• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

@Trickster
Teşekkür ederim tatlım:) öncelikle kendini ikna etmekle başla, su içmelisin kesinlikle günde 3 litre ,ben haftada bir bardak su ile yaşayan kaktüsün insan modeliyim:KK70: amaa suyu içerken iksir iciyor gibi vücuduma terapi yaptım : cildim güzelleşiyor, vücudumdaki fazla yağları parçalıyor vs. Sabah ılık ve bir iki damla limon sıkılmış 2 bardak su için. 20 dk bekleyip sonra kahvaltı yapın. Kahvaltıdan ve hatta her öğünden önce yürüyüş yapabiliyorsanız mutlaka yapın, iştahı kesiyor:KK66: yemek yerken son yemeğimiz gibi yemicez :kk77: böyle bi artistlik hareketler felan, ay bana bi kepçe çorba yeter, ayy ondan bi kaşık yeter:KK37:ekmekten uzakta oturun sofradakilere ekmek dağıtan olmayın :KK19: bir saat spor :KK49::spor: gunde 3 öğün yemek. Aralarda meyve, su, çikolata hastaları bitter çikolata (abartmadan ) :KK45: gün içinde müzik açık kalsın PC ya da TV farketmez sürekli dans edin saçma saçma hareketler :KK76::KK73: yeşil çay günde en az bir bardak (bana dua edersin )
:KK68:
Ben kendime dedim ki bir ekmeği bir öğünde yiyebilmek başarı değil, bunu herkes yapabilir istedikten sonra :KK70:ama millet her öğün bir ekmek yemiyor, demekki daha azla da doyulabiliyor :KK23: parola DOYDUM.. ve yavaş yiyin ne yiyorsanız :sampiyon:
ne güzel,kendince bir taktik geliştirmişsin ve sende çok başarılı olmuş,bence de klişe metotlar herkese uymuyor,herkes kendine en uygun yöntemi bulup denemeli;)

ne güzel,kendince bir taktik geliştirmişsin ve sende çok başarılı olmuş,bence de klişe metotlar herkese uymuyor,herkes kendine en uygun yöntemi bulup denemeli:KK66:
Teşekkür ederim canım :KK54: kesinlikle herkes bedenini tanımalı ve ona göre hareket etmeli, sonuçta anoreksi olan kaç insan var ya da yanlış diyet sonrası obezite :KK20: ben çok okur araştırırım, kimseye emin olmadığım bir öneride bulunmam ve hep denediğim yöntemler :cool: insanları hep uyarıyorum yasak olan ya da hastalığı tetikleyecek yiyecekler konusunda :KK20: herkes kendine uyanı yapmalı fakat bilinçli olduğu sürece, estafurullah kimse yanlış anlamasın ama insanlar diyet sonrası ülser, tansiyon, şeker hastalığı kas erimesi b12 eksikliği (alzheimer a kadar gider ) gibi hastalık sahibi olabiliyor :KK5: elele verip sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getireceğiz :KK9::KK9::KK9:

Bugün aynı çıktım olsun her gün eksi olacak diye bir şey yok ki :kahve:
Hem dün misafirim vardı yatmadan önce çikolatalı pasta yedim 1 çatal öyle uyudum aynı çıkmak bile iyidir :KK66:

Merhabalar.. 2-3 yıldır KK zayıflama hikayelerini ara ara okuyup biraz motive olup çıkıyordum. 3 yıldır vermek istediğim 15 kg fazlalığım vardı ve 15.08 tarihinde diyetisyenimle beraber yeni bir başlangıç yaptım .. Diyetimin 3. günündeyim yani:KK14: Tekrar KK'ne göz atmak istedim ve kendimi sizin topikte buldum Bisquits Bisquits :) Ne güzel şeyler yazmışsınız öyle.. hem öncelikle tebriklerr...:sampiyon: Herkese üşenmeden, açıklayıcı-rahatlatıcı cevaplar vermişsiniz. Dün tam 35. sayfaya kadar hepsini okudumm ve bugün aranıza dahil olmak istedim HoppaDesteklerinizi bekliyorum arkadaşlar :KK200:

hoşgeldin M muallimexzl bende senin gibi bu sayfayı yeni okudum ve burdaki samimi ortamı çok sevdim izninizle bende aranıza katılmak istiyorummm son yıllarda çok kilo aldım ve bir karar verdim artık sağlıklı beslenip yürüyüş yapacaktım bu sayede yaklaşık 10 günde 5 kilo verdim:rapci:ama daha yolum var :halay:burda birbirimze destek olarak inaniyorum ki biz bu işin üstesinden geleceğiz kızlaaaar :KK5:

hoşgeldin M muallimexzl bende senin gibi bu sayfayı yeni okudum ve burdaki samimi ortamı çok sevdim izninizle bende aranıza katılmak istiyorummm son yıllarda çok kilo aldım ve bir karar verdim artık sağlıklı beslenip yürüyüş yapacaktım bu sayede yaklaşık 10 günde 5 kilo verdim:rapci:ama daha yolum var :halay:burda birbirimze destek olarak inaniyorum ki biz bu işin üstesinden geleceğiz kızlaaaar :KK5:

Teşekkür ederim sen de hoş geldin M meraklikuzu :)) evet alsınlar bizi de aralarına duyun sesimizi Bisquits Bisquits :KK70: ben Allah'ın izniyle bu defa bırakmayacağımm hedefime ulaşana kadar :olamaz:

Kısa bir aradan sonra yine geldim burayı ne kadar da özlemişim enerjiler hala tavan :KK76: ne kadar güzel ben de yakında evde olacağım çok merak ediyorum tartı vana ne gösterecek :halay:

hayatımda şimdiye kadar en cok 21 kılo verebıldım tek seferde,sanki lanet gibi yapıştı üstüme.resmen 22ye cıkamıyorum..
bu çarkı kırınca bende kendıme bır gunluk sayfası acıcam ahdım var..
tebrik ederım bu arada harıkasınız

Merhabalar.. 2-3 yıldır KK zayıflama hikayelerini ara ara okuyup biraz motive olup çıkıyordum. 3 yıldır vermek istediğim 15 kg fazlalığım vardı ve 15.08 tarihinde diyetisyenimle beraber yeni bir başlangıç yaptım .. Diyetimin 3. günündeyim yani:KK14: Tekrar KK'ne göz atmak istedim ve kendimi sizin topikte buldum Bisquits Bisquits :) Ne güzel şeyler yazmışsınız öyle.. hem öncelikle tebriklerr...:sampiyon: Herkese üşenmeden, açıklayıcı-rahatlatıcı cevaplar vermişsiniz. Dün tam 35. sayfaya kadar hepsini okudumm ve bugün aranıza dahil olmak istedim HoppaDesteklerinizi bekliyorum arkadaşlar :KK200:
h.geldin cnm aramıza.benle diyetisyenle beraber çalışıyorum.2 hafta içersinde 3.5 kilo kadar verdim.3 ağustosta başladım bende diyetisyene.

@Trickster
Teşekkür ederim tatlım:) öncelikle kendini ikna etmekle başla, su içmelisin kesinlikle günde 3 litre ,ben haftada bir bardak su ile yaşayan kaktüsün insan modeliyim:KK70: amaa suyu içerken iksir iciyor gibi vücuduma terapi yaptım : cildim güzelleşiyor, vücudumdaki fazla yağları parçalıyor vs. Sabah ılık ve bir iki damla limon sıkılmış 2 bardak su için. 20 dk bekleyip sonra kahvaltı yapın. Kahvaltıdan ve hatta her öğünden önce yürüyüş yapabiliyorsanız mutlaka yapın, iştahı kesiyor:KK66: yemek yerken son yemeğimiz gibi yemicez :kk77: böyle bi artistlik hareketler felan, ay bana bi kepçe çorba yeter, ayy ondan bi kaşık yeter:KK37:ekmekten uzakta oturun sofradakilere ekmek dağıtan olmayın :KK19: bir saat spor :KK49::spor: gunde 3 öğün yemek. Aralarda meyve, su, çikolata hastaları bitter çikolata (abartmadan ) :KK45: gün içinde müzik açık kalsın PC ya da TV farketmez sürekli dans edin saçma saçma hareketler :KK76::KK73: yeşil çay günde en az bir bardak (bana dua edersin )
:KK68:
Ben kendime dedim ki bir ekmeği bir öğünde yiyebilmek başarı değil, bunu herkes yapabilir istedikten sonra :KK70:ama millet her öğün bir ekmek yemiyor, demekki daha azla da doyulabiliyor :KK23: parola DOYDUM.. ve yavaş yiyin ne yiyorsanız :sampiyon:
Süper ama uygulama zor

Canım çok teşekkür ediyorum:) hoş geldin, burda tatlı tatlı kilo veriyoruz ,hepimiz çok güzeliz daha da güzel olacağız..hiç yılma,enerjin düştüğü anda yaz buraya hangimiz olursak olalım hemen tutar kaldırırız :KK5:

Ho
Hoş geldin canım aramıza;)

Gunaaaaaydiiiinnnnnn bayanlaaar:KK37:
Bisquits Bisquits hosbulduk canimm boylesine pozitif enerjili bir topigin oldugu icin cok tebrik ederiyrm ins.hep boyle devam eder bize de moral motivasyon kaynagi oluyr:KK24: bugun gune -400 gram olarak basladim cok mutluyum dun neler yediklerime gelince sabah kahvalti yapamadim ise gec kalmamak icin o yuzdn cantama meyve ve salatalik attim aksamda izgara balik ve bol salata yedim, sifir ekmek.:KK71: Sizde durumlar nasil ins.verecegiz bu hain kilolari :KK73:

Gunaaaaaydiiiinnnnnn bayanlaaar:KK37:
Bisquits Bisquits hosbulduk canimm boylesine pozitif enerjili bir topigin oldugu icin cok tebrik ederiyrm ins.hep boyle devam eder bize de moral motivasyon kaynagi oluyr:KK24: bugun gune -400 gram olarak basladim cok mutluyum dun neler yediklerime gelince sabah kahvalti yapamadim ise gec kalmamak icin o yuzdn cantama meyve ve salatalik attim aksamda izgara balik ve bol salata yedim, sifir ekmek.:KK71: Sizde durumlar nasil ins.verecegiz bu hain kilolari :KK73:
teşekkür ederim tatlım sizlerle birlikte güzelleşiyor topikim:KK19: tebrikler:KK9: ama kahvaltı olarak 1 muz ,5 tatlı kaşığı yulaf yarım yemek kaşığı kakao 1 tatlı kaşığı süzme bal karıştır, bir fiske karabiber karıştır dolaba koy saklama kabıyla sabah kaşıkla yanında süt ya da çay içebilirsin:KK76:aç kalmak yok :KK20:

Canım çok teşekkür ediyorum:) hoş geldin, burda tatlı tatlı kilo veriyoruz ,hepimiz çok güzeliz daha da güzel olacağız..hiç yılma,enerjin düştüğü anda yaz buraya hangimiz olursak olalım hemen tutar kaldırırız :KK5:
Günaydın herkese.. Ben çok teşekkür ederim :) İnşallah öyle olacak :-) Bu arada başlangıç tarih: 15.08.2016 BK:79 Boy:1.70 hedefim ise 65 inş sonrasında 60 neden olmasın ki diyorum ;) Herkese kolay gelsin.... :)

işte süper diyet
yeşil çay içebilirsiniz, salata çoban salata, havuçlu salata tarzı bitkilerle salata olur,,patates salatası olur,günde en az 2 lt su,salata zeytin yağlı, ekmekler de tam buğday ekmeği olsun
1. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmiş havuç (limonlu)z.yağı maydanoz,1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir,1 kaşık bal
Öğle: 2 katı yumurta(kollestrolü olanlar sadece ak kısmını yesin), 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek(200 gram,haşlanmış tavuk da olur) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata,ayran,çorba
2. gün
Sabah: 1 Fincan kahve-çay, 1 salatalık-domates,1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir,1 kaşık bal
Öğle: iki dilimden kaşar peynir-sucuk tost, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve,çorba
3. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmiş havuç (limonlu)z.yağı maydanoz,1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir,1 kaşık bal
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 salatalık, 1 meyve
Akşam: patates haşlama,yoğurt, yeşil salata,çorba
4. gün
Sabah: 1 Fincan kahve-çay, 1 salatalık-domates,1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir,1 kaşık bal
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç-zeytinyağı maydanoz, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt,bir dilim ekmek,çorba
5. gün
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı),çorba
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoliya da karnabahar,yoğurt
6. gün
Sabah:1 Fincan kahve-çay, 1 salatalık-domates,1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir,1 kaşık bal
Öğle: çorba,1 dilim ekmek, salata yoğurt
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata,meyve suyu ya da ayran
7. gün
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve,1 dilim ekmek,salata
Akşam: yoğurt, haşlanmış kabak(zeytin yağı ,dereotu ilave edebilirsiniz),1 dilim ekmek
8. gün
Sabah:1 Fincan kahve-çay, 1 salatalık-domates,1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir,1 kaşık bal
Öğle:2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, salata yoğurt1 dilim ekmek
Akşam: 1 biftek(200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata,ayran 1 dilim ekmek
9. gün
Öğle:çorba,haşlanmış patates, 100 gram yoğurt,1 dilim ekmek
Akşam: buğulama balık, yeşil salata, 1 meyve
10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve,1 dilim ekmek
Akşam: çorba,az yağlı makarna üzerine salata koyup yiyebilirsiniz
11. gün
Sabah:1 büyük rendelenmiş havuç (limonlu)z.yağı maydanoz,1 dilim ekmek, 1 dilim beyaz peynir,1 kaşık bal
Öğle: 1 dilim beyaz peynir,1 dilim ekmek,zeytin yağlı yeşil fasülye, salata
Akşam: 1 bardak portakalın suyu, 100 gram yoğurt,çorba
12. gün
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı),salata
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli ya da karnabahar
13. gün
Öğle: haşlanmış patates üzerine pul biber ve kara biber ekin,çorba salata
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata,yoğurt

Back