• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

evettt bu gün ki gururlarımı anlatacağim efenim sizee:KK14:
  • Abartmadan yemeyi başarmaaak:kk77:
  • 30 küsür dk serbest dans stilinde dans etmeek:KK76::halay:
  • 300 tane ip atmalaa:spor:
  • 2 kupa yeşii çaaay :kahve:
  • 3lt su (ama daha tamalamış sayılmaaam):KK52: Ah birde zikirlere başlayabilsemmm:KK51:

Canım öğle yemeği ile akşam mönüsünü yer değiştir yani gündüz yemeğini ye aksam salata kefir / yoğurt tüket:KK50: aslında çok yoracak bişey yok uygulamanda ama sen psikolojik olarak tüketiyosun kendini, neşeli ol kafaya takma bu uygulamaları da zevk alarak yap görev olarak ya da kilo vermeye odaklanarak değil :KK51:geçmiş olsun, kafaya takılcak bir kilo fazlan yok :halay:
tamam o zaman dediğini yapacağım :) ya fazla kilom yok ama insan fazlayı verince bu sefer şekil için vermek istiyor :D

evettt bu gün ki gururlarımı anlatacağim efenim sizee:KK14:
  • Abartmadan yemeyi başarmaaak:kk77:
  • 30 küsür dk serbest dans stilinde dans etmeek:KK76::halay:
  • 300 tane ip atmalaa:spor:
  • 2 kupa yeşii çaaay :kahve:
  • 3lt su (ama daha tamalamış sayılmaaam):KK52: Ah birde zikirlere başlayabilsemmm:KK51:

Gayet başarılı, tebrik ederim canım, serbest stil enerji patlaması yapıyor değil mi :D

tamam o zaman dediğini yapacağım :) ya fazla kilom yok ama insan fazlayı verince bu sefer şekil için vermek istiyor :KK70:
Fazlalıklar giderken şekil de verebiliriz;)

ya kızlar bu arada ben demin bişi fark ettim. Günde 3 lt suyu bitirmek adına çoğu zaman 2 bardak ard arda içiyorum. Ya böyle yaptığım için midem küçülmezse diye düşündüm. Onun yerine saat başı 1 bardak içmeye çalışıcağıım. Bilmem mantıklı mı düşüncem ama :KK64:

Back