Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

Senin adına çok sevindim ben de fen bilgisi öğretmenliği okuyorum öğretmenlik gerçekten çok güzel bir meslek
Teşekkür ederim canım, kesinlikle benim ablam da fen bilgisi öğretmeni ,kaçıncı dönemin

Bende sınıf ogretmeniyim ☺bu sene 1.sinifim senin kaçıncı sinif
3 e geçirdim canım 1 den almıştım 3.yılımız canlarımla :))
ama 1den almak çok güzel bir duygu sıfırdan alıp bütün emeğini görebiliyorsun,tabi ayrılmak ta o denli zor olur gibime geliyor :)

Son düzenleme:
3 e geçirdim canım 1 den almıştım 3.yılımız canlarımla :))
ama 1den almak çok güzel bir duygu sıfırdan alıp bütün emeğini görebiliyorsun,tabi ayrılmak ta o denli zor olur gibime geliyor :)
Aynen 1.almıştım bunları çok zor olmadı açıkçası çünkü çok samimiydik bu mezun ettikleriyle seneye gün yapacağız onlarla en az ayda bir görüşeceğiz ☺
14.yılım bu yıl senin kaçıncı yıl ?

merhaba güzeller demin bir kase makarnayla bolca yoğurtla kapadım bugünü bi kaç saat sonra serbest stil dans yaparak eriticiğim inşaAllah

Marketten demlenen yeşil çay alicam tarçınlı yoğurt gece acikirsam yicem bunlar aklımda :)
Süpersin, ama aktardan açık paket yeşil çay almanı tavsiye ederim canım

merhaba güzeller demin bir kase makarnayla bolca yoğurtla kapadım bugünü bi kaç saat sonra serbest stil dans yaparak eriticiğim inşaAllah
Vaouvv tempoyu yakaladın, süpersin

ben açlık hissettikçe az meyve artı ayran, ya da salatalık artı ayran içiyorum ama çok ayran içiyorum ben ya dolapta hep hazır ve açlık anlarında süper oluyor

ben açlık hissettikçe az meyve artı ayran, ya da salatalık artı ayran içiyorum ama çok ayran içiyorum ben ya dolapta hep hazır ve açlık anlarında süper oluyor
valla bundan sonra benim bff'm salatalık cidden bastırıyor hemde accık kaloriiiii

valla bundan sonra benim bff'm salatalık cidden bastırıyor hemde accık kaloriiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…