• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

kızlar bu arada aklıma gelmişken bende bikaç tavsiye vereyim :D
haftada 1 2 kg maydonoz tüketmeye çalışın zayıflamaya aşırı yardımcı oluyor üzerine bol limon sıktığınız zaman gayet de güzel oluyor
bide yapabiliyorsanız kefir yapıp için o da hem zayıflatıyor hemde vicud için çok sağlıklı

Nerdesiniz kızlar akşam yemeğinde 2 kase çorba içtim sadece şimdi acayip midem kaziniyor ama yok su içiyorum..
Adet donemim bitsin tartida hoş bir rakam görmek istiyorum :KK73:

Nerdesiniz kızlar akşam yemeğinde 2 kase çorba içtim sadece şimdi acayip midem kaziniyor ama yok su içiyorum..
Adet donemim bitsin tartida hoş bir rakam görmek istiyorum :KK73:
Neden kendine işkence ediyorsun :KK20:salata ye ya da meyve ye varsa muz, ya da yoğurt icine kuru üzüm at ye ya da yoğurt tarçın karıştır ye ya da ayran iç ya da elma dilimle üzerine tarçın ek ye ya da ekmek dilimi al kızart yağ sürmeden onu ye, salatalık ye :kk77:

Neden kendine işkence ediyorsun :KK20:salata ye ya da meyve ye varsa muz, ya da yoğurt icine kuru üzüm at ye ya da yoğurt tarçın karıştır ye ya da ayran iç ya da elma dilimle üzerine tarçın ek ye ya da ekmek dilimi al kızart yağ sürmeden onu ye, salatalık ye :kk77:
Canım saat geç oldu diye şey ettiydim :110:
Tamam ayran içim çünkü bir orkestra çalıyor midemde :)))

Canım saat geç oldu diye şey ettiydim :110:
Tamam ayran içim çünkü bir orkestra çalıyor midemde :)))
Yemekte sadece iki kase çorba içmeyip yanında salata bir dilim ekmek yogurt yeseydin simdi miden gürültü yapmazdı dime ;) saglıklı olmak için düzgün besleneceğiz yemeklerden 3er kaşık alma da birer kaşık al tabağına ama ye mutlaka, ekmeği sınırla tamamen bırakma;) yoksa o nefis varyaaa seni diyetten sonra 115 kilo yapar:oha:

Yemekte sadece iki kase çorba içmeyip yanında salata bir dilim ekmek yogurt yeseydin simdi miden gürültü yapmazdı dime :KK66: saglıklı olmak için düzgün besleneceğiz yemeklerden 3er kaşık alma da birer kaşık al tabağına ama ye mutlaka, ekmeği sınırla tamamen bırakma:KK66: yoksa o nefis varyaaa seni diyetten sonra 115 kilo yapar:oha:
Allah korusun can can ne diyirsen :oha:
Her gün böyle yapmıyorum ki
Sadece bu aksam öyle canım istedi
Ama sözlerin benim için altın küpe niteliğinde :KK36:
Sen 21 vermissin ben 10 kg zayiflasam yeter:KK9::KK9:

Şimdi ya samed çek biraz ve de ki: "Allah'ım ülkemde, dünyada birsürü aç uyuyan çocuk varken Sen benim nefsimi şımartma, tamahkâr olayım ,bu geceki yeme isteğimi dindir "..
Evet canım Allah dünya üstündeki herkesin yardımcısı olsun ne sıkıntısı varsa gidersin aklıma geldikçe Ya Samed çekiyorum :KK5:

Amin
Evet canım Allah dünya üstündeki herkesin yardımcısı olsun ne sıkıntısı varsa gidersin aklıma geldikçe Ya Samed çekiyorum :KK5:
Allah kabul etsin, psikojine duygusal baskı uyguladım resmen, hiçte bişey demiyosun, yerim seni ben :KK19::KK36:

Eşim simit getirmiş bu saatte kızımla yiyorlar
Bende diyorum ki tadını bilmediğin birşey değil yersen birşey kazanmazsin ama yemezsen kilo kaybedersin tebrik ediyorum kendimi ☺
Wauuww irade diye buna derim :super: sabah yersin sen de hem:KK76:

Ya burası ne kadar güzel bir yer böyleee:KK68: Kızlar beni de aranıza kabul eder misiniz acaba:KK22: Tüm sayfaları okudum ve işte aradığım yer dedim. :KK54: Zaten bugün başlamıştım diyete ama akşsam buraya rastlayınca o kadar memnun oldum ki.son 1 yıldır o kadar bıkmıştım ki diyet yapıp sonuç alamadan bırakmadan.:KK43: Artık inancım da kalmamıştı ama şimdi tüm inancımla tekrardan başlıyorum inşaAllah:sampiyon: Ya kpss 2016 çok güzel esmalar paylaşmıssın peki tabi Allah bilir ama bunlar çatlaklarada yarar sağlar mı. :KK64:Sürekli alıp vermekten her yerim çatladı kolum bile ki o kadar çok değilim aslında yani evet rahatsız edicek kadar kilom var ama kollarımın çatlatcak kadar yok.:63: Yani en fazla 63ü gördüm boyumda 168. Şu an kaçım biilmiyorum ama eğer kabul ederseniz beni aranız sabah tartılıp yazıcam inşaAllah. Hedefim de 50. Herkes 50 çok zayıf olur dşyor ama ben 50 olmak istiyrum ya. Neyse çok konuştum ben.:oops: İyi gecelerrr...En Büyük TÜRKİYE

tesekkur ederim canım tabii ki zehrem zehrem hoş geldin aramıza :KK54: çatlak sürekli kilo alıp vermekten ve vücudun nemsiz kaldıgından oluyor ,öncelikle suyu alışkanlık haline getir;) 50 kilo boyun için bence az kendini bu kadar yıpratma :KK72: 54-55 kilo ideal :super: aslında şuanda da kilon normal ,vücudunla barış imzala :KK5: spor yapmadığını tahmin ediyorum, özellikle plates ve yürüyüş yapabilirsin:KK76::KK49::spor:, yeşil çay cildi güzelleştirir ve tabii esmalarımızz :süslü: sonra size hayatınızın sırrını vereceğim :cool:

Gunaydinnnnnn akşam o yemedigim simitin ödülünü şimdi aldım sevgili tartim 86.5 u gösterdi inanmayıp iki kez çıktım üstüne ☺
Şimdi o simitle kahvaltimi yapabilirim (ne simit mis beeee ☺☺☺☺)
:KK9::KK73:müthişsin :KK71: oohh afiyet bal şeker olsun :KK5: ben de çok severim simiti ama beldekini değil susamlı olanı:D

Back