Senin adına çok sevindim ben de fen bilgisi öğretmenliği okuyorum öğretmenlik gerçekten çok güzel bir meslekKızlar bu arada okul öncesi öğretmenliği kazandım
Teşekkür ederim canım, kesinlikleSenin adına çok sevindim ben de fen bilgisi öğretmenliği okuyorum öğretmenlik gerçekten çok güzel bir meslek
3 e geçirdim canım 1 den almıştım 3.yılımız canlarımla :))Bende sınıf ogretmeniyim ☺bu sene 1.sinifim senin kaçıncı sinif
Senin adına çok sevinKızlar bu arada okul öncesi öğretmenliği kazandım
Bu yıl 2. Sınıf olacağımTeşekkür ederim canım, kesinliklebenim ablam da fen bilgisi öğretmeni ,kaçıncı dönemin
almak yazacaktım pardon kızlar :)
Allah bitirmeyi nasip etsin, hangi üniversiteSenin adına çok sevin
Bu yıl 2. Sınıf olacağım
Amin canım inşallah ikimize de nasip eder. pamukkale üniversitesiAllah bitirmeyi nasip etsin, hangi üniversite
Canıım hayırlı olsuuunKızlar bu arada okul öncesi öğretmenliği kazandım
ya bunu öğrendiğim iyi oldu normalde çok yazan bi üye değilimdir alışacağız :)))msj kutusunun altında düzenle kısmı var canım, önemli değil de
Aynen 1.almıştım bunları çok zor olmadı açıkçası çünkü çok samimiydik bu mezun ettikleriyle seneye gün yapacağız onlarla en az ayda bir görüşeceğiz ☺3 e geçirdim canım 1 den almıştım 3.yılımız canlarımla :))
ama 1den almak çok güzel bir duygu sıfırdan alıp bütün emeğini görebiliyorsun,tabi ayrılmak ta o denli zor olur gibime geliyor :)
5 canımAynen 1.almıştım bunları çok zor olmadı açıkçası çünkü çok samimiydik bu mezun ettikleriyle seneye gün yapacağız onlarla en az ayda bir görüşeceğiz ☺
14.yılım bu yıl senin kaçıncı yıl ?
Amin canımAmin canım inşallah ikimize de nasip eder. pamukkale üniversitesi
Canım teşekkür ederimCanıım hayırlı olsuuun
ya bunu öğrendiğim iyi oldu normalde çok yazan bi üye değilimdir alışacağız :)))
Marketten demlenen yeşil çay alicamO halde bozma düzenini, sadece tarçını hayatına kat ve yeşil çayı
Süpersin, ama aktardan açık paket yeşil çay almanı tavsiye ederim canımMarketten demlenen yeşil çay alicamtarçınlı yoğurt gece acikirsam yicem bunlar aklımda :)
Vaouvv tempoyu yakaladın, süpersinmerhaba güzeller demin bir kase makarnayla bolca yoğurtla kapadım bugünü bi kaç saat sonra serbest stil dans yaparak eriticiğim inşaAllah
valla bundan sonra benim bff'm salatalık cidden bastırıyor hemde accık kaloriiiiiben açlık hissettikçe az meyve artı ayran, ya da salatalık artı ayran içiyorum ama çok ayran içiyorum ben ya dolapta hep hazır ve açlık anlarında süper oluyor
valla bundan sonra benim bff'm salatalık cidden bastırıyor hemde accık kaloriiiiiben açlık hissettikçe az meyve artı ayran, ya da salatalık artı ayran içiyorum ama çok ayran içiyorum ben ya dolapta hep hazır ve açlık anlarında süper oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?