Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

Canım tabii ki, istediğin müsait olduğun zaman katıl bize bütün topik çok tatlı insanlardan oluşuyor sınavında da başarılar, Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin, gönlünü de ona razı kılsın inşallah

Adaçayı kanamayı yoğunlaştırıyor mu peki?adetliyken de içiyor musun?
Canım vücudunu rahatlatıyor, öyle yoğunlastırma felan olmuyor sadece sancı olmuyor bi de düzenli oluyor mesela strese de iyi geliyor uyku problemi çekenler yatmadan önce icerlerse rahat uykuya dalabilirler ben tadını pek sevmiyorum da öyle ihtiyaç duyunca içiyorum hergün de içebilirsin, adet olunca da içebilirsin

Hoş geldin canım teşekkür ederim estafurullah birbirimize destek olalım gel sen de tabii ki tebrik ederim bir haftadır sağlıklı yaşama başladığın için, gitsinn fazla kilolarr

Gunaydiiiin kızlar en güzel günler sizlerin olsun
Ben bu sabah 66.9 çıktım yaa çok mutluyum..-700 demek bu...
Allah ım bu sefer olacak inşallah,huzurlu yum,eğleniyorum,ve 58 oluyorum
hızına yetişemiyoruz beybi seni böyle enerji dolu görmek ne kadar güzel

Cok tesekkur ederim pazar burdayim insa sinavim gecsin hemen

hızına yetişemiyoruz beybi seni böyle enerji dolu görmek ne kadar güzel
Bi ara ne kadar depresif takiliyordum hepsi adet donemindenmis :)))))
Adet bitti tıkır tıkır gidiyor kilolar, tiroidim falan da turp gibiymis maşallah kuruntü yapiyormusum:))
O zaman ne yapıyoruz
Dans dans dans

Bi ara ne kadar depresif takiliyordum hepsi adet donemindenmis :)))))
Adet bitti tıkır tıkır gidiyor kilolar, tiroidim falan da turp gibiymis maşallah kuruntü yapiyormusum:))
O zaman ne yapıyoruz
Dans dans dans
Ah ah bana az çektirmedin bu süreçte

Merhaba kizlar. benimde kilo vermem lazim. cidden beni motive edecek diyetsiz bir topige cok ihtiyacim var.

diyetsiz dedim cunku diyet yapamiyorum. aslinda cok istahli biri degilim. kilomu dogumda aldim. kac yil gecti 10 kilo yerlesti gitmiyor bir turlu.

istahli değilim ama yogun calisiyorum. pogacadir ekmek arasıdir sagliksiz beslenmeden veremiyorum. duzenli beslenecek ortamim yok maalesef. diyet yaptigimda is yogunlugunu kaldiramayip halsizlesiyorum. bu da yasantimi kotu etkiliyo.

beni de alin araniza. yol gosterin

h.geldin cnm sende.diyet sevmiyorsan en azından düzenli yemeye dikkat edebilirsin azar azar ve sık sık yemek önemli.örnek veriyorum sabah kahvaltısında illa poğça yicem diyorsan 2 tane yerine 1 tane ye 2. 1 saat sonra ye.evde kapların varsa evden yemek götür iş yerine ev yemekleri daha sağlıklı.bol bol su tüket.fakat kilo vermek istiyorsan ekmek arası ve poğçayı yememen daha iyi olur.ben mesela doktor kontürolunde yapıyorum hiç aç kalmıyorum.sabahları kahvaltı şart.ara öğün yemek istersen en basit şekersiz çay( yada şekersiz içemem dersen 1 tatlı kaşığı balla tüketebilirsin) yanında geleta.öğlen yemeğini dediğim gibi evden getirirsen sorun kalmaz.3 gibi yine yanına alacağın 1 porsiyon meyve yada meyveli yoğurt yine çay kahve yada bitki çayları şekersiz sınırsız.geriye bir tek akşam yemeği kalıyor zaten.çalışan bayan olduğun için ilk aklıma gelen bunlar açıkcası.

aksam az yiyeyim yada hic yemeyeyim diye dusundum bende. aslinda diyetisyene gidecektim ama uygulayamayacagimi biliyorum. evde oldugum zaman kilo vermek kolay ama iste oyle bir sansim yok.maalesef. molalarim 15 dakika. bisi hazirlama sansim olmuyor. evden de her zaman getiremiyorum..evde de her zaman yemek yapamiyorum cunku.

plank yapmaya basladim. arada leslie yapayim. aksamdan da kisayim diye dusundum simdilik. sizi de takip edeyim size uyarim.

Hoş geldin canım teşekkür ederim estafurullah birbirimize destek olalım gel sen de tabii ki tebrik ederim bir haftadır sağlıklı yaşama başladığın için, gitsinn fazla kilolarr
çok tesekkur ederim beni de kabul ettiğiniz için , inşallah senin motiven
sayesinde bu sefer gidecek gibi görünüyor inşallah:)

Ben de tadını hiç sevmiyorum.yumurtlamaya faydasî var diye okumustum bir yerde.yaklaşik 10 gundür günde 1 tane içiyorum.teşekkür ederim .

çok tesekkur ederim beni de kabul ettiğiniz için , inşallah senin motiven
sayesinde bu sefer gidecek gibi görünüyor inşallah:)
hoş geldin, sağlık açısından seni rahatsız eden bişey olursa belirt mutlaka canım yoksa hemen başla uygulamalarımıza

Güncel Kilo : 67, 5 geçen haftaya göre -1 kilo
Kıskanmaya başlıyorum
elizz0006 ile seni tebrik ederim canım şaka yapıyorum, darısı bu haftaya

Ben de tadını hiç sevmiyorum.yumurtlamaya faydasî var diye okumustum bir yerde.yaklaşik 10 gundür günde 1 tane içiyorum.teşekkür ederim .
Sende bendensin limon ile içmek de çok faydalı ama çok acı okuyor onu hiç içemiyorum

Sağlık açısından bi şey yok hamdolsun ama bende istikrar yok tam kilo vermeye başlıyosun bırakıp başa dönüyorsun diyo eşim 10 ay önce doğum yaptım doğum sonrası 18 kilo verdim 3 kilosunu tekrar aldım veremiyorumgerçi bi haftadır tekrar dikkat ediyorum bu sefer gider kilolar inşallah.. bu arada boy 1.62 güncel kilom 67.2

Aynen 2 haftalik ne verecek sağlıklı beslenme koçumuz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…