- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
Neden kendine işkence ediyorsunNerdesiniz kızlar akşam yemeğinde 2 kase çorba içtim sadece şimdi acayip midem kaziniyor ama yok su içiyorum..
Adet donemim bitsin tartida hoş bir rakam görmek istiyorum
Canım saat geç oldu diye şey ettiydimNeden kendine işkence ediyorsunsalata ye ya da meyve ye varsa muz, ya da yoğurt icine kuru üzüm at ye ya da yoğurt tarçın karıştır ye ya da ayran iç ya da elma dilimle üzerine tarçın ek ye ya da ekmek dilimi al kızart yağ sürmeden onu ye, salatalık ye
Yemekte sadece iki kase çorba içmeyip yanında salata bir dilim ekmek yogurt yeseydin simdi miden gürültü yapmazdı dimeCanım saat geç oldu diye şey ettiydim
Tamam ayran içim çünkü bir orkestra çalıyor midemde :)))
Allah korusun can can ne diyirsenYemekte sadece iki kase çorba içmeyip yanında salata bir dilim ekmek yogurt yeseydin simdi miden gürültü yapmazdı dimesaglıklı olmak için düzgün besleneceğiz yemeklerden 3er kaşık alma da birer kaşık al tabağına ama ye mutlaka, ekmeği sınırla tamamen bırakma yoksa o nefis varyaaa seni diyetten sonra 115 kilo yapar
Evet canım Allah dünya üstündeki herkesin yardımcısı olsun ne sıkıntısı varsa gidersin aklıma geldikçe Ya Samed çekiyorumŞimdi ya samed çek biraz ve de ki: "Allah'ım ülkemde, dünyada birsürü aç uyuyan çocuk varken Sen benim nefsimi şımartma, tamahkâr olayım ,bu geceki yeme isteğimi dindir "..
Allah kabul etsin, psikojine duygusal baskı uyguladım resmen, hiçte bişey demiyosun, yerim seni benEvet canım Allah dünya üstündeki herkesin yardımcısı olsun ne sıkıntısı varsa gidersin aklıma geldikçe Ya Samed çekiyorum
Ay ben olsam 1 ısırık yerdim hiçbir şeyden mahrum kalamiyorum ben yaaEşim simit getirmiş bu saatte kızımla yiyorlar
Bende diyorum ki tadını bilmediğin birşey değil yersen birşey kazanmazsin ama yemezsen kilo kaybedersin tebrik ediyorum kendimi ☺
Wauuww irade diye buna derimEşim simit getirmiş bu saatte kızımla yiyorlar
Bende diyorum ki tadını bilmediğin birşey değil yersen birşey kazanmazsin ama yemezsen kilo kaybedersin tebrik ediyorum kendimi ☺
Bir lokmada kalabildikten sonra sıkıntı yokAy ben olsam 1 ısırık yerdim hiçbir şeyden mahrum kalamiyorum ben yaa
Gunaydinnnnnn akşam o yemedigim simitin ödülünü şimdi aldım sevgili tartim 86.5 u gösterdi inanmayıp iki kez çıktım üstüne ☺
Şimdi o simitle kahvaltimi yapabilirim (ne simit mis beeee ☺☺☺☺)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?