Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

Kizlar sabah ben ayran detoksu yapiyorum haberiniz olsun.esimi markete gönerdim.
Saglik problemi olanlar yapmasinlar tabii.Önce saglik sekerler.ben kacar.misafirlige gidip gelivereyim gari.

Kpss 2016/ Canim ask esmasinda istediğimiz sevgi çeşidine gore uygulamaları bize de verebilir misin eşimle bu aralar limoniyiz de...
Canım Taha suresinin 39. Ayetini 41 defa oku ve üfle evine mutfağına ,bi de günde 786 defa besmele okuması var ilk euzü besmele çek sonra sadece besmele yine üfle etrafına ,bi de günlük 100 defa ya Halim çek Allah'ın ismi ya vedud okumak istersen günde 400 adet çekebilirsin bu da Allah'ın sevgi ismi

Hoşbuldum gerçekten içten ve samimiyetinize inanıyorum yolum çok uzun tam vermem gereken 30 kilo var 1 kızım var 9 aylık
canım hoş geldin , sorun değil kilonu düşünme sağlığına odaklan bol su, yeşil çay , tarçınlı yoğurt, tarçınlı süt , salatalık domates artık senin dostların tatlı krizlerini bastırmak için tarifler vermiştim önceki msjlarda ve elma yiyebilirsin bastırır, tam buğday ekmeği tercih et ve yediklerinin miktarını azalt bir kepçe çorba bir kaşık yemek vs ,artık öyle 3-4 kaşıklar yok ımm sabah uyanınca su içmelisin ,limonlu ya da tarçınlı olabilir

C
Yani bunları okursam Allahın izniyle eşimin sevgisini kendine mi çekicem

H heyhattt canim ayran detoksunu hic denemedim bi arastirayim belki katilirim sana bu arada naptin misafirlikte ins.oglusa yedirdin hepsini T tuba52 canim hangimizin verecek 30 kilosu yok ki hic skma canini verecegiz hatta canini okuyacagiz bu kilolarin bol bol su ve bol bol hareket bugun 2 saate yakin yuruyis yaptim sirf yarin sabah tartida eksileri gorebilmek icin azimliyiz hep beraber basaracagiz

• SABAH
    • Sabah kahvaltısından önce Yarım litre su
    • KAHVALTI
      • 250 gr. Yoğurt
      • İki kuru incir
      • 4 yemek kaşığı yulaf
    • ARA ÖĞÜN
    • 2 adet salatalık
    • Yarım litre su
  • ÖĞLEN
    • ÖĞLE YEMEĞİ
      • 2 kaşık süzme yoğurt ile yapılmış cacık
      • 4 adet salatalık
      • 1 dilim çavdar ekmeği
    • ARA ÖĞÜN
      • 2 adet kivi
      • Yarım litre su
      • 4 adet salatalık
  • AKŞAM
    • AKŞAM YEMEĞİ
      • Domates
      • Roka
      • Beyaz peynir
      • 4 adet salatalık
      • 1 dilim çavdar ekmeği
  • GECE(21:00)
    • 1 adet kivi
    • 2 adet salatalık
    • 200 gr. yağsız yoğurt
    • Yarım litre su

Salatalık diyetinde kullanabileceğiniz diyet cacık tarifi :

• Diyet Cacık Tarifi
    • 2 salatalık
    • 1 kase yağsız yoğurt
    • 1 diş sarımsak
    • 1 tatlı kaşığı nane
    • 2 adet buz
2-3 gün yapılabilecek etkili bir diyet
Yeşil çay ve şekersiz çaylar serbest, bi de salatalık yemek serbest

Peki kaptanımi 2.5 ay içinde ne y
Ağzından bal damlıyo canım inşsllah mesala benim cal 1950 almam lazın dytisyende 8 dlim ekmek vrdi

[QUOTE="Kpss 2016, post: 47756701, member: 71sizinkilere ki hoş geldin , sorun değil kilonu düşünme sağlığına odaklan bol su, yeşil çay , tarçınlı yoğurt, tarçınlı süt , salatalık domates artık senin dostların tatlı krizlerini bastırmak için tarifler vermiştim önceki msjlarda ve elma yiyebilirsin bastırır, tam buğday ekmeği tercih et ve yediklerinin miktarını azalt bir kepçe çorba bir kaşık yemek vs ,artık öyle 3-4 kaşıklar yok ımm sabah uyanınca su içmelisin ,limonlu ya da tarçınlı olabilir[/QUOTE]
Hoşbuldum canım kız benim yediklerimi resmen sizinkilerin 2 katı

slm kızlar dünden beri genelde dışarıdaydım yazamadım ama okumaktan geri kalmadım tabi paylaşımlarınızı
ben dün diyetisyen kontrolündeki listemi uygulamaya başladım
dün sabah :mantarlı omlet 1 tatlı kaşığı yağla.3-4 zeytin 1 dilim tb ekmeği.domates .salatalık ve 2 ceviz içi
ara 1 türk kahvesi sade
öğlen 1 su bardağı yoğurt içine istediğin sebzeler(semizotu.salatalık..)
ara 2 meyve
akşam 5-6 kaşık mantar sote .1 çb yoğurt.salata
ara 2 meyve
1 yeşil çay

bugün piknikteydik sabah 1 dilim tb ekmek üstüne labne sürdüm üstüne kekik pulbiber güzel oluyor:) 6 fındık
öğlen ızgara balık bol salata
üstüne mangalda türk kahvesikahve delisiyimde
ara 1 elma
akşam hindi kavurma salata
ara yoğurt
üstüne yeşilçay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…