Aynen iyi ki actin burayıSilersin canım 8li leri de 7li leri de inş
Ben de 6 lı lari silsem 5li ler olsa hep hayatımda süper olur
Basaracagiz hep birlikte inşallah buradaki destek çok güzel kpss2016 iyi ki actin konuyu tatlım
Teşekkür ederim hocam:) yılgınlığa düşerseniz beğendiğiniz ünlülerin boydan fotoğraflarına bakın inceleyin mesela, kendinizi onun gibi hayal edin, etrafınızdaki sırf zayıf olduğu için salına salına gezen kişileri aklınıza getirip inatlaşın gibi yani sizi içsel olarak ayağa kaldıracak etkiyi bulun ve tetikleyin kendiniziMerhabalar, hikayeni okudum ve cidden cani gonulden takdir ettim basarini, ozellikle kendini vucudunu herhangi bi kisitlamaya tabi tutmadan kilo verebilmis olman kendim gibi kilo sorunu olanlar icin gercekten umit verici.
Ben de bes verip on alanlardanim, gercekten artik cok skldim, bu arada ogretmenim ve okullarin acilma gunune kadar yani 19 eylule kadar bi on onbes kilo vermek istiyorum, hatta basladim bile, bugun alti gub oldu, 1.5 kilo verdigimi gordum, ama motiveye ihtiyacim var sanirim, diyetin boyunca yapamucagini falan dusunuyo muydun ya da dusundugunde nasil motive oluyodun, merak ediyorum :)
Kizlarlar dayanamadım bugun tartildim gecen hafta persembe gunu basladim diyete an itibariyle tam 1 kilo400 gram vermisim 98 400 dum tam 97 ciktim.inanilmaz mutluyum[/QUOTE]Kizlarda"Kpss 2016, post: 47563994, member: 713759"]Süper daha ne olsun, hareketleri de yap yorumda anlatmıştımçayın biraz değişik bir tadı oluyor ,haklısın herkesin ağız tadı farklı seçeneklerden biri
Aynen iyi ki actin burayı
Amacım aslında 7 leri de silmek daha önce yaptım gene yaparım
336 tane ya musavvir oku hergün, sonra mucizeleri izleVücudu şekillendirmek için olan esma hangisi canım :)
Hayır canım. işletme mezunuyum ,bir de edebiyat, formasyon almadımHayırlısı canım.öğretmen misin?
Süpersin, afiyet olsun, fazla yağlar aksın gitsinGünaydın bugün de -300 ile uyAnmak güzeldi ☺ şimdi cayimi yapıyorum
Günaydın canım,Günaydın bugünden başlıyorum okullar açılana kadar 5 kilo verme hedefindeyim
Muhteşemsin stres yok, güzel olmak ve vücudunla barışık olmak var, azcık fazla kilomuz varken de fitken de seviyoruz bedenlerimizi87.1
Ama bu sefer kararlıyım 8 li rakamları silecegim hayatımdan
Canım benim teşekkür ederim, hep birlikte fazla kilolara SAĞLIKLI bir şekilde elveda diyoruzSilersin canım 8li leri de 7li leri de inş
Ben de 6 lı lari silsem 5li ler olsa hep hayatımda süper olur
Basaracagiz hep birlikte inşallah buradaki destek çok güzel kpss2016 iyi ki actin konuyu tatlım
Kizlarlar dayanamadım bugun tartildim gecen hafta persembe gunu basladim diyete an itibariyle tam 1 kilo400 gram vermisim 98 400 dum tam 97 ciktim.inanilmaz mutluyum
Kpss denince aklıma hep öğretmenlik geliyor.Hayır canım. işletme mezunuyum ,bir de edebiyat, formasyon almadım
Aynen bizim meslekte öyleKpss denince aklıma hep öğretmenlik geliyor.
Allah herkesin gönlüne göre versinAynen bizim meslekte öyleatanmak deveye hendek atlatmakla bir maalesef ..
Allah atama bekleyen,emek harcayan bütün meslektaslarimin ve herkesin yardımcısı olsun...
Bir de okul acilincaya kadar herkes Zayıflamak istiyor sanırım yeni eğitim dönemine yeni bir bedenle hadi inşallah
Kaçsın ki canım kilon azsa zaten insan amaan böyle de iyiyim diyebiliyor kendimden biliyorum ne zaman hedefime 2-3 kg kalsa sıkılıp bırakıyorum ama bu sefer yook öyleAllah herkesin gönlüne göre versino zayıflama isteği bir bende yok nedense
Yok canım ,baya varım.74.10 kilo kadar fazlam var.Kaçsın ki canım kilon azsa zaten insan amaan böyle de iyiyim diyebiliyor kendimden biliyorum ne zaman hedefime 2-3 kg kalsa sıkılıp bırakıyorum ama bu sefer yook öyle
Aynen bizim meslekte öyleatanmak deveye hendek atlatmakla bir maalesef ..
Allah atama bekleyen,emek harcayan bütün meslektaslarimin ve herkesin yardımcısı olsun...
Bir de okul acilincaya kadar herkes Zayıflamak istiyor sanırım yeni eğitim dönemine yeni bir bedenle hadi inşallah
KPSS deyince bi öğretmenlik bi de İİBF var zaten binlerce kişinin kabusu , özel sektör deseniz içler acısı CV verdim 3 dil lisans diploma ve 47 sertifika, kurduğum yardım derneklerinden düzenlediğim yardım gecelerinden bahsettim felan beni işe aldılar; yol yemek yok asgari ücret görevimde depoya gelen ürünleri atıp depodan ürün çıkartmak
Yeni eğitim dönemine yeni bir imaj bence çok cazip
336 tane ya musavvir oku hergün, sonra mucizeleri izle
170 tane ya kuddüs çek bi'de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?