teşekkür ederim:KK19: bu arada bebeğim Allah'a çok şükür büyüdü ama ben hala savaşıyorum kilolarla aslında doğum kilolarımın hepsini verdim ben doğumdan kısa bir süre sonra ama koruyamadım malesef :KK23:sonra da vermeye çalıştıkça hep daha fazlasıyla aldım ve umursamaz oldum kendimi rahatlatmaya çalıştım hep ama aslında çok mutsuzdum hep içten içe.. eski ben gitti sanki o neşeli ,hayat dolu,öz güveni yüksek ,dışa dönük insan gitti yerine tam zıt bir karakter geldi birkaç yıldır :KK61::KK61:eskiden güzel olduğumu düşünürdüm etrafım öyle hissettirirdi şimdi aynaya bile bakmak istemiyorum dışarıya bile çıkmak istemiyorum istediğim gibi giyinemediğimden eskisi gibi bakımlı olamadığımdan,her yerim şiş ,bacak , göbek,kalça,gıdık ne ararsan var yahu:KK57:çok kötü bir şey beğendiğini değil sana olanı almak zorunda kalmak:KK12::110::KK61:tekrardan eski kıyafetlerimin içine girebilmeyi hayal etmeyi bile unutmuştum 2 gün öncesine kadar, burası bana yalnız olmadığımı,benim durumumda olan bir çok insanın olduğunu hatırlattı tam ihtiyacım olduğu zamanda.

Tatlı ihtiyacı olanlara
Çilek rendele. İçine sumak koy karıştır, tam buğday ekmeğine sür ye
....
5tk yulaf
1 muz
Yarım TK kakao
1 tk bal
Bir fiske karabiber (çay kaşığının ucuyla )
Karıştır ye:KK37:
Cilek ve sumak cok ilginc :confused:

sarı leblebi ve kuru üzüm atıştırmalık olarak hem kalorisi az hem sağlıklı
:KK72:severimde yerimde

Hanımlar yemeden önce ekmeği kızartmak ,yakımını daha kolay hale getiriyor. İlginç ama gerçek :rapci:
Ewet ilginc tuttum bunu yapcam Hoppa tesekkurler tatlim

Kizlar pazartesi sali ayran detoksu yapalim mi ne dersiniz.Hani bulgur,yesil mercimek,nohut ve salatalikla yapilan ayran detoksu.siz ayrintilari sormadan canlar ben yazayim.zira misafirlikte yazamam.1,5- 2 litre ayranin icine haşlanmis bulgur,yesil metcimek,nohut ve salatalik karistiriyoruz.tuz yok.baharat serbest.
Ben ayranla baklagilleri yiyecegim an katistiriyorum.malum mercimek ayrani karartiyor.
Sabah klasik diyet kahvaltisi yani haslanmis ymurta,peynir,domates vb.bir dilim ekmek.sonra iki saate bir bu karisim.aksam yemegi öglen yemegi bu artik.
Ay bunuda yeni duydum ben 17 aylik bebek emziriyorum bana uymaz herhalde yaa demiii
Canım ben de tavsiye ettim ama sağlık konusunda sınırlamaları olanlar var :stop: problem yaşamayacak olanlar yapabiliriz ,bakliyat ile yapılıyor normalde, 6 öğün yeniliyor fakat ben buna ek olarak 1lt ayran ile cacık, 1lt ayran ile bakliyat karışımını tavsiye ederim:KK66:
Ben yesilcay falaanda icemiyorum bebekten dolayi yoksa kur falan yapmayi cook severim
Canım Taha suresinin 39. Ayetini 41 defa oku ve üfle evine mutfağına ,bi de günde 786 defa besmele okuması var ilk euzü besmele çek sonra sadece besmele yine üfle etrafına ,bi de günlük 100 defa ya Halim çek Allah'ın ismi :KK200: ya vedud okumak istersen günde 400 adet çekebilirsin bu da Allah'ın sevgi ismi:KK37:
:KK19::KK60:
Limon kesinlikle vucuttaki yagı toksini atmaya yardımcı AMA herseyin sınırı var tabi fazlası mide asidini yükseltir , 1-1,5 lt suyun içine 2-3 damla sık sıkıntı olmaz. bir de herkesin mide asit oranı farklı ,mide yanman cok olur mu ? Oluyorsa tavsiye etmem,mide asit oranın yüksek demektir ve su içmelisin, stresten kola tarzı içeceklerden ve patlıcan gibi asitli yiyeceklerden uzak durmalısın:KK20:Ben şuan suyuma tarçın kattım, içerken güzel koku geliyor ve şuan hafifledigimi hissediyorum:KK66: tuvalete gitmekte sıkıntı yaşayanlar da deneyebilir, diyet kabızlık yapabiliyor bazı bünyelerde :KK51:
Cok dogru bi nokta bu :KK56:

hoşgeldin .gittikçe büyüyoruz ne güzel hepberaber zayıflamaya devam:KK49::KK200::KK19:
Hosbulduk tesekkur ederim :KK5:

Bisquits Bisquits
Yas :27 :süslü:
Boy: 165:KK24:
Kilo: 77.9:skandal:
Hedef :58:21::21::21:
Ara hedef:2 eylule kadar 5 kilo vermek En Büyük TÜRKİYE:KK49:
Kizlar ben bir aylik squat ve mekik programina baslicam yapmak isterseni beraber yapabiliriz yarin baslariz listeyi atayim bi inceleyin bakalim :KK4:

Screenshot_20160808-143749_1.jpg

Canım bu squat çok işe yarıyormuş bir ayda hem de, bel boyun fıtıgınız yoksa ve bel kayması yoksa tavsiye ederim mekikiği de squatı da :KK49:
Tarçın bebeğine alerji yapmayacaksa dene, yoğurt kürünü yapmak aslında aç bırakmıyor ve yoğurt bakliyat tüketiyorsun :kk77: zaten iki gün sürüyor :KK76: yine de tedirgin olursan salatalık dere otu maydanoz doğra yoğurdu çırp içine kat ,bir fiske kara biber ve kırmızı biber at:KK50: öğün aralarında ve akşam yiyebilirsin :KK5: hem toksinleri attırır hem kalorisi çok az hem tok tutar :KK72: güzel yorumların için de çok teşekkürler :KK60:
Bebeğine saçma danslar yap çılgınca :KK71: hem eğlenirsin hem zayıflarsın :KK75:

bu kase ve göbekle ne squat ve mekik olur bilmem.
Ahahah :KK70: yok öyle ,herkes yapacaakk taş gibi olacağız :cool: ben 3 gündür yapıyorum squat :KK73: sayı çok gelirse 20 sabah 20 akşam yap mesela yine de yap:sampiyon: sonra zaten alışır vücudun :spor: oyleyse dans :KK71:

Back