- 21 Aralık 2013
- 5.029
- 8.687
- 198
hoşbuldum canım aynen dediğin gibi çok yakınmışız inşallah en kısa sürede ulaşırızCanım hosgeldin senle çok benziyor ölçülerimiz
Benim 1.72 boy, kilo 68.1 hedef 58
İnşallah ikimizde hedefimize ulasiriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldum canım aynen dediğin gibi çok yakınmışız inşallah en kısa sürede ulaşırızCanım hosgeldin senle çok benziyor ölçülerimiz
Benim 1.72 boy, kilo 68.1 hedef 58
İnşallah ikimizde hedefimize ulasiriz
Kızlar gunaydiiiin
-500 ile uyandım bugün yaşasın yani 67.6 çıktım
Ben yeşil çayımin içine kiraz sapı da koyuyorum o da güzel oluyor...
Adet im bitti bundan sonra hep -li günler inşallah bir de 5li rakamlar beni bekleyin geliyorum
Sayende patron çok enerjik ve deli doluyum...
Her sabah aç karna saat 8 civarı tartiliyorum canım başarılar bu eğlenceli yolda hepimizekızlar slm.bu sabah tartıldım.95 kiloya düşmüşüm.tam gaz devam.ben sabahları aç karnına tartılıyorum bu arada sizler nasıl tartılıyorsunuz
tşkler cnm hepimize başarılar.ben kilo verdikçe dahada hırslanıyorum.9 eylül de gidicem doktora 5 kilo versem o zamana kadar çok daha iyi olur benim için.birde adet olsam daha da rahatlıcam bu aylarda benim çok geçiyor ya.Her sabah aç karna saat 8 civarı tartiliyorum canım başarılar bu eğlenceli yolda hepimize
Eğlenceli hale getirelim birlikte :)
canım benim başarabileceğini biliyordum harikasın canım bu yıl müthiş bir yıl olacak, bambaşka bir yılSayende patron çok enerjik ve deli doluyum...
Hadi o zaman ne duruyoruz
Dans dans dans
Canım adaçayı regl olmanı sağlar, poşet çay bile etkili ben regl olmadan 2-3 önce her gece bir tane içiyorum 3 günde hemen başlıyor böyle düzene sokmuştumtşkler cnm hepimize başarılar.ben kilo verdikçe dahada hırslanıyorum.9 eylül de gidicem doktora 5 kilo versem o zamana kadar çok daha iyi olur benim için.birde adet olsam daha da rahatlıcam bu aylarda benim çok geçiyor ya.
Canım adaçayı regl olmanı sağlar, poşet çay bile etkili ben regl olmadan 2-3 önce her gece bir tane içiyorum 3 günde hemen başlıyor böyle düzene sokmuştum
Bu bilgi için bende teşekkür ederimCanım adaçayı regl olmanı sağlar, poşet çay bile etkili ben regl olmadan 2-3 önce her gece bir tane içiyorum 3 günde hemen başlıyor böyle düzene sokmuştum
Rica ederim canımBu bilgi için bende teşekkür ederim
Ben de bikaç gün sonra bi diyete başlayacağım çok etkili, okullar açılana kadar fazlalıklardan kurtuluyoruz iki haftalık bir diyetTatildeyim tartiyi getiremedik buraya ama
Net te çok iyi değil balkonun ucunda çekiyor :)))
Okuyup çıkıyorum hemen :))))
Ama kilo vermeye devam inşallah on gün sonra gorusecegiz sevgili tartimla
Ahh şöyle bir 85 falan gösterse öperim onu
neler duyuyorum hani biz serbest takılıyorduk canım nasıl bişey yapacaksın açar mısın???Ben de bikaç gün sonra bi diyete başlayacağım çok etkili, okullar açılana kadar fazlalıklardan kurtuluyoruz iki haftalık bir diyet
sizi aldatmıyoruumm, hâlâ serbest still ama 2 hafta boyunca bir diyet listesi yazacağım onu yapacağız bi silkinip kendimize geleceğiz vücut serbest görünümlü dikkatli yemeye alıştı, mideler küçüldü diyete hazırlık safhasını tamamlıyoruz vee 2 haftada yaklaşık 5 kilo atabiliriz ama yine çok sağlıklı sonra serbest stile döneceğiz yine miktarlara dikkat ederekneler duyuyorum hani biz serbest takılıyorduk canım nasıl bişey yapacaksın açar mısın???
Adaçayı kanamayı yoğunlaştırıyor mu peki?adetliyken de içiyor musun?Canım adaçayı regl olmanı sağlar, poşet çay bile etkili ben regl olmadan 2-3 önce her gece bir tane içiyorum 3 günde hemen başlıyor böyle düzene sokmuştum