HoşbuldumSeptember rose hoşgeldin
Sen nasıl vermistin canım 12 kg sen se tüyo ver hadi bize
Ben yine buradan destek almıştım, yani KK'dan
Kalori sayarak verdim, tabii sporla da destekledim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşbuldumSeptember rose hoşgeldin
Sen nasıl vermistin canım 12 kg sen se tüyo ver hadi bize
h.geldin cnm sende aramıza.hep beraber veririz inş.aranızda en dobi benim sanırım . bizimde doktorumuzla ilk hedefimiz 80 kiloya inmek o kilo bile korknç geliyor bana şuan.hepimiz başarıcaz eminim buna.Ya burası ne kadar güzel bir yer böyleee Kızlar beni de aranıza kabul eder misiniz acaba Tüm sayfaları okudum ve işte aradığım yer dedim. Zaten bugün başlamıştım diyete ama akşsam buraya rastlayınca o kadar memnun oldum ki.son 1 yıldır o kadar bıkmıştım ki diyet yapıp sonuç alamadan bırakmadan. Artık inancım da kalmamıştı ama şimdi tüm inancımla tekrardan başlıyorum inşaAllah Ya kpss 2016 çok güzel esmalar paylaşmıssın peki tabi Allah bilir ama bunlar çatlaklarada yarar sağlar mı. Sürekli alıp vermekten her yerim çatladı kolum bile ki o kadar çok değilim aslında yani evet rahatsız edicek kadar kilom var ama kollarımın çatlatcak kadar yok. Yani en fazla 63ü gördüm boyumda 168. Şu an kaçım biilmiyorum ama eğer kabul ederseniz beni aranız sabah tartılıp yazıcam inşaAllah. Hedefim de 50. Herkes 50 çok zayıf olur dşyor ama ben 50 olmak istiyrum ya. Neyse çok konuştum ben. İyi gecelerrr...
sende h.geldin cnmHoşbuldum
Ben yine buradan destek almıştım, yani KK'dan
Kalori sayarak verdim, tabii sporla da destekledim.
h.geldin cnm sende aramıza.hep beraber veririz inş.aranızda en dobi benim sanırım . bizimde doktorumuzla ilk hedefimiz 80 kiloya inmek o kilo bile korknç geliyor bana şuan.hepimiz başarıcaz eminim buna.
evet cnm ilo ne kadar fazlaysa o kadar kilo kaybı oluyor en başta 70 lere indiğimde kilo verme oranım yavaş yavaş düşerCanım aslına bakarsan senin zayiflaman daha kolay verecegin sayı fazlaysa takir takir gidiyor kilolar hedefe yaklasinca gr lara seviniyor insan
Zaferin büyük olacak herkes nasıl yaptın diye peşinde koşacak inş
Canım şuan 58-59 kiloyum 2-3 kilo inip çıkıyorum arada, ama 3. Yılım hâlâ koruyorumKpss 201 6 canım senin güncel kilon kaç koruma nasıl gidiyor
Öncelikle hoş geldin,teşekkür ederim , insan isteyince dağları aşıyorMerhaba Günaydınlar herkese...
Bisquits arkadaşım öncelikle tebrik ediyorum seni, 75 günde 21 kilo nasıl verilir ya
Benim de bi 12 kilo kadar vermişliğim var, şu an 49-50 arası gidip geliyorum.
Ama sabit tutabilmem için böyle bi yere bağlı kalmakta fayda var.
Beni de alın aranıza
Canım bizim beslenmemizde herşey var çikolata bile ama tabii miktarlara dikkat ediyoruz ,yediğimiz saatlerde önemli hele karpuz çok serbest çünkü %90 ı su karpuzunkızlar tekrar selam..bende bu şekilde zayıflamaya nihayet karar verdim uzun bir araştırmadan sonravermem gereken kilo az olunca gitmiyor gitmiyor....yeminle çıldırıcım artık..bende yazdan mıdır bilmem acayip motivasyon eksikliği var normalde kışın, bahar gibi yapardım diyeti bomba gibi başlardım..bu sefer geç kaldım, ee haliyle sıcaktı halsizlikti derken kolum kalkmıyor ne spora ne bişeye.herneyse başlayıp başlayıp bırakıyorum diyetleri daha 6.gününde ...hiç bu kadar iradesiz hissetmemiştim. ben meyvesizliğe dayanamıyorum karpuz dilimleri önümde beni ye diye sırıtırken hayır diyemiyorum.şekersiz aburcubursuz oluyor da meyvesiz asla !meyve yiyebiliyoruz deyin bana bende hafif ama uzun soluklu sizin diyeti yapmaya karar verdim.herşeyden yicem ama doğru zamanlarda ve abartmadan az az.nefsimle mücadele etmeye çalışmadan ..sabırsızlık en büyük sorunum..çok yavaş veriyorum ben.hatta veremiyorum.moralim bozuuyor haliyle..umarım bu şekilde veririm.yardımcı olun destek olun banada.bu arada obezmişim gibi anlattım ama kilom 61 boyum 162 ....55 -56 hedefim ..bi kaç gün sonra tatile çıkıcam bildirimler aksayabilir..bol bol yüzücem..
karpuz şekerli baya o yüzden dedim ama az da olsa yerim artıkınCanım bizim beslenmemizde herşey var çikolata bile ama tabii miktarlara dikkat ediyoruz ,yediğimiz saatlerde önemli hele karpuz çok serbest çünkü %90 ı su karpuzun
Karpuz şekerli ama %90 ı su olduğu için ve vücudumuzun 3/4 ü su olduğu için ve de vücudumuz şekere de ihtiyac duyduğu için karpuz masum, yiyin onukızlar akşam şu saatten sonra hiçbişey yemiyoruz gibi birşey yok demi
Boyunla kilon arasında 110 fark sağlık sınırı yani boy 163-110=53 normal olursun, 50-51 kilo da çok iyi olur yavaş gitmesi onemli degil, sağlıklı olduğunu düşün Hisset yemekten sonra ağırlık hissedersin ya o olmasın hafif Hisset zaten sonra vücuduna beline dokundukça o seni tetikleyecek daha güzel görünmeyi kim istemez kiay bugün 2.günüm sabah kalktığımda 2 bardak ılık suya limon damlatıp içtim bu arada ben sabah kahvaltısındada kendimi poğaçadan uzak tutmaya çalışıyorum daha etkili olur bence şimdide 20dk geçti normal peynir zeytin yiyeceğim işte
bu arada ben bayağı kısıtlıyorum kendimi 0 ekmek 0 tatlı öğle yoğğurt ikindi kefir akşam çorba ama yinede çok kilo gidemiyor benden bu da biraz üzüyor haliyle bu arada benim boyum 163 164 civarı kilomda 59 sizce kaç kilo giderse normal kilomda olurum ve hiç göbek çıktısı falan olmaz
ya göbeğim falan yok sadece çok az simit kısmında var 2 kg versen gidecek türden o yüzden sen 53 diyince şaşırdım zaten amacım 51 52 olmak kilom ve boyum arasında 12 13 fark olursa fazla yağ hiç kalmaz aksine gayet güzel olur diye düşünüyorum iri kemikli olduğum için bacaklarım falan normal kalınlıkta anca o zaman olurBoyunla kilon arasında 110 fark sağlık sınırı yani boy 163-110=53 normal olursun, 50-51 kilo da çok iyi olur yavaş gitmesi onemli degil, sağlıklı olduğunu düşün Hisset yemekten sonra ağırlık hissedersin ya o olmasın hafif Hisset zaten sonra vücuduna beline dokundukça o seni tetikleyecek daha güzel görünmeyi kim istemez ki
Bu sağlık açısından olması gereken canım yoksa herkesin vücut tipi farklı vücudun bi de kilo hafızası var yani alışıyor bi kiloya sonra versende alsanda bi süre sonra alıştığı kiloya geliyor geri ben o yüzden alışkanlığınızı değiştirin diyorum yoksa yaş ilerledikçe daha da zorlaşır işlerya göbeğim falan yok sadece çok az simit kısmında var 2 kg versen gidecek türden o yüzden sen 53 diyince şaşırdım zaten amacım 51 52 olmak kilom ve boyum arasında 12 13 fark olursa fazla yağ hiç kalmaz aksine gayet güzel olur diye düşünüyorum iri kemikli olduğum için bacaklarım falan normal kalınlıkta anca o zaman olur
150-110=40kg mu????Boyunla kilon arasında 110 fark sağlık sınırı yani boy 163-110=53 normal olursun, 50-51 kilo da çok iyi olur yavaş gitmesi onemli degil, sağlıklı olduğunu düşün Hisset yemekten sonra ağırlık hissedersin ya o olmasın hafif Hisset zaten sonra vücuduna beline dokundukça o seni tetikleyecek daha güzel görünmeyi kim istemez ki
Hoşbulduk güzelimm. Napıyoruz iyi tarafından bakıyoruz sen hepimizzden daha hızlı kilo vereceksin ve istediğin hedefe ulaştığında hepimizden daha fazla bir değişime sahip olucaksın inşaAllah..Valla o kadar bıkmıştım ki sürekli başla aynı günür bitir diytlerinden umudum kırılmıştı ama burayı okuduğumda gerçekten çok motive oldum. Ben inanıyorum Rabbim izin veririse hepimiz istediğimiz kilolara ulaşacağızzzh.geldin cnm sende aramıza.hep beraber veririz inş.aranızda en dobi benim sanırım . bizimde doktorumuzla ilk hedefimiz 80 kiloya inmek o kilo bile korknç geliyor bana şuan.hepimiz başarıcaz eminim buna.
herkes mutlu olduğu kiloda olmalı zaten tatlım ,sen kendini iyi hissettikten sonra sorun yok, bide yaş faktörü var bunun yaş ilerledikçe kemikler kalınlaştığı için 50 kg biri 45 gibi görünebilir150-110=40kg mu????
Ben yok olmak istemiyorum ya.....
54-55 iyidir bana