izinden gidiyoruz patrooonHarikasınız gençler
Süpersin, ama aktardan açık paket yeşil çay almanı tavsiye ederim canım
Tamamdır teşekkür ederim
İçebilirsin canım no problemaNescafe içtimde şekersiz ne diyosunuz icmiyim dimi artk
İki üç kaşık yoğurt al bi çay kaşığı tarçın ekleTarçınlı yoğurt için tarçın ne kadar yoğurt ne kadar ??
Estafurullah canım:) KPSS den 80 aldımÇok soru soruyorumBisquits canım kusura bakma bu arada sınav nasıl geçti ?
Hayırlısı sağlık olsun bu kadar kiloyu vermişsin çokta pozitifsin bence olurEstafurullah canım:) KPSS den 80 aldım
Teşekkür ederim canım inşallah olur, Allah hayırlı kapılar açsın bana da hepinize deHayırlısı sağlık olsun bu kadar kiloyu vermişsin çokta pozitifsin bence olur
Aminn inşallah canımTeşekkür ederim canım inşallah olur, Allah hayırlı kapılar açsın bana da hepinize de
tamam o zaman dediğini yapacağım :) ya fazla kilom yok ama insan fazlayı verince bu sefer şekil için vermek istiyorCanım öğle yemeği ile akşam mönüsünü yer değiştir yani gündüz yemeğini ye aksam salata kefir / yoğurt tüketaslında çok yoracak bişey yok uygulamanda ama sen psikolojik olarak tüketiyosun kendini, neşeli ol kafaya takma bu uygulamaları da zevk alarak yap görev olarak ya da kilo vermeye odaklanarak değil geçmiş olsun, kafaya takılcak bir kilo fazlan yok
evettt bu gün ki gururlarımı anlatacağim efenim sizee
- Abartmadan yemeyi başarmaaak
- 30 küsür dk serbest dans stilinde dans etmeek
- 300 tane ip atmalaa
- 2 kupa yeşii çaaay
- 3lt su (ama daha tamalamış sayılmaaam)
Ah birde zikirlere başlayabilsemmm
Fazlalıklar giderken şekil de verebiliriztamam o zaman dediğini yapacağım :) ya fazla kilom yok ama insan fazlayı verince bu sefer şekil için vermek istiyor
ya zaten oluyor da hani kilo verdikçe daha çok inceliyorsun ya onu demek istedim insan istedikçe istiyorGayet başarılı, tebrik ederim canım, serbest stil enerji patlaması yapıyor değil mi
Fazlalıklar giderken şekil de verebiliriz
yapmaz mı yaa cidden çok etkili olucağına inanıyorumGayet başarılı, tebrik ederim canım, serbest stil enerji patlaması yapıyor değil mi
Fazlalıklar giderken şekil de verebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?