Herşeye sorun çıkaran kardeş! Bıktım artık!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öyle muhtemelen çünkü hiç bir mantıklı açıklaması yok. Ama bu defa fırsat vermeyeceğim bana psikolojik baskı yapmasına

Psikolojik yardım mutlaka alın çok iyi gelir. Kardeşinize hiçbir şey yapmayın dediğim gibi. Sizi görmezden mi geliyor siz de gelin. Yokmuş gibi davranın. Kendi yemeğinizi ayrı yiyin. Sohbet etmeyin. Olur da özür dilerse konuşursunuz.

şöyle düşünüp biraz anlayışlı olabilirsiniz. Üniversite bitirmiş atanmamış boşlukta olduğu büyük ihtimal bunalımda olduğu bir süreç.Kendinizi onun yerine koyun bence.Siz yaptıklarınızı başına kalktığınızı düşündüm.

Faydası olur. Bir arkadasım saplantili asıktı eski sevgilsiine. Takip ediyordu hala fiziksel takip. Yeni sevgilisi olsa onu bulupngidip konuşuyordu falan. Terapiden sinra duzeldi

ay nişanla dügün arası ailneiz nasıl yanınızda aylarca onu ben anlamadım. işleri güçleri okulları yok mu? ben olsam hele de acillik olup bagıra cagıra rezil rüsva olunca aileme derim "siz şimdi gidin isterseniz dügüne geri gelirsiniz". en azından dügün hazırlıgınızı sevdiginiz adamla mutlu kafanız rahat yapın. o akılsız manyak kardesiniz de kendi evinde yayılsın cikolatasını kendi alsın bi zahmet.
böyle kücük kardesim olsa cidden döverdim herhalde. terbiyesiz edepsiz ya. birden cok sinirlendim kendim yasamısım gibi :))

kardeşte olsa bir yere kadar çekilir.

anne-babanız nerede bu kız böyle davranırken. suç onlarda.nasıl şımarttılarsa artık.

sizi hasta edecek kadar ileri boyuttaysa sorun, görüşmeyin. bende görüşmüyorum bir kaybınız olmaz

Evet bana sinirlenince ağzına geleni söyleyem or*** şerefsiz gibi kelimeler kullanan bir kardeşe mecbur olmadığım halde sırf babamın durumu yok diye her ay harçlık veriyordum oda yaptım ehliyetini aldım bunları haketmiyorum bir çikolata yüzünden çünkü ona göre benim aileye bir faydam yok şaka gibi okadar çok vukuatı varki anlatmakla bitmez ve tahammülümü aştı yani ne diyim bilmiyorum .

Kaybım olmaz ona hiç bir şüphem yok nişanlım bile diyor seni nasıl etkisi altına aldıysa resmen korkuyosun ondan çünkü kendimi harap ediyorum bişey dicek diye istediği birşey olmazsa ne der diye ilişkimede yansıyor bu durum birde normalde hiç kimseye eyvallahım olmaz normalde dışardan bi insan olsa yüzüne bakmam. Ama işte psikolojimi mahfetti. Zaten etrafında insan yok kimsenin dayanabileceği bir insan değil. İnşallah bu hislerim geçer evlenince görüşmezsem düzelirim diye düşünüyorum. Allah kardeşinde hayırlısını versin

Sinirlenmemek mümkün değil burun ameliyatı oldum küçük kardeşimde afedersiniz haydut gibi canı sıkılınca makas bıçak fırlatıyor ve 4 yaşında! Annemle babamın yetiştirdiği 2. de öyle ve apartmanda uyarı aldım gürültüden ötürü bunu söylediğimde dikkat edin diye ben onları evde istememiş oluyorum okadar bunalttıki beni tarifi yok

eline 20 lira sıkıstırıp surukleyerek kapıya koyacaktınız canın istiyorsa git al hadi diye hatayı orada yapmışsınız anlayacagı dilden konusmamışsınız terbiyesizin
Okadar çirkefki nasıl tepki verir aklınız almaz. Düşünün yarın alırım dediğimde resmen onunla dalga geçiyomuşum ya böyle bi karaktersizlik yok akşam eve gitmek istemiyorum ailem yüzünden akşam dedim ben aparta çıkacağım kendimi iyi hissetmiyorum onu görünce babamda bi gidelim ozaman dedi ama ciddiye almadı sinirle söylediğimi düşündü. Şu düştüğüm durum beni çok üzüyor.

ayyy velete bak. korkunc. bu ne ya??
ne münasebet siz kendi evinizi onlara bırakıp neden tekrar apart ücreti ödüyosunuz ki? resmen evinize çökmüş oluyorlar. çok saçma. hepsinin yol parasını verin gidip gelsinler düğüne o daha iyi.

Valla kendi adım atana kadar hiçbirşey yapmam
İsterse düğüne gelir istemezse gelmez siz yüz verdikçe tepenize çıkmış ve sizi çok da güzel kullanıyor

Benim 9 yaşında ki oğlum bile daha olgun. Zeka yaşında bir sorun olmalı. Çikolata için yaptıklarına bak!!!!

Ben zaten yıllardır bir çok sorun yaşadım ailemden 1 TL maddi destek görmedim. Her konuda destek oldum ama en ufak bişeyde şöyle yapmasından dolayı psikolojim bozuldu yazdan beri yaptıklarından dolayı geçmişte kullandığım psikiyatri ilacına başladım. Aklıma geldikçe ağlıyorum akşam eve gelip anne babamı suçladım babamda dediki alıp memlekete gidicem onu. Çünkü bana seni haklı bulduk ama sürekli eve gelip nefret ediyorum diye bağırıyor ama dün benim arabamı babama sürdürüp gidip fotoğraf çektiriyor instagrama fotoğraf atacakmış. Anne babamın samimiyetine inanıyorum ama onuda evde görmek istemiyorum annemlere söyledim evimden defolup gitsin çok üzüldüler bende kahroluyorum ama artık yüzünü bile görmek istemiyorum Allahım bana yaşattıklarının mislini yaşatsın rezil rüsva olsun elaleme. Ben düğün heyecanı yaşamam gerekirken tekrar psikoloğa gideceğim onun ağırlığını yaşıyorum

Ağzınız diliniz yok mu ya? Benim de ablam var,böyle şeyden bağırsam s.car ağzıma pişman eder siz susup özür mü dilediniz?
Kardeşlik bu değil.
"Senden çok yoruluyorum,araban var" deyince "senden çok çalıştım ki arabayı aldım,sen de çalış sen de al" de.
Daha sakin bir anınızda kirasını senin odedigin evde sana karşı yapılan saygısızliga daha fazla katlanamayacagini, bir daha ses yükseltecekse kendisine ev aramasını soyle.
Çok mu zor anlamıyorum.
Ayrıca size küfür edip siz babanıza 'dayanamiyorum' deyince buncacik olayda kendi suçunu gormeyip hastanelik oluyorsa bence ilgi çekmek için yapiyordur. Anneniz anne olsun da madem panik atak yaşıyor kziini terapiye götürsün. Sizlik bir olay yok. Siz üstüne düştükçe böyle sacmalayacak. Dünyadaki diğer hickimse onu nazlamayacagi için de bir süre sonra insanlara küsüp iyice çekilmez birisi olacak.
Hem nereye kadar çekeceksiniz ki? Yarın evlenince kocanizin yanında size hatta kocaniza şerefsiz dese mesela,o zaman da mi tahammül edeceksiniz???
Çok acil bir yol almaniz ve kardeşinize haddini bildirmeniz lazim

Hiiç bozmayın. Kafa dinlersiniz bir süre. Mesafe iyidir. Belki burnu sürtünür, en azından bir süreliğine.

O yine ben alttan alacağım zannetti ordan burdan engelleyerek aklı sıra beni kışkırtmaya çalışıyor ama nişanlım çok sıcakkanlı ve umursamaz bir insan olduğı halde bundan sonra kendisi eklese bile ben onu eklemek istemiyorum mesafeli olacağım kardeşine karşı dedi. Bende aynı şekilde hatta isterse düğünüme gelmesin onun şımarıklıklarına susmayacağım alttan almayacağım ayaklarıma kapansa bile affetmeyi düşünmüyorum bundan sonra yok hayatımda düşüncesi bile omuzlarımdan bir yükü aldı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…