teşekkür ederim. ama artık kilo verememekten çok yoruldum. bakalım 1 hafta sonra ne olacakh.geldin cnm sende aramızda.kafana koyarsan yapamıcağın hiç bişey yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim. ama artık kilo verememekten çok yoruldum. bakalım 1 hafta sonra ne olacakh.geldin cnm sende aramızda.kafana koyarsan yapamıcağın hiç bişey yok.
teşekkür ederim. ama artık kilo verememekten çok yoruldum. bakalım 1 hafta sonra ne olacak
cnm en azından bir ay sıkı bir diyet yaprsan verirsin inan bana.sonrada bu kilonu nasıl kontürolde tutacağına dair bir diyetisyenle görüşebilirsin.bende diyetsene gidiyorum inan arada kaçamakta yapıyorum ve güzel kilo verdim.teşekkür ederim. ama artık kilo verememekten çok yoruldum. bakalım 1 hafta sonra ne olacak
Üniversiteye gittim, gayet çıtı pıtı bir şekilde seneler geçti.. üniversite bitti, bi geldim tartı beni tartamaz olmuştu 76.700 olmuştum boyum 1.70 ..
Kıyafetler hiç istediğim gibi durmuyor, kız arkadaşlarımın şişko temalı esprilerinin malzemesi olmuşum erkek arkadaşlarım tertip diyo felan depreştim tabi; biraz bunalım sonra bi kalktım saç baş birbirine karışmış ooovvv
Dedim ki ayağa kalk kızım! Artık bi seçim yapmalısın! Ya kendini olduğun gibi kabul edip mutlu olacaksın ya da mutlu olduğun kiloya geleceksin!!
Tema: MUTLULUK
SAKIN midenize tüp taktırmayın
Bu irade işi! Önce kendimi ikna ettim: çılgın gibi yemenin ne anlamı var ' dedim.mesela pasta için, dedim ki; ilk defa mı pasta görüyorsun, şuan koskoca bir dilim yemezsen bir daha yiyemeyecek misin, bu son hakkın mı, daha once de yedin daha sonra da yiyeceksin. Hem ne o öyle kıtlıktan çıkmış gibi kendine yakışanı bil! Dedim! Kafi miktarda ye hem nefsin sana küsmesin hem abartma.
Spora basladım eşzamanlı. Önce tombak tombak yürüdüm bantta, sonra koşmaya başladım. Annem yemek yemezsem canımı okur o dev gibi tabaklar indi birer porsiyona, sadece miktarı azaltın ve deyin ki 'ŞİŞTİM' mideniz garibim inanıyor, ısrar edin ayy valla şiştim
Hergün en az 3 litre su içtim. Haftanın 5 günü 1 saat spor yaptım porsiyonları azalttım herşeyden yedim ÇÜNKÜ KENDİNİZİ MAHRUM ETTİĞİNİZ HERŞEY SİZİN ZAYIF BİR ANINIZDA SONRADAN SİZİ ESİR ALIYOR!
70-75 gün sonra tartı bana gülücük atıyordu 56.200 konuyla ilgilen olursa, merak eden, nasıl muhafaza ettiğimi de söylerim
Ve ben çikolata delisiyim bide
cnm süper inş bende senin gibi veririm.arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım öncelikle tebrikler yazınızı baştan sona okudum tamamıyla mantıkla vermişşsiniz ben de bu şekilde düşünerek özellikle sporla yani yürüşle bir yılda 25 kilo verdim 90 kilodan 65 kg düştüm gerçi çok kısa sürede vermedim böyle bir çaba içindede değildim
kaç kilosunuz hadefinizz kaçcnm süper inş bende senin gibi veririm.
98.400 başladım.2 haftda da 94 e düştüm.ilk hedef 80.kaç kilosunuz hadefinizz kaç
maşallah gayet iyi ilk günler kilolar hızlı gider arada durur bu durma döneminde sakın pes etmeyin isterseniz nasıl kilo verd98.400 başladım.2 haftda da 94 e düştüm.ilk hedef 80.
bende 31 yaşımdayım.diyetisyenle çalışıyorum cnm.tabiki ver biligi.maşallah gayet iyi ilk günler kilolar hızlı gider arada durur bu durma döneminde sakın pes etmeyin isterseniz nasıl kilo verd
iğimi ip uçlarını yazarım. ben 31 yaşındayım hayatımda ilk defa kendime böyle bir iyilik yaptım kilo vererek
canım bişey istediği zaman tatlıdır kebaptır fark etmez bunları yedim ama sadece tadımlık yani nefsimi köreltecek kadar eğer yemezseniz gözünüzden önce mide kendini doyurmaya kalkıyor bu da kilo olarak dönüyor sabahları aç karına 2 fincan yeşil çay içtim( çaykurun limonlu yeşil cayını tavsiye ederim eğer sade içmezseniz)bende 31 yaşımdayım.diyetisyenle çalışıyorum cnm.tabiki ver biligi.
tşk ederim cnm.bende öyle yapıyorum canım çok isterse.yeşil çay tüketemiyorum ben yüksek tansiyon potansiyelim var.limonlu su tüketiyorum sabahları aç karnıma.canım bişey istediği zaman tatlıdır kebaptır fark etmez bunları yedim ama sadece tadımlık yani nefsimi köreltecek kadar eğer yemezseniz gözünüzden önce mide kendini doyurmaya kalkıyor bu da kilo olarak dönüyor sabahları aç karına 2 fincan yeşil çay içtim( çaykurun limonlu yeşil cayını tavsiye ederim eğer sade içmezseniz)
önceleri 45 dakika yürüyebilirdim yorulduğum zaman bırakırdım vücüudu zorlamayın şuan sorarsanız eğer günde 13 km yürüyorumtşk ederim cnm.bende öyle yapıyorum canım çok isterse.yeşil çay tüketemiyorum ben yüksek tansiyon potansiyelim var.limonlu su tüketiyorum sabahları aç karnıma.
Bende de haşimato var 25 mg kullanıyorum canım, kullanmazsanız kilo alırsın dikkat etmen gerekbende haşimato var eutroks 25 mg troid hapı iştahının açılıp kapanmasına nasıl bir katkısı oluyor canım?
yulaf kepeği alacağım yoğurda katacağım. iş çıkışı inan burası çok nemli yürümeyi severim ama inan işten eve gelince yapış yapış oluyorum hevesim kaçıyor.normal ev işine bile girişsem nemden fenalık geçirecek gibi oluyorum.havalar biraz serinlese de yürüyüşe başlasam.
etmem mi cnm kaç yıldır var bende.Bende de haşimato var 25 mg kullanıyorum canım, kullanmazsanız kilo alırsın dikkat etmen gerek
bende 15 dakikayla başladım yürüyüşe her gün 5 dakika arttırıyorum.önceleri 45 dakika yürüyebilirdim yorulduğum zaman bırakırdım vücüudu zorlamayın şuan sorarsanız eğer günde 13 km yürüyorum
Allah inşallah sağlıklı evlat/evlatlar nasip eder Canım ,olaylara iyi yönünden bakmanı sevdimben gebelik geçirdim cnm.rabbimin mücizesi hamilekeğimde troid hormonum düzene giriyor.düşük yaptım ama en azından hormonlarım düzene giriyor gebelikteamin cnm inş çıkmaz bebişimde rabbim nasip ederse.
bu arada evet yavaş yavaş artırarak gittim eimde koşu bandım var çok düşük seviyede başladım kilo verdikçe ve vücudum esnedikçe artırdım hızınıbende 15 dakikayla başladım yürüyüşe her gün 5 dakika arttırıyorum.
Kesinlikle canım olay budur, başarabileceğine eminimMerhaba, ben 1,58 boyunda, 69,5 kilo, 31 yaşındayım. Oğlum şuan 5 yaşında ve doğum yaptığımdan beri en fazla 64 kiloya indim sonra geri aldım vs...bir sürü şeyler denedim, fakat birtürlü veremedim. bugünden itibaren şöyle bir şeye karar verdim. sizinde paylaştığınız gibi herşeyden az yiyeceğim ve akşam 7 den sonra içeçekler dışında, hiçbirşey yemeyeceğim ve bol spor....çünkü kendime yasaklar koyduğum zaman, bir müddet sonra canım istiyor ve kendime olan sözümü tutamıyorum. 1 hafta sonra sizleri tekrar bilgilendireceğim. İnşallah veririm...bilmiyorum ne olacak ?
amin cnm inş çok sağol.Allah inşallah sağlıklı evlat/evlatlar nasip eder Canım ,olaylara iyi yönünden bakmanı sevdim
Teşekkür ederim canım, ben hırslı bir insanım ama şu sürede şu kiloyu vereyim demedim hem sağlıklı kalayım hem de ideal kiloda olayım dedim yaptığım uygulama da kısa sürede sonuç verdi seni de tebrik ederim, muhafaza etmeye bak kilonu çok güzelarkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım öncelikle tebrikler yazınızı baştan sona okudum tamamıyla mantıkla vermişşsiniz ben de bu şekilde düşünerek özellikle sporla yani yürüşle bir yılda 25 kilo verdim 90 kilodan 65 kg düştüm gerçi çok kısa sürede vermedim böyle bir çaba içindede değildim