Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

amin cnm inş.evet diyet listeleri gerçekten sıkabiliyor insanı.ben mesela her öğlen salatalık domates yemiyorum yerine semiz otu salatalası yapıyorum bana veriği ölçek yoğurtla içine sarımsak koyarak yada her gün sebze yerine kurubaklagil tüketiyorum yine listemdeki ölçüye göre yoksa sürekli aynı aynı sıkıyor insanı kendim ayarlıyorum ama liste dışına çıkmadan tabi.

Günaydınlarrrrr . Sabah tartıldım ve şuan 61.5 kiloyum. Boyum 168 ve hedefim 50. Yani önümde 11.5 kiloluk bir yol var. Hadi bismillah
bu arada kızlar her gün tartılmak iyi değilmiş doktorum demişti.gerçi bende dayanamadım 1 hafta olmadan tartıldım.doktorum bana 2 hafta da bir tartıl dedi.sizlerin fikri ne bu konuda

bu arada kızlar her gün tartılmak iyi değilmiş doktorum demişti.gerçi bende dayanamadım 1 hafta olmadan tartıldım.doktorum bana 2 hafta da bir tartıl dedi.sizlerin fikri ne bu konuda
Ben hergün tartilmayi seviyorum daha motive oluyorum eksiyi görünce
Artı görürsem ertesi gün biraz sıkma şansım oluyor böylece bu bence tabiii

kızlar akşam şu saatten sonra hiçbişey yemiyoruz gibi birşey yok demi
cnm ben doktor konturolünde yaptığım için 6 da akşam yemeğim sonrasında sınırsız tuzsuz domates salatalık çay kahve şekersiz olarak ve gece yatmadan 2 porsiyon meyve ve yoğurdum var yarım kase.

arkadaşlar hedefine ulaşan resim atsın yüzünü karalayıp ne dersiniz diğerlerine motivasyon kaynağı olur
ben bana en dar gelen kıyafetlerimle resim çektim 58 olunca yani 9 kg zayıflayınca aynı kıyafetleri giyip ikisini yan yana koyacağım atarım buraya Allahım bana o günleri çabuk ve sağlıcakla göster aminn

Oooo benim yol uzun yaklaşık 26.5 kilo kadar ☺
Ama bende istiyorum foto ya ((
Once 6,5 kilo sonra 16,5 kilo verdigim fotolari paylasacagim
yarin sabah foto mu çekip o kıyafet le bende paylasayim ilk hedefime ulasinca

Oooo benim yol uzun yaklaşık 26.5 kilo kadar ☺
Ama bende istiyorum foto ya ((
Once 6,5 kilo sonra 16,5 kilo verdigim fotolari paylasacagim
yarin sabah foto mu çekip o kıyafet le bende paylasayim ilk hedefime ulasinca
Kesinlikle canım çek fotoğrafını insanı acayip tetikliyor

Bu sabah tartıldım tam 74.0 kiloyum. Regl olmam dolayısıyla kendimi tutamadım dün iki tane dondurma yedim Regl iken ben ben değilim karnım ağırmasında her şey yerim . Çünküm, çikolata hamur işi yemeyince daha çok ağrıyo gibi Dün beyaz ekmek yedim Eski düzenime (diyete başlamadan öncesine) göre az şimdiki diyet düzenime göre çok yedim ekmek Bu da nasıl bir cümleyse
Bugün de bir buçuk tane lahmacun yedim eskiden olsa üç dört tane rahat yerdim yani bir porsiyon Sanki 5 tane yemişim gibi midem bulandı daha fazla yiyemedim İnsanlık için küçük benim için büyük bir gelişme Benim obur ponçik midem minnoş mu olacak şimdi Ben bugünleri de mi görecektim

Evet yukarıda vicdan rahatlama çabamı dinlediniz
Yarın tam gaz devam edecem diyetime ve artık hayırlısıyla bu 7 li rakamları kırıp 6 'lara gelicem İçten içe hedefim 55 ama önce o 60 kiloyu görücem bi

Kızlar ben topikten ayrılsam kusuruma bakmazsınız değil mi, herkes kaynaştı nasılsa

Şu an canım aşırı derecede çikolata istiyorrr. Aslında az da olsa yiyeblirz ama saat geç oldu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…