Kpss 2016/ Canim ask esmasinda istediğimiz sevgi çeşidine gore uygulamaları bize de verebilir misin eşimle bu aralar limoniyiz de...Sevgiyi hayatına çekiyorsun ama tabii istediğin sevgi çeşidine göre uygulamalar verebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kpss 2016/ Canim ask esmasinda istediğimiz sevgi çeşidine gore uygulamaları bize de verebilir misin eşimle bu aralar limoniyiz de...Sevgiyi hayatına çekiyorsun ama tabii istediğin sevgi çeşidine göre uygulamalar verebilirim
Canım ben de tavsiye ettim ama sağlık konusunda sınırlamaları olanlar var problem yaşamayacak olanlar yapabiliriz ,bakliyat ile yapılıyor normalde, 6 öğün yeniliyor fakat ben buna ek olarak 1lt ayran ile cacık, 1lt ayran ile bakliyat karışımını tavsiye ederim[/QUOTE
Anacim yapalim dedim de
Nohut yok evde önce onu almak lazim.esimi markete gönderiyorum.ona da yapitrayim bari.yarina insallah yapiyorum pazartesi sali benim okul kursum var.iki gün calisiyorum.calisirken daha kolay diyet isi benim icin.
Bir de tabiki de önce sağlik.Saglik problemi olanlar yapmasin.herkes kendi vücudunu,bünyesini biliyor.her seyin başı saglık şekerler.
Canım Taha suresinin 39. Ayetini 41 defa oku ve üfle evine mutfağına ,bi de günde 786 defa besmele okuması var ilk euzü besmele çek sonra sadece besmele yine üfle etrafına ,bi de günlük 100 defa ya Halim çek Allah'ın ismi ya vedud okumak istersen günde 400 adet çekebilirsin bu da Allah'ın sevgi ismiKpss 2016/ Canim ask esmasinda istediğimiz sevgi çeşidine gore uygulamaları bize de verebilir misin eşimle bu aralar limoniyiz de...
duruyor, yazdıkların tıkla üstteki msj kutusuna, benim msjın devamına yazmışsınAnaam bi sayfa yaxdm nire gitti yaww
Hoşbuldum gerçekten içten ve samimiyetinize inanıyorum yolum çok uzun tam vermem gereken 30 kilo var 1 kızım var 9 aylık
canım hoş geldin , sorun değil kilonu düşünme sağlığına odaklan bol su, yeşil çay , tarçınlı yoğurt, tarçınlı süt , salatalık domates artık senin dostların tatlı krizlerini bastırmak için tarifler vermiştim önceki msjlarda ve elma yiyebilirsin bastırır, tam buğday ekmeği tercih et ve yediklerinin miktarını azalt bir kepçe çorba bir kaşık yemek vs ,artık öyle 3-4 kaşıklar yok ımm sabah uyanınca su içmelisin ,limonlu ya da tarçınlı olabilirHoşbuldum gerçekten içten ve samimiyetinize inanıyorum yolum çok uzun tam vermem gereken 30 kilo var 1 kızım var 9 aylık
CCanım Taha suresinin 39. Ayetini 41 defa oku ve üfle evine mutfağına ,bi de günde 786 defa besmele okuması var ilk euzü besmele çek sonra sadece besmele yine üfle etrafına ,bi de günlük 100 defa ya Halim çek Allah'ın ismi ya vedud okumak istersen günde 400 adet çekebilirsin bu da Allah'ın sevgi ismi
Canım çok dua ederim sana inşallah öyle olur okuyalım bakalım ne olucak...C
Yani bunları okursam Allahın izniyle eşimin sevgisini kendine mi çekicem
Evet canım aranızda hoş muhabbet olacak, daha ılımlı olacaksınızC
Yani bunları okursam Allahın izniyle eşimin sevgisini kendine mi çekicem
hoşbulduk canmh.geldim cnm aramıza
Ağzından bal damlıyo canım inşsllah mesala benim cal 1950 almam lazın dytisyende 8 dlim ekmek vrdiH heyhattt canim ayran detoksunu hic denemedim bi arastirayim belki katilirim sana bu arada naptin misafirlikte ins.oglusa yedirdin hepsini T tuba52 canim hangimizin verecek 30 kilosu yok ki hic skma canini verecegiz hatta canini okuyacagiz bu kilolarin bol bol su ve bol bol hareket bugun 2 saate yakin yuruyis yaptim sirf yarin sabah tartida eksileri gorebilmek icin azimliyiz hep beraber basaracagiz