- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 40
Teşekkür ederim canım, sen de katıl bize
şeker hapı ve troid hapıyla 5 kg verirsin diyorlarda çaba harcamadan benim bi 15 kg rahat vermem lazım.zaten ev işi dahil her bişeyde bıkkınlık göstermemin sebebi troid ve şeker imiş.t4 ümde dalgalanma olduğunu biliyordum.spor salonu açıkken hiç böyle şeyler çıkmadı bende ne zaman kapandı salon evde oturmak sürekli işe git gel yapıp hareketsiz kalmaktan çıktı.gizli şeker varsa şeker hastaları gibi mi diyet yapmalıyım.Ahahahyok öyle ,herkes yapacaakk taş gibi olacağız ben 3 gündür yapıyorum squat sayı çok gelirse 20 sabah 20 akşam yap mesela yine de yap sonra zaten alışır vücudun oyleyse dans
Squatin cok faydasini gordum ben.insa baslayacam bugun tekrar.Canım bu squat çok işe yarıyormuş bir ayda hem de, bel boyun fıtıgınız yoksa ve bel kayması yoksa tavsiye ederim mekikiği de squatı da
Tarçın bebeğine alerji yapmayacaksa dene, yoğurt kürünü yapmak aslında aç bırakmıyor ve yoğurt bakliyat tüketiyorsunzaten iki gün sürüyor yine de tedirgin olursan salatalık dere otu maydanoz doğra yoğurdu çırp içine kat ,bir fiske kara biber ve kırmızı biber at öğün aralarında ve akşam yiyebilirsin hem toksinleri attırır hem kalorisi çok az hem tok tutar güzel yorumların için de çok teşekkürler
Bebeğine saçma danslar yap çılgıncahem eğlenirsin hem zayıflarsın
Squat yapmadan once biraz isinma hareketleri yapin kizlar vucut isinsin sonra sayi cok geliyosa setlere bolup arlarda 5 er sanye dinlenebilirsinizAhahahyok öyle ,herkes yapacaakk taş gibi olacağız ben 3 gündür yapıyorum squat sayı çok gelirse 20 sabah 20 akşam yap mesela yine de yap sonra zaten alışır vücudun oyleyse dans
kızlar kilo oranız benim kadar fazlaysa mekik ve diğer hareketler bana yasak.kas oluşturuyormuş çünkü benim kilomda ve kası eritmek çok zormuş.diyetisyenim 70 kiloya indiğimde bana mekik yada herhangi bir harekete başlatıcağını söyledi.Ahahahyok öyle ,herkes yapacaakk taş gibi olacağız ben 3 gündür yapıyorum squat sayı çok gelirse 20 sabah 20 akşam yap mesela yine de yap sonra zaten alışır vücudun oyleyse dans
cnm slm.bende troid hapı kullanıyorum hemde 150 mg lık.gayatte güzel kilo verdim.şeker hapı ve troid hapıyla 5 kg verirsin diyorlarda çaba harcamadan benim bi 15 kg rahat vermem lazım.zaten ev işi dahil her bişeyde bıkkınlık göstermemin sebebi troid ve şeker imiş.t4 ümde dalgalanma olduğunu biliyordum.spor salonu açıkken hiç böyle şeyler çıkmadı bende ne zaman kapandı salon evde oturmak sürekli işe git gel yapıp hareketsiz kalmaktan çıktı.gizli şeker varsa şeker hastaları gibi mi diyet yapmalıyım.
Tatlım onu doktoruna danış kesinlikle, sağlığına birşey olmasın tatlı tatlı kilo verelimşeker hapı ve troid hapıyla 5 kg verirsin diyorlarda çaba harcamadan benim bi 15 kg rahat vermem lazım.zaten ev işi dahil her bişeyde bıkkınlık göstermemin sebebi troid ve şeker imiş.t4 ümde dalgalanma olduğunu biliyordum.spor salonu açıkken hiç böyle şeyler çıkmadı bende ne zaman kapandı salon evde oturmak sürekli işe git gel yapıp hareketsiz kalmaktan çıktı.gizli şeker varsa şeker hastaları gibi mi diyet yapmalıyım.
Kemikleri gelişir bebişinin bişey olmaz CanımKizzzllaaaaaaarrrrrr gunaydiiiinnn
Dun sabah 8 de ac karna:77.9
Bu sabah 8 de ac karna: 77.1
Fark :-800 gr
Squatin cok faydasini gordum ben.insa baslayacam bugun tekrar.
Yogurt kuru beni zayiflatiyosa kizimida zayiflatmaz mi
Yogurt baklagil ewet yiyoyurum ama etkili olur mu kizimada ayy bilemedim
Ewet danss bebegimle cookk eglencelii
Squat yapmadan once biraz isinma hareketleri yapin kizlar vucut isinsin sonra sayi cok geliyosa setlere bolup arlarda 5 er sanye dinlenebilirsiniz
Canım kas yapar ama kas yapması için hem yoğun tempoda hem de düzenli yapılması gerek, yani o kadar kolay kasa dönüşmez ben farklı zamanlarda taekwando yaptım 6-7 ay boks yaptım, plates yaptım ama öyle kas torbası degilim, sportifim ve sıkı vücudumkızlar kilo oranız benim kadar fazlaysa mekik ve diğer hareketler bana yasak.kas oluşturuyormuş çünkü benim kilomda ve kası eritmek çok zormuş.diyetisyenim 70 kiloya indiğimde bana mekik yada herhangi bir harekete başlatıcağını söyledi.
Canım bayağı yüksekmiş seninki decnm slm.bende troid hapı kullanıyorum hemde 150 mg lık.gayatte güzel kilo verdim.
evet cnm doğru ama dediğim gibi belli bir kiloya indiğimde vericekmiş doktorum bana.zaten ben yürüyüş yapıyorum.şimdilik o ideal bana.Canım kas yapar ama kas yapması için hem yoğun tempoda hem de düzenli yapılması gerek, yani o kadar kolay kasa dönüşmez ben farklı zamanlarda taekwando yaptım 6-7 ay boks yaptım, plates yaptım ama öyle kas torbası degilim, sportifim ve sıkı vücudumyine de çekinirseniz, yürüyüş en ideal spordur, ip atlamak, zıplamak yüzmek en çok kalori harcatandır, vücudunuzu esnetmek ve kas kontrolü için de plates hareketleri öneririm
acayip yükseliyor aynen bende 50 mg la başladım.bazen çoşuyor böyle.Canım bayağı yüksekmiş seninki de, ben 50 ile başladım 25 e düştü
Süper, hiç bırakma yürüyüşü haraket yapmaktan da korkmayın diye söylüyorum tatlım sen zaten bi plan dahilinde yapıyorsunevet cnm doğru ama dediğim gibi belli bir kiloya indiğimde vericekmiş doktorum bana.zaten ben yürüyüş yapıyorum.şimdilik o ideal bana.
Ya çok sıkıntı, genetik bi deacayip yükseliyor aynen bende 50 mg la başladım.bazen çoşuyor böyle.
aynen cnm öyle.son tahlilimde zaten gayet iyiydi düşmüştü.ama ben düşük ayar içemiyorum anında yükselebiliyor ve ömür boyu kullanıcam maalesef.bizim ailede sadece ananemde vardı bide bende çıktı.rabbim dermansız dert vermesin inş.Süper, hiç bırakma yürüyüşü haraket yapmaktan da korkmayın diye söylüyorum tatlım sen zaten bi plan dahilinde yapıyorsun
Ya çok sıkıntı, genetik bi deama hem düzenli kullandığın zaman hem de kilonu beslenmeni kontrol altına aldığın zaman düşer senin de inşallah sonra muhafaza edersin, biliyosun ki kurtuluş yok ama en azından düşük olsun değil mi
bende haşimato var eutroks 25 mg troid hapı iştahının açılıp kapanmasına nasıl bir katkısı oluyor canım?cnm slm.bende troid hapı kullanıyorum hemde 150 mg lık.gayatte güzel kilo verdim.
yulaf kepeği alacağım yoğurda katacağım. iş çıkışı inan burası çok nemli yürümeyi severim ama inan işten eve gelince yapış yapış oluyorumTatlım onu doktoruna danış kesinlikle, sağlığına birşey olmasın tatlı tatlı kilo verelim
Bir şeye bağlama sartlandırma kendini, hayat değişir şartlar değişir, önemli olan her şartta formunu koruyup sağlıklı kalabilmek
Dans etmek hem çok enerji harcatıyor hem de serbest stil dans edince insan deşarj oluyoro yüzden dans edin diyorum, bi de yoğurt vücuttaki glikozu dengeliyor nötürelize ediyor günde yarım kilo yoğurt yiyerek çok güzel kilo verebilirsin, doktoruna söyle yoğurt tüketmeyi sonra da devam et
Amin amin, inşallah çocuğunda felan çıkmazaynen cnm öyle.son tahlilimde zaten gayet iyiydi düşmüştü.ama ben düşük ayar içemiyorum anında yükselebiliyor ve ömür boyu kullanıcam maalesef.bizim ailede sadece ananemde vardı bide bende çıktı.rabbim dermansız dert vermesin inş.
cnm onu bilmiyorum ben benimki normal troid ( geç çalışması ) .düzenli ilaç içtiğimde zaten düşüyor ve kilo vermeye yaRdımcı oluyor.iştah durumum benim çok açılmadı.benim kilo alma nedenimin en başında troidimin geç çalışması ilaç kullandığım halde (eğer bu düşük dozsa) yeterli gelmiyor ve kilo alıyorum aldığım gibi vermeside zor oluyor.fakat ben hep kilolu biriydim bebekliğimden bu yana bu kilomu sadece troidle alakası yok.düzensiz yemek düzensiz uyku kısacası düzensiz yaşam tarzı bide üstüne troid oldum fıçı gibibende haşimato var eutroks 25 mg troid hapı iştahının açılıp kapanmasına nasıl bir katkısı oluyor canım?
yulaf kepeği alacağım yoğurda katacağım. iş çıkışı inan burası çok nemli yürümeyi severim ama inan işten eve gelince yapış yapış oluyorumhevesim kaçıyor.normal ev işine bile girişsem nemden fenalık geçirecek gibi oluyorum.havalar biraz serinlese de yürüyüşe başlasam.
ben gebelik geçirdim cnm.rabbimin mücizesi hamilekeğimde troid hormonum düzene giriyor.düşük yaptım ama en azından hormonlarım düzene giriyor gebelikteamin cnm inş çıkmaz bebişimde rabbim nasip ederse.Amin amin, inşallah çocuğunda felan çıkmazartık kontrol altında tutalım da daha büyük sorunlar çıkmasın
h.geldin cnm sende aramızda.kafana koyarsan yapamıcağın hiç bişey yok.Merhaba, ben 1,58 boyunda, 69,5 kilo, 31 yaşındayım. Oğlum şuan 5 yaşında ve doğum yaptığımdan beri en fazla 64 kiloya indim sonra geri aldım vs...bir sürü şeyler denedim, fakat birtürlü veremedim. bugünden itibaren şöyle bir şeye karar verdim. sizinde paylaştığınız gibi herşeyden az yiyeceğim ve akşam 7 den sonra içeçekler dışında, hiçbirşey yemeyeceğim ve bol spor....çünkü kendime yasaklar koyduğum zaman, bir müddet sonra canım istiyor ve kendime olan sözümü tutamıyorum. 1 hafta sonra sizleri tekrar bilgilendireceğim. İnşallah veririm...bilmiyorum ne olacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?