Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım tabii ki, istediğin müsait olduğun zaman katıl bize bütün topik çok tatlı insanlardan oluşuyor sınavında da başarılar, Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin, gönlünü de ona razı kılsın inşallahMerhaba Bisquits oncelikle sizi tebrik takdir ediyorum. 44 sayfayi bastan sona okudum.bende araniza katilmak isterim suan bi gruptayim bide buraya katilirsam bu sinav haftasi yukum agir olur oabt sinavi var cumartesi.insa ondan sonra sizlede dewam etmek isterim
Canım vücudunu rahatlatıyor, öyle yoğunlastırma felan olmuyor sadece sancı olmuyor bi de düzenli oluyor mesela strese de iyi geliyor uyku problemi çekenler yatmadan önce icerlerse rahat uykuya dalabilirler ben tadını pek sevmiyorum da öyle ihtiyaç duyunca içiyorum hergün de içebilirsin, adet olunca da içebilirsinAdaçayı kanamayı yoğunlaştırıyor mu peki?adetliyken de içiyor musun?
Hoş geldin canım teşekkür ederim estafurullah birbirimize destek olalım gel sen de tabii ki tebrik ederim bir haftadır sağlıklı yaşama başladığın için, gitsinn fazla kilolarrMerhaba kadınlar kulübüne ilk üyeliğin, yaklaşık 1 haftadır sizi takip ediyorum, konuyu açan arkadaşım insanları o kadar güzel motive ediyorsun ki sayende 1 haftadır bende yediklerime dikkat ediyorum.. rica etsem beni de araniza alır misiniz
hızına yetişemiyoruz beybi seni böyle enerji dolu görmek ne kadar güzelGunaydiiiin kızlar en güzel günler sizlerin olsun
Ben bu sabah 66.9 çıktım yaa çok mutluyum..-700 demek bu...
Allah ım bu sefer olacak inşallah,huzurlu yum,eğleniyorum,ve 58 oluyorum
Cok tesekkur ederim pazar burdayim insa sinavim gecsin hemenCanım tabii ki, istediğin müsait olduğun zaman katıl bize bütün topik çok tatlı insanlardan oluşuyor sınavında da başarılar, Allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin, gönlünü de ona razı kılsın inşallah
Bi ara ne kadar depresif takiliyordum hepsi adet donemindenmis :)))))hızına yetişemiyoruz beybi seni böyle enerji dolu görmek ne kadar güzel
Ah ah bana az çektirmedin bu süreçteBi ara ne kadar depresif takiliyordum hepsi adet donemindenmis :)))))
Adet bitti tıkır tıkır gidiyor kilolar, tiroidim falan da turp gibiymis maşallah kuruntü yapiyormusum:))
O zaman ne yapıyoruz
Dans dans dans
tşkler cnm denicem bende.Canım adaçayı regl olmanı sağlar, poşet çay bile etkili ben regl olmadan 2-3 önce her gece bir tane içiyorum 3 günde hemen başlıyor böyle düzene sokmuştum
h.geldin cnm sende.diyet sevmiyorsan en azından düzenli yemeye dikkat edebilirsin azar azar ve sık sık yemek önemli.örnek veriyorum sabah kahvaltısında illa poğça yicem diyorsan 2 tane yerine 1 tane ye 2. 1 saat sonra ye.evde kapların varsa evden yemek götür iş yerine ev yemekleri daha sağlıklı.bol bol su tüket.fakat kilo vermek istiyorsan ekmek arası ve poğçayı yememen daha iyi olur.ben mesela doktor kontürolunde yapıyorum hiç aç kalmıyorum.sabahları kahvaltı şart.ara öğün yemek istersen en basit şekersiz çay( yada şekersiz içemem dersen 1 tatlı kaşığı balla tüketebilirsin) yanında geleta.öğlen yemeğini dediğim gibi evden getirirsen sorun kalmaz.3 gibi yine yanına alacağın 1 porsiyon meyve yada meyveli yoğurt yine çay kahve yada bitki çayları şekersiz sınırsız.geriye bir tek akşam yemeği kalıyor zaten.çalışan bayan olduğun için ilk aklıma gelen bunlar açıkcası.Merhaba kizlar. benimde kilo vermem lazim. cidden beni motive edecek diyetsiz bir topige cok ihtiyacim var.
diyetsiz dedim cunku diyet yapamiyorum. aslinda cok istahli biri degilim. kilomu dogumda aldim. kac yil gecti 10 kilo yerlesti gitmiyor bir turlu.
istahli değilim ama yogun calisiyorum. pogacadir ekmek arasıdir sagliksiz beslenmeden veremiyorum. duzenli beslenecek ortamim yok maalesef. diyet yaptigimda is yogunlugunu kaldiramayip halsizlesiyorum. bu da yasantimi kotu etkiliyo.
beni de alin araniza. yol gosterin
çok tesekkur ederim beni de kabul ettiğiniz için , inşallah senin motivenHoş geldin canım teşekkür ederim estafurullah birbirimize destek olalım gel sen de tabii ki tebrik ederim bir haftadır sağlıklı yaşama başladığın için, gitsinn fazla kilolarr
Ben de tadını hiç sevmiyorum.yumurtlamaya faydasî var diye okumustum bir yerde.yaklaşik 10 gundür günde 1 tane içiyorum.teşekkür ederim .Canım vücudunu rahatlatıyor, öyle yoğunlastırma felan olmuyor sadece sancı olmuyor bi de düzenli oluyor mesela strese de iyi geliyor uyku problemi çekenler yatmadan önce icerlerse rahat uykuya dalabilirler ben tadını pek sevmiyorum da öyle ihtiyaç duyunca içiyorum hergün de içebilirsin, adet olunca da içebilirsin
aksam az yiyeyim yada hic yemeyeyim diye dusundum bende. aslinda diyetisyene gidecektim ama uygulayamayacagimi biliyorum. evde oldugum zaman kilo vermek kolay ama iste oyle bir sansim yok.maalesef. molalarim 15 dakika. bisi hazirlama sansim olmuyor. evden de her zaman getiremiyorum..evde de her zaman yemek yapamiyorum cunku.
Canım kullanıcı adını değiştirmekle başlamalısın ne kadar enerji emici bir isim pozitif bir isim bul
Kuru meyve al,kayısı, incir, kara kuru üzüm, erik kurusu gibi. Poğaça yiyebilirsin ama yemesen daha iyi çünkü bir poğaça yediğinde 1.5 ekmek yemiş gibi oluyorsunçay olarak kuşburnu, elma çayı, iş yerinde tuvalete gidebilme imkanın varsa yeşil çay iç bunları şekersiz kolay içebilirsin.. marketlerde dilimli ekmekler var ya da sandöviç ekmegi al, arasına bi dilim kaşar ya da beyaz peynir kes isteğe bağlı domates ve marul da koyabilirsin müthiş sağlıklı yiyecek. Öğün aralarında bikaç kuru meyve atıştır ya da bitki çayı iç. Bunlar vaktini alacak şeyler değil canım yemek konusunda mümkün olduğunca tanelerini ye, 1 dilim ekmek, yoğurt salata, karpuz kavun vs oyle şeyler ye, gece yatmadan tarçınlı yogurt ye hem kolay uyutur hem metabolizma çalıştırır, hem de tok tutar, salatalık yemek serbest
plank yapmaya basladim. arada leslie yapayim. aksamdan da kisayim diye dusundum simdilik. sizi de takip edeyim size uyarim.
hoş geldin, sağlık açısından seni rahatsız eden bişey olursa belirt mutlaka canım yoksa hemen başla uygulamalarımızaçok tesekkur ederim beni de kabul ettiğiniz için , inşallah senin motiven
sayesinde bu sefer gidecek gibi görünüyor inşallah:)
Kıskanmaya başlıyorumGüncel Kilo : 67, 5 geçen haftaya göre -1 kilo
Sende bendensin limon ile içmek de çok faydalı ama çok acı okuyor onu hiç içemiyorumBen de tadını hiç sevmiyorum.yumurtlamaya faydasî var diye okumustum bir yerde.yaklaşik 10 gundür günde 1 tane içiyorum.teşekkür ederim .
mutlaka
Sağlık açısından bi şey yok hamdolsun ama bende istikrar yok tam kilo vermeye başlıyosun bırakıp başa dönüyorsun diyo eşim 10 ay önce doğum yaptım doğum sonrası 18 kilo verdim 3 kilosunu tekrar aldım veremiyorumgerçi bi haftadır tekrar dikkat ediyorum bu sefer gider kilolar inşallah.. bu arada boy 1.62 güncel kilom 67.2mutlaka
Aynen 2 haftalik ne verecek sağlıklı beslenme koçumuz merak ettimteşekkür ederim canım uzun süredir kilo verme sürecindeyim buraya 87 lerden geldim artık bıkmış durumdayken bu sayfa bana iyi geldi darısı hepimize
2 haftalık diyetini bekliyorum alan sınavımdan sonra uygulayabilirim Bisquits