Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

Günaydın aramızda birsürü öğretmen var, şehit çocuklarına ücretsiz takviye ders vermek için bi eylem başlatılıyor katılmak isterseniz face de sayfa var form dolduruyorsunuz

Her sabah aç karna saat 8 civarı tartiliyorum canım başarılar bu eğlenceli yolda hepimize
Eğlenceli hale getirelim birlikte :)
tşkler cnm hepimize başarılar.ben kilo verdikçe dahada hırslanıyorum.9 eylül de gidicem doktora 5 kilo versem o zamana kadar çok daha iyi olur benim için.birde adet olsam daha da rahatlıcam bu aylarda benim çok geçiyor ya.

Canım adaçayı regl olmanı sağlar, poşet çay bile etkili ben regl olmadan 2-3 önce her gece bir tane içiyorum 3 günde hemen başlıyor böyle düzene sokmuştum

Canım adaçayı regl olmanı sağlar, poşet çay bile etkili ben regl olmadan 2-3 önce her gece bir tane içiyorum 3 günde hemen başlıyor böyle düzene sokmuştum
Bu bilgi için bende teşekkür ederim

Tatildeyim tartiyi getiremedik buraya ama
Net te çok iyi değil balkonun ucunda çekiyor :)))
Okuyup çıkıyorum hemen :))))
Ama kilo vermeye devam inşallah on gün sonra gorusecegiz sevgili tartimla
Ahh şöyle bir 85 falan gösterse öperim onu

Ben de bikaç gün sonra bi diyete başlayacağım çok etkili, okullar açılana kadar fazlalıklardan kurtuluyoruz iki haftalık bir diyet

neler duyuyorum hani biz serbest takılıyorduk canım nasıl bişey yapacaksın açar mısın???
sizi aldatmıyoruumm, hâlâ serbest still ama 2 hafta boyunca bir diyet listesi yazacağım onu yapacağız bi silkinip kendimize geleceğiz vücut serbest görünümlü dikkatli yemeye alıştı, mideler küçüldü diyete hazırlık safhasını tamamlıyoruz vee 2 haftada yaklaşık 5 kilo atabiliriz ama yine çok sağlıklı sonra serbest stile döneceğiz yine miktarlara dikkat ederek
Size arada böyle süprizler yapacağım kii sıkılmadan başarılı bir şekilde hedefe ulaşalım

Merhaba Bisquits oncelikle sizi tebrik takdir ediyorum. 44 sayfayi bastan sona okudum.bende araniza katilmak isterim suan bi gruptayim bide buraya katilirsam bu sinav haftasi yukum agir olur oabt sinavi var cumartesi.insa ondan sonra sizlede dewam etmek isterim

Merhaba kadınlar kulübüne ilk üyeliğin, yaklaşık 1 haftadır sizi takip ediyorum, konuyu açan arkadaşım insanları o kadar güzel motive ediyorsun ki sayende 1 haftadır bende yediklerime dikkat ediyorum.. rica etsem beni de araniza alır misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…