Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

Canim ben de 3 gündür elma,tarcin,karanfil,karabiber,limondan olusan bir kür ve ayrica cubyk tarcin attigim günlük 1 litre su tüketiyorum.hangisi ise yaradi bilmiyorum ama hem hafifledim.hem bagirsaklar harekete gecti.

Canim ben de 3 gündür elma,tarcin,karanfil,karabiber,limondan olusan bir kür ve ayrica cubyk tarcin attigim günlük 1 litre su tüketiyorum.hangisi ise yaradi bilmiyorum ama hem hafifledim.hem bagirsaklar harekete gecti.
Kesinlikle bu kür işe yaramıştır canım, ben şimdilik karanfil limon toz tarçın kattım, iki haftada 4 kilo verdiriyor

Kızlar Merhaba benim de son günlerde saçlarım sönükleşmişti şimdi ısırgan otu aldım aktardan sıcak suyla demleyip kavanoza koydum her dustan sonra surecegim saçima inş faydasını görürüm hem zayiflayalim hem saçlarimiz güzel olsun

AA evet ısırgan iyi geliyor diyolar, ben bi ara çam terebentin kullanmıştım şimdi de saç gurlestirecek bi yöntem arıyorum

AA evet ısırgan iyi geliyor diyolar, ben bi ara çam terebentin kullanmıştım şimdi de saç gurlestirecek bi yöntem arıyorum
Ben deniyorum canım işe yararsa söylerim yapmak isteyenler için malum saçlarimiz herseyimiz bi de benim belime kadar çok uzun gür olsun istiyorum eskisi gibi

Bakim güzeldir.Güzellesmek en temel hakkımız.Günün özetine gelelim:
Sabah:yumurta peynir biraz ekmek
Öğlen:ayran aşı
İkindi:ayran aşı
Aksam-azönce:ayran aşı
Tek kacamağım bir parça karpuz.
Tabki de yesilcay,tarcınlı su,elma kürü ve su
İnşallah yarını da böyle kapatırım.çok yorgunum erkenden uyumak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…