Limon kesinlikle vucuttaki yagı toksini atmaya yardımcı AMA herseyin sınırı var tabi fazlası mide asidini yükseltir , 1-1,5 lt suyun içine 2-3 damla sık sıkıntı olmaz. bir de herkesin mide asit oranı farklı ,mide yanman cok olur mu ? Oluyorsa tavsiye etmem,mide asit oranın yüksek demektir ve su içmelisin, stresten kola tarzı içeceklerden ve patlıcan gibi asitli yiyeceklerden uzak durmalısınKizlar geçen gün gördüm bir yerde.1 bardak limonlu su 100 kaloriymiş.kimi diyetisyenler faydalı diyor kimi de,ayça kaya gibi,mideyi asitle delmekten başka bir işe yaramaz diyor :/ hangisi doğru cevap?
Canım dün senin ödül günündüKizlar yol uzun veya kisa,verilecek kilo cokmus azmis bunlarin hicbir önemi yok.önemli olan hedefe yürümek bizde bunu başaracağiz.
Bu arada misafirlik yakti beni.ordada kisir vardi.1 kase yedim.1 dilim kek.yarim seftali .biraz üzüm. Bakalim sabah tarti ne diyecek.iyi gecelrr canlar
Hoşbuldum canım kız benim yediklerimi resmen sizinkilerin 2 katı[/QUOTE][QUOTE="Kpss 2016, post: 47756701, member: 71sizinkilere ki hoş geldin , sorun değil kilonu düşünme sağlığına odaklanbol su, yeşil çay , tarçınlı yoğurt, tarçınlı süt , salatalık domates artık senin dostların tatlı krizlerini bastırmak için tarifler vermiştim önceki msjlarda ve elma yiyebilirsin bastırır, tam buğday ekmeği tercih et ve yediklerinin miktarını azalt bir kepçe çorba bir kaşık yemek vs ,artık öyle 3-4 kaşıklar yok ımm sabah uyanınca su içmelisin ,limonlu ya da tarçınlı olabilir
Doğru bacım.dün benim ödül günüm olsun.ama sabah tarti hemen fark etti.64.9du.Canım dün senin ödül günündüo yüzden öyle serbest takıldın boyle düşün öyleyse dans dans dans
Herkes.başlangıç kilosunu şuan olduğu kiloyu ve hedefini yazsın bakalım güzeller[/QUOTE
Boy:165cm
Başlangıç:19 Temmuz 67
Su an:64.9
19 Eylül okul açilincaya kadar 62
Sonra 24 Kasım:58
Kısa sürelerde kilo değişimi çok önemli değil ödem atıp kilo verdim sanabiliyoruz ya da yediğimizi daha yakamadan kilo aldım sanabiliyoruz su bile farkettiriyor, bu günü cacık günü yapabilirsin ,glikozu da tarçın ile dengede tutabilirsinDoğru bacım.dün benim ödül günüm olsun.ama sabah tarti hemen fark etti.64.9du.
İnşallah canım benim İnşallahEvet canım aranızda hoş muhabbet olacak, daha ılımlı olacaksınız
Yok limon sıkıntı yaratmaz bende.mide sorunum hic olmadı.asitli icecekler binde bir icerim.tarçın kabugu mu atıyorsun yoksa toz mu döküyorsun suya?bir bardak suya yarım limon fazla mı sence?Limon kesinlikle vucuttaki yagı toksini atmaya yardımcı AMA herseyin sınırı var tabi fazlası mide asidini yükseltir , 1-1,5 lt suyun içine 2-3 damla sık sıkıntı olmaz. bir de herkesin mide asit oranı farklı ,mide yanman cok olur mu ? Oluyorsa tavsiye etmem,mide asit oranın yüksek demektir ve su içmelisin, stresten kola tarzı içeceklerden ve patlıcan gibi asitli yiyeceklerden uzak durmalısınBen şuan suyuma tarçın kattım, içerken güzel koku geliyor ve şuan hafifledigimi hissediyorum tuvalete gitmekte sıkıntı yaşayanlar da deneyebilir, diyet kabızlık yapabiliyor bazı bünyelerde
Yaş 24 Boy 1.62. Kilo 66.1 Hedef 52Herkes.başlangıç kilosunu şuan olduğu kiloyu ve hedefini yazsın bakalım güzeller
Evde toz tarçın vardı bende öyle kattım, limon istediğin miktarda katabilirsin limonata içiyoruz sonuçtaYok limon sıkıntı yaratmaz bende.mide sorunum hic olmadı.asitli icecekler binde bir icerim.tarçın kabugu mu atıyorsun yoksa toz mu döküyorsun suya?bir bardak suya yarım limon fazla mı sence?
Teşekkür ederim canımEvde toz tarçın vardı bende öyle kattım, limon istediğin miktarda katabilirsin limonata içiyoruz sonuçtaama surekli yapacağın için bence bir dilim daha iyi olur
ben her sabah limonlu su tüketiyorum cnm.4 kilo verdim 2 haftada.Kizlar geçen gün gördüm bir yerde.1 bardak limonlu su 100 kaloriymiş.kimi diyetisyenler faydalı diyor kimi de,ayça kaya gibi,mideyi asitle delmekten başka bir işe yaramaz diyor :/ hangisi doğru cevap?
Valla mı?yanında diyet yaptın mı peki?su ılık mıydı?ben her sabah limonlu su tüketiyorum cnm.4 kilo verdim 2 haftada.
başlangıç kilom 98.400 son kilom : 94. ilk hedef:80Yaş 24 Boy 1.62. Kilo 66.1 Hedef 52
diyetisyene gidiyorum ben cnm zaten.Valla mı?yanında diyet yaptın mı peki?su ılık mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?