Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

Kizlar geçen gün gördüm bir yerde.1 bardak limonlu su 100 kaloriymiş.kimi diyetisyenler faydalı diyor kimi de,ayça kaya gibi,mideyi asitle delmekten başka bir işe yaramaz diyor :/ hangisi doğru cevap?

Kizlar yol uzun veya kisa,verilecek kilo cokmus azmis bunlarin hicbir önemi yok.önemli olan hedefe yürümek bizde bunu başaracağiz.
Bu arada misafirlik yakti beni.ordada kisir vardi.1 kase yedim.1 dilim kek.yarim seftali .biraz üzüm. Bakalim sabah tarti ne diyecek.iyi gecelrr canlar

Kizlar geçen gün gördüm bir yerde.1 bardak limonlu su 100 kaloriymiş.kimi diyetisyenler faydalı diyor kimi de,ayça kaya gibi,mideyi asitle delmekten başka bir işe yaramaz diyor :/ hangisi doğru cevap?
Limon kesinlikle vucuttaki yagı toksini atmaya yardımcı AMA herseyin sınırı var tabi fazlası mide asidini yükseltir , 1-1,5 lt suyun içine 2-3 damla sık sıkıntı olmaz. bir de herkesin mide asit oranı farklı ,mide yanman cok olur mu ? Oluyorsa tavsiye etmem,mide asit oranın yüksek demektir ve su içmelisin, stresten kola tarzı içeceklerden ve patlıcan gibi asitli yiyeceklerden uzak durmalısınBen şuan suyuma tarçın kattım, içerken güzel koku geliyor ve şuan hafifledigimi hissediyorum tuvalete gitmekte sıkıntı yaşayanlar da deneyebilir, diyet kabızlık yapabiliyor bazı bünyelerde

Canım dün senin ödül günündü o yüzden öyle serbest takıldın boyle düşün öyleyse dans dans dans

Hoşbuldum canım kız benim yediklerimi resmen sizinkilerin 2 katı[/QUOTE]
Canım benim değiştirmek için geç değilHem sen baskasının yediğine bakma, herkesin bedeni yaşam tarzı metabolizması farklı önemli olan vücudunu tanıyıp onunla işbirliği yapman otokontrol çok önemli sofraya oturdun; çorba, yemek ve pilav var diyelim, bi'de salata. İki kepçe çorba, iki kaşık yemek üç kaşık pilav ve salata bi'de yarım ekmek yedin diyelim, artık ankaradan istanbul'a koşarak gidersen ancak yakarsın oysa bir kepçe çorba, bir kaşık yemek yanına da bir kaşık pilav al, salata az yağlı olursa iyi olur ya da nar ekşisi kullan hem lezzetli hem diyet dostu mümkünse ekmek yeme müthiş sağlıklı ve doyurucu, hızlı yeme, çiğnerken yemeğin tadına var, bir gurme gibi, lezzetinden içindeki malzemeyi çöz her lokmada bu süreç sana zaman harcatacak ve beynin doyma süresini tamamlayacak

Ben de 30 yaşındayım
Boy 1.70
Kilom 58
Hedef 56
Bugün sabah kahvaltıda iki dilim ekmek yarım domates biraz peynir çay ve salatalık yedim
Biraz önce biraz yoğurt çırptım içine bir salatalık doğradım, biraz maydanoz doğradım, bir fiske karabiber ve kırmızı biber attım karıştırıp yedim süper tok tutuyor
Bi de bir buçuk lt suya biraz tarçın ekledim bir dilim limonu sıktım sonra onuda içine attım hem suyu hem kabuğu olsun dedim tadı süper, etkisi büyük

Doğru bacım.dün benim ödül günüm olsun.ama sabah tarti hemen fark etti.64.9du.
Kısa sürelerde kilo değişimi çok önemli değil ödem atıp kilo verdim sanabiliyoruz ya da yediğimizi daha yakamadan kilo aldım sanabiliyoruz su bile farkettiriyor, bu günü cacık günü yapabilirsin ,glikozu da tarçın ile dengede tutabilirsin

Yok limon sıkıntı yaratmaz bende.mide sorunum hic olmadı.asitli icecekler binde bir icerim.tarçın kabugu mu atıyorsun yoksa toz mu döküyorsun suya?bir bardak suya yarım limon fazla mı sence?

Yok limon sıkıntı yaratmaz bende.mide sorunum hic olmadı.asitli icecekler binde bir icerim.tarçın kabugu mu atıyorsun yoksa toz mu döküyorsun suya?bir bardak suya yarım limon fazla mı sence?
Evde toz tarçın vardı bende öyle kattım, limon istediğin miktarda katabilirsin limonata içiyoruz sonuçta ama surekli yapacağın için bence bir dilim daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…