• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

merhaba arkadaslar beni de aranıza alin var mi topik kuralları :)
Hoş geldin canım, topik kurallarımız var tabi
*mutsuz umutsuz olmak yasak
*sağlığa zarar veren uygulamalar yasak
*serbest dans stili geliştirmek ve hergün yarım saat, bir saat dans etmek mecburi
*sağlık problemi olmayanlar hergün 1-2 bardak yeşil çay içecek
*tarçınlı süt /yoğurt tüketilecek
*meyve sebze yenilecek
*günde 2-3 litre su içilecek
*salatalık istediğiniz kadar tüketilebilir
*yemekler kesilmeyecek miktarları minimuma indirilecek
Veee happy end
MUTLU SON

ya kızlar bu arada ben demin bişi fark ettim. Günde 3 lt suyu bitirmek adına çoğu zaman 2 bardak ard arda içiyorum. Ya böyle yaptığım için midem küçülmezse diye düşündüm. Onun yerine saat başı 1 bardak içmeye çalışıcağıım. Bilmem mantıklı mı düşüncem ama :KK64:
Bişey olmaz canım ,ben mesela elimde 1.5 litrelik ped şişeyle geziyorum arada içiyorum, öyle yap;) zaten su bişey yeme isteğini kesiyor, hele oda sıcaklığındaki :eğlence:

Bu sene üniversiteye başlayacam . Orta okul lise gibi kilolu gitmek istemiyorum acil 10 kilo vermem gerek :olamaz:
Doğru adrestesin beybi :KK5:

ya kızlar bu arada ben demin bişi fark ettim. Günde 3 lt suyu bitirmek adına çoğu zaman 2 bardak ard arda içiyorum. Ya böyle yaptığım için midem küçülmezse diye düşündüm. Onun yerine saat başı 1 bardak içmeye çalışıcağıım. Bilmem mantıklı mı düşüncem ama :KK64:
su konusunda bende kararsız kalıyorum alışamadım giti.uyandığımda günde 5 su bardak içmekle başlıyorum limonlu su ilaç dereotu derken ve sofrayı hazırlayana kadar 5 bardak içmiş oluyorum aç karnıma.sonrasında küçük pet şişelerle 5 pet şişe bitirmeye çalışıyorum zar zor.

topik kurallarımız var tabi
*mutsuz umutsuz olmak yasak
*sağlığa zarar veren uygulamalar yasak
*serbest dans stili geliştirmek ve hergün yarım saat, bir saat dans etmek mecburi
*sağlık problemi olmayanlar hergün 1-2 bardak yeşil çay içecek
*tarçınlı süt /yoğurt tüketilecek
*meyve sebze yenilecek
*günde 2-3 litre su içilecek
*salatalık istediğiniz kadar tüketilebilir
*yemekler kesilmeyecek miktarları minimuma indirilecek
Veee happy end
MUTLU SON
Günlük 520 ya Samed çekiyoruz " onu unutmuşum o_O

su konusunda bende kararsız kalıyorum alışamadım giti.uyandığımda günde 5 su bardak içmekle başlıyorum limonlu su ilaç dereotu derken ve sofrayı hazırlayana kadar 5 bardak içmiş oluyorum aç karnıma.sonrasında küçük pet şişelerle 5 pet şişe bitirmeye çalışıyorum zar zor.
Gün içinde atıyosun ki o suyu, neden karasız kaldın
Hem mecburiyet olarak görme su içmeyi bağımlılık gibi düşün ya da hiç umursamadan öyle elinin altında dursun arada yudumla;) ben bu yüzden 1.5 lt kullanıyorum 0.5 olunca bıkıyor insan, yük gibi geliyor :D psikoloji iste

Gün içinde atıyosun ki o suyu, neden karasız kaldın
Hem mecburiyet olarak görme su içmeyi bağımlılık gibi düşün ya da hiç umursamadan öyle elinin altında dursun arada yudumla:KK66: ben bu yüzden 1.5 lt kullanıyorum 0.5 olunca bıkıyor insan, yük gibi geliyor :KK70: psikoloji iste
yok kararsız kaldığım doğru bir şekilde mi tükettiğim.tuvaletten çıkamıyorum :D

yok kararsız kaldığım doğru bir şekilde mi tükettiğim.tuvaletten çıkamıyorum :KK70:
:KK70: aynen aynen vücut alışana kadar böyle gidiyor, bide limon daha da hızlandırıyor metabolizmayı, bir süre sonra afedersiniz ama idrarınız aktıktan sonra yağ kalıntısı olacak:olamaz: yeşil çay biraz da bunun sebebi.. vücudunuzdan giden yağları göreceksiniz :skandal:

Kızlar selam öğle yemeğinde yarım tabak kısır yedim marul ve ayran eşliğinde...
Miktar nasıl sizce?
Bugün yürüyüş de yapacağım 1 saat
Akşama da daha hafif yersem iyi gibi sanki..:KK5:

Selam hatunlar nabersiniz tatildeyim giremiyorum nete fazla kilom ne durumda hic bilmiyorum burda tarti yok:KK48: Kpss2016 tebrikler bu arada basarilarin daim olsun:rapci: Bugun simit yedim yaa :oops::KK61:denizde cok aciktim dayanamadim yemekte az yedim ama ekmeksiz corba,yogurt cok az tavuk yedim haslanmis .spor olarak yuzdum tabi:rapci::21:

Selam hatunlar nabersiniz tatildeyim giremiyorum nete fazla kilom ne durumda hic bilmiyorum burda tarti yok:KK48: Kpss2016 tebrikler bu arada basarilarin daim olsun:rapci: Bugun simit yedim yaa :oops::KK61:denizde cok aciktim dayanamadim yemekte az yedim ama ekmeksiz corba,yogurt cok az tavuk yedim haslanmis .spor olarak yuzdum tabi:rapci::21:
Teşekkür ederim canım: ) afiyet olsun yüzme zaten en çok kalori harcatan spor; ) eğlenmene bak :KK73:

merhaba hanımlar bugün yemeğime dikkat etmek dışında bişi yapmadım. dans falan yok bugün ama temizlik yaptığım için gayet hareketli bir gündü...

Dün lokum yedim küçük en miniginden :) 62 den düştüm 61.200 oldum tarçınlı yoğurt yiyorum geceleri yeşil çay için henüz çocuklardan vakit bulamadım.

Sabah kahvaltım;
Domates peynir zeytin 2 lokma çavdar ekmeği salatalık 1 tatlı kaşığı vişne reçeli (bu olmadı işte )
Akşamları bi tabak zeytinyağlı yemekle 6:30 da kapanış yapıyorum..sadece içecek ve tarçınlı kür :ruh:

Canım süpersin çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim sana sormak istediğim dogumumdan beri şu göbekten kurtulamadım yemeklerimi düzelttin sağlıklı besleniyorum ama göbek gitmiyor 5 aylık hamile gibiyim hamileliğimde çok kilo aldım sanırım ondan 7 aylık bebegim var ne yapabilirim

Canım süpersin çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim sana sormak istediğim dogumumdan beri şu göbekten kurtulamadım yemeklerimi düzelttin sağlıklı besleniyorum ama göbek gitmiyor 5 aylık hamile gibiyim hamileliğimde çok kilo aldım sanırım ondan 7 aylık bebegim var ne yapabilirim
Teşekkür ederim canım, saglık problemin yoksa( bel kayması, bel fıtığı boyun fıtığı gibi ) mekik çekebilirsin, kobra hareketi var ellerini koltuga kanepeye şınav gibi koyuyorsun ayakları uzat göbeğini yere eğ sonra pozisyonu bozmadan yukarı doğru sırtını kaldır, bunu günlük 15 er den 3 set yap,.normal dururken otur ya da ayakta farketmez göbeğini içine çek nefesini içine çek, göbeğini dışarı iterken nefes ver istediğin kadar yap:KK6:Hoppa

Back