- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
su normal soğuk ve çeşme suyuyla karıştırıyorumdiyetisyene gidiyorum ben cnm zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
su normal soğuk ve çeşme suyuyla karıştırıyorumdiyetisyene gidiyorum ben cnm zaten.
Hımm,tamam canım.teşekkürler.diyetisyene gidiyorum ben cnm zaten.
Hep ılık diyorlar ya ondan sordumsu normal soğuk ve çeşme suyuyla karıştırıyorum
yok bende farketmiyor ılık su içemiyorum ben midemi bulandırıyorHep ılık diyorlar ya ondan sordum
Önemli olan ise yaraması.yok bende farketmiyor ılık su içemiyorum ben midemi bulandırıyor
Slm canım peki ortalama kaç cal alıyon bende diyetisyene gidiyorum kilom 92ben her sabah limonlu su tüketiyorum cnm.4 kilo verdim 2 haftada.
Kısa sürelerde kilo değişimi çok önemli değil ödem atıp kilo verdim sanabiliyoruz ya da yediğimizi daha yakamadan kilo aldım sanabiliyoruz su bile farkettiriyor, bu günü cacık günü yapabilirsin ,glikozu da tarçın ile dengede tutabilirsin
Kesinlikle bu kür işe yaramıştır canım, ben şimdilik karanfil limon toz tarçın kattım, iki haftada 4 kilo verdiriyorCanim ben de 3 gündür elma,tarcin,karanfil,karabiber,limondan olusan bir kür ve ayrica cubyk tarcin attigim günlük 1 litre su tüketiyorum.hangisi ise yaradi bilmiyorum ama hem hafifledim.hem bagirsaklar harekete gecti.
AA evet ısırgan iyi geliyor diyolar, ben bi ara çam terebentin kullanmıştım şimdi de saç gurlestirecek bi yöntem arıyorumKızlar Merhaba benim de son günlerde saçlarım sönükleşmişti şimdi ısırgan otu aldım aktardan sıcak suyla demleyip kavanoza koydum her dustan sonra surecegim saçima inş faydasını görürüm hem zayiflayalim hem saçlarimiz güzel olsun
Tuzlu suyla gargara yap karanfil çiğne koy oraya biraz uyuştururKızlar çok kötü dişim ağrıyor önerisi olan varmı
Sağol canımTuzlu suyla gargara yap karanfil çiğne koy oraya biraz uyuşturur
Ben deniyorum canım işe yararsa söylerim yapmak isteyenler için malum saçlarimiz herseyimiz bi de benim belime kadar çok uzun gür olsun istiyorum eskisi gibiAA evet ısırgan iyi geliyor diyolar, ben bi ara çam terebentin kullanmıştım şimdi de saç gurlestirecek bi yöntem arıyorum
İnşallah canım çok güzel olacağızzzBen deniyorum canım işe yararsa söylerim yapmak isteyenler için malum saçlarimiz herseyimiz bi de benim belime kadar çok uzun gür olsun istiyorum eskisi gibi
a.slm cnm 1800 cl diyetimSlm canım peki ortalama kaç cal alıyon bende diyetisyene gidiyorum kilom 92
nasıl hazırlanıyor kür kızlarKesinlikle bu kür işe yaramıştır canım, ben şimdilik karanfil limon toz tarçın kattım, iki haftada 4 kilo verdiriyor