Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyy kuzum benim sizi yaratan Allah'a kurban olurum iyiyim şükürBisquits . Canim benim yaa endiselendik ama cok sukur iyisin
tabiki paylaşırım cnm.şunu belirteyimi bu diyetini uygulucak olan arkadaşlarımın şeker kolesterol hemogramı kısacası herşeyi tam anlamıyla düzenliyse uygulayabilir ve kilo oranı çok önemli.ben 98.400 le başladım ve benim kiloma göre diyet verildi. 9:30 : sabah kahvaltası: 3 ince dilim kepek(yada tam buğday ekmeği),5 zeytin,ince bir dilim beyaz peynir,haşlanmış yumurta (1 adet) domates salatalık (yağzsız tuzsuz sınırsız) ( ben geç kalktığım için doktorum bana 9:30 verdi verdi kahvaltıyı fakat ben başladığım beri diyete en eç 9:00 da yapıyorum) 11 1 adet meyve(yada yarım bardak yoğurt) yanında 8 fındık yada 2 ceviz( fındık ve cevizde sayı eksik yada fazla olmucak) 13 öğlen yemeği : 1 kepçe çorba( çorba tüketirseniz 1 dilim ekmek yemiyoruz),3 dilim ekmek,3 köfte yada 3 tavuk yada 3 balık( kızartma olmucak şekilde),8 kaşık sebze yemeği,yarım bardak yoğurt,istediğiniz bir salata çeşiti 1 yemek kaşığı yağ ve az tuz koyulabilir salataya. 15 2 galete (yada 1 paket layt bisküvi).1porsiyon meyve yada yoğurt. 18öğlen yemeğinin aynısı(makarna yada pilav bulgurda dahi yerseniz 1 dilim ekmek yemiyoruz yine. 232 adet arzu ettiğini bir meyve yarım bardak yoğurt.(meyve muzsa 1 adet,taneli meyvese 4 5 adet. dipnot:kızlar akşam yemeğinden sonra saat: 18:30 dan sonra geceki öğüne kadar sınırsız salatalık domates serbest.ben her sabah aç karnıma güne beş bardak suyla başlıyorum.1 çorbağı kaşığı günde 3 sefer aç karnıma dereotu tüketiyorum.sabah uyanır uyanmaz 1 bardak limonlu su tüketiyorum.yaklaşık 2 buçuk litre su içiyorum ve 1 saat akşamları yürüyüş yapıyorum.( ve her yemeğime ve salatama zeytin yağı kullanıyorum)yasmin1985 canim listeni paylasirsan cok memnun olurum topikteki arkadaslarimzda faydalanmis olur bize ilham olursun
kızlar satt ayarlarında buçuklar ifade olarak çıkmış 11 buçuk 18 buçuk olarak okuyun.tabiki paylaşırım cnm.şunu belirteyimi bu diyetini uygulucak olan arkadaşlarımın şeker kolesterol hemogramı kısacası herşeyi tam anlamıyla düzenliyse uygulayabilir ve kilo oranı çok önemli.ben 98.400 le başladım ve benim kiloma göre diyet verildi. 9:30 : sabah kahvaltası: 3 ince dilim kepek(yada tam buğday ekmeği),5 zeytin,ince bir dilim beyaz peynir,haşlanmış yumurta (1 adet) domates salatalık (yağzsız tuzsuz sınırsız) ( ben geç kalktığım için doktorum bana 9:30 verdi verdi kahvaltıyı fakat ben başladığım beri diyete en eç 9:00 da yapıyorum) 11 1 adet meyve(yada yarım bardak yoğurt) yanında 8 fındık yada 2 ceviz( fındık ve cevizde sayı eksik yada fazla olmucak) 13 öğlen yemeği : 1 kepçe çorba( çorba tüketirseniz 1 dilim ekmek yemiyoruz),3 dilim ekmek,3 köfte yada 3 tavuk yada 3 balık( kızartma olmucak şekilde),8 kaşık sebze yemeği,yarım bardak yoğurt,istediğiniz bir salata çeşiti 1 yemek kaşığı yağ ve az tuz koyulabilir salataya. 15 2 galete (yada 1 paket layt bisküvi).1porsiyon meyve yada yoğurt. 18öğlen yemeğinin aynısı(makarna yada pilav bulgurda dahi yerseniz 1 dilim ekmek yemiyoruz yine. 232 adet arzu ettiğini bir meyve yarım bardak yoğurt.(meyve muzsa 1 adet,taneli meyvese 4 5 adet. dipnot:kızlar akşam yemeğinden sonra saat: 18:30 dan sonra geceki öğüne kadar sınırsız salatalık domates serbest.ben her sabah aç karnıma güne beş bardak suyla başlıyorum.1 çorbağı kaşığı günde 3 sefer aç karnıma dereotu tüketiyorum.sabah uyanır uyanmaz 1 bardak limonlu su tüketiyorum.yaklaşık 2 buçuk litre su içiyorum ve 1 saat akşamları yürüyüş yapıyorum.( ve her yemeğime ve salatama zeytin yağı kullanıyorum)
aynen cnm bu şekilde verdim çok rahatlıkla.salata olarak patlıcan salatası ve semiz otu salatası çok yedim ve yoğurdu kendim yapıyorum evde.dışardaysam öğle yemeği için simit asla yemiyorum onun yerine 1 hatta 2 lahmacun bol salatayla ve ayran.ardından yürüyüş yapıyorum.hiç yüreyemedim diyelim 2 durak önce inip arabadan öyle yürüyorum.ara öğün yine dışardaysam meyveli yoğurt yiyorum.yasmin1985 canim cok aciklayici olmus menun supersin ve menuyu cok begendim hem hic ac kalmiyorsun hem de metabolizmani surekli calistiriyorsun.
Çok sevindim canım benim, bana da burası daha özel geliyor, burada bütün toplumsal etiketlemelerden sıyrılmış bir şekilde iletişim kuruyor herkes,herkes bütün güzelligi ile burda bunu seviyorumBisquits canim benim yaa utandim ama bak simdi iyi ki actin bu topigi cok sukur cok guzel bir ortamimiz var sosyal medya hesabima bakmadan once buraya bakiyorum dusun Allah razi olsun senden
Aynen canim.Ev sahibi de yemedin diye alinmaz ille de yemek zorunda kalirsan da cok az yersin canim sartla ne olursa olsun bu diyete devam edecegiz
Canım ben de tavsiye ettim ama sağlık konusunda sınırlamaları olanlar var problem yaşamayacak olanlar yapabiliriz ,bakliyat ile yapılıyor normalde, 6 öğün yeniliyor fakat ben buna ek olarak 1lt ayran ile cacık, 1lt ayran ile bakliyat karışımını tavsiye ederimKizlar pazartesi sali ayran detoksu yapalim mi ne dersiniz.Hani bulgur,yesil mercimek,nohut ve salatalikla yapilan ayran detoksu.siz ayrintilari sormadan canlar ben yazayim.zira misafirlikte yazamam.1,5- 2 litre ayranin icine haşlanmis bulgur,yesil metcimek,nohut ve salatalik karistiriyoruz.tuz yok.baharat serbest.
Ben ayranla baklagilleri yiyecegim an katistiriyorum.malum mercimek ayrani karartiyor.
Sabah klasik diyet kahvaltisi yani haslanmis ymurta,peynir,domates vb.bir dilim ekmek.sonra iki saate bir bu karisim.aksam yemegi öglen yemegi bu artik.