• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

Teşekkür ederim canım, saglık problemin yoksa( bel kayması, bel fıtığı boyun fıtığı gibi ) mekik çekebilirsin, kobra hareketi var ellerini koltuga kanepeye şınav gibi koyuyorsun ayakları uzat göbeğini yere eğ sonra pozisyonu bozmadan yukarı doğru sırtını kaldır, bunu günlük 15 er den 3 set yap,.normal dururken otur ya da ayakta farketmez göbeğini içine çek nefesini içine çek, göbeğini dışarı iterken nefes ver istediğin kadar yap:KK6:Hoppa
Çok teşekkür ederim canım deniyicem inşallah gider kızımın dogum gününe kadar incecik olurum umarım

Çok teşekkür ederim canım deniyicem inşallah gider kızımın dogum gününe kadar incecik olurum umarım
Canım akşamları bir kase yoğurt içine tarçın zencefil ve zerdeçal koy birer çay kaşığı, tüket, tadını beğenmez yiyemezsen sadece tarçın koyup ye, göbek yağlarını eritir canım

Canım akşamları bir kase yoğurt içine tarçın zencefil ve zerdeçal koy birer çay kaşığı, tüket, tadını beğenmez yiyemezsen sadece tarçın koyup ye, göbek yağlarını eritir canım
Canım dediğini 2 ay önce kullanmaya basladım ilk hafta güzeldi sonradan etkisini göremedim malesef

merhaba hanımlar özür dileyerek bi kaç gün buralarda olamayacağımı bildirmek istiyorum. Ama diyetten ödün vereceğimi hiç sanmam zira iştahım tamimiyle kesilmiş durumda ve bu kadar stresinde yağlarımı yada toptan beni parçalayacağına eminim. Allaha emantsiniz...

merhaba hanımlar özür dileyerek bi kaç gün buralarda olamayacağımı bildirmek istiyorum. Ama diyetten ödün vereceğimi hiç sanmam zira iştahım tamimiyle kesilmiş durumda ve bu kadar stresinde yağlarımı yada toptan beni parçalayacağına eminim. Allaha emantsiniz...
Sen de Allah emanetsin canım benim kendine iyi bak hiçbir şey sagligindan önemli değil unutma yine bekleriz Hoppa:KK5:

Regl den ötürü bi şişkinlik var :( ama çok az yiyorum artk sürekli kendimi yemek konusunda sorguluyorum Regl den sonra kilom da ufak bi iniş bekliyorum hadi hayırlısı :)

Kahvaltım hergün ki gibi ;
Domates salatalık zeytin Peynir az yumurta ve etimek şekersiz çay

Ara öğün ; taze incir bi tane

Akşam yemegi; sulu köfte ekmeksiz salata

Herkese mutlu hafta sonları ;)

stres kilo vermenin önündeki bir engeldir beybi , bu topikte mutsuzluk yasak:KK20: stres olmana sebep olan şeylere farklı açılardan bakmayı dene :KK5:

Regl den ötürü bi şişkinlik var :KK43: ama çok az yiyorum artk sürekli kendimi yemek konusunda sorguluyorum Regl den sonra kilom da ufak bi iniş bekliyorum hadi hayırlısı :)

Kahvaltım hergün ki gibi ;
Domates salatalık zeytin Peynir az yumurta ve etimek şekersiz çay

Ara öğün ; taze incir bi tane

Akşam yemegi; sulu köfte ekmeksiz salata

Herkese mutlu hafta sonları :KK66:
:KK9::KK9::KK9::KK9:

Back