• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeye sorun çıkaran kardeş! Bıktım artık!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiiç bozmayın. Kafa dinlersiniz bir süre. Mesafe iyidir. Belki burnu sürtünür, en azından bir süreliğine.
Kinim bu sefer geçmeyecek. Müsade etmeyi düşünmüyorum artık beni kullanmasına. Çekilmez karaktersiz bir insan olduğunu birgün anlayacak ayaklarıma kapansa bile asla affetmeyi düşünmüyorum benden uzak olsunda ne halt ederse etsin şurda katlanacağım bi kaç ay. Çok şükür sonrası bir daha yüzünü görmeyeceğim

O yine ben alttan alacağım zannetti ordan burdan engelleyerek aklı sıra beni kışkırtmaya çalışıyor ama nişanlım çok sıcakkanlı ve umursamaz bir insan olduğı halde bundan sonra kendisi eklese bile ben onu eklemek istemiyorum mesafeli olacağım kardeşine karşı dedi. Bende aynı şekilde hatta isterse düğünüme gelmesin onun şımarıklıklarına susmayacağım alttan almayacağım ayaklarıma kapansa bile affetmeyi düşünmüyorum bundan sonra yok hayatımda düşüncesi bile omuzlarımdan bir yükü aldı.
Ya bir insana ne kadar tahammül ederseniz o bunlara hakkı olduğunu düşünür. 'eeeeh sen kimsin be' moduna girerseniz o da kendine cekiduzen verir.
Bu hep boyledir. Ezik olmayın,sizi ezmesine de izin vermeyin.
Gitsin madem babanızla.
Sırf konuda anlattıklarınin onda birini ben yapsaydım ablam yüzüme bakmazdi, ben de onu tabii ki. Kan bağımız olması yüzümüze tükürene 'yagmur mu yağıyor?' dememizi gerektirmez

Ya bir insana ne kadar tahammül ederseniz o bunlara hakkı olduğunu düşünür. 'eeeeh sen kimsin be' moduna girerseniz o da kendine cekiduzen verir.
Bu hep boyledir. Ezik olmayın,sizi ezmesine de izin vermeyin.
Gitsin madem babanızla.
Sırf konuda anlattıklarınin onda birini ben yapsaydım ablam yüzüme bakmazdi, ben de onu tabii ki. Kan bağımız olması yüzümüze tükürene 'yagmur mu yağıyor?' dememizi gerektirmez
Çok haklısınız. Ki etrafımda sen çok iyi bi ablasın yada keşke senin gibi bi ablamız olsa lafını çok duydum. Çok merhametliyim olduğum konumdan ötürü altımda çalışan personeller benden yaşça büyükse emir veremiyorum yani mesela çaycı abladan çay isterken rica bile ederken çekiniyorum kötü hissediyorum. Bi personel işten çıktığı zaman kendimi suçluyorum acaba kötü davrandım mı diye bu bende hastalık haline geldi. Oda bu durumumdan faydalanıyor. Maddi durumumuzun kötü olmasını hissettirmemek için herşey yaptım asgariyle geçinirken bile üniversitede sınıfta kalan prenses hazretlerine neredeyse burs verdim ama Allah bilsin o bilmesin bunlar canımı yakıyor keşke hiç umursamasaydım keşke hiçbirşeyi takmayan bir insan olsaydım. Buradaki yorumlar beni çok rahatlattı. Yarın psikoloğa gideceğim eminim eskisinden dahada iyi olup güçlü bir şekilde yoluma devam edeceğim. Normalde gelinlik bakmam gerekiyor düğünüm için bundan başka birşey düşünmek istemiyorum 🥲 Desteğiniz fikirleriniz için teşekkür ederim 🙏

Bende de aynı dertten var emin ol en iyisi sen de uzak durcaksın düğünüme gelmez o bu olur diye düşünme önce sen kendini düşün . al karşına güzelce konuş hatta yaz mektup gibi yapma böyle de hala yayarsa çekme zaten evlenceksin kendi hayatınla ilgilen

Fikirleriniz için çok teşekkür ederim sayenizde adım atmadım kendimi bastırdım şuan kendimi çok iyi hissediyorum çünkü annem babam tamamen benim yanımda oldular. Babam çok sert bir şekilde sizin söylediklerinizi söyledi. Bu kızın kendi imkanlarıyla tırnaklarıyla kazıya kazıya aldığı arabayı kaldığı evi sana yapmadı sana bakmak sana çikolata almak zorunda değil.Haddini bil başka yerde iş bak birdahada o kıza bişey söyleme karşında beni bulursun. Kudurmuş olacakki o anki kızgınlıkla bana mesaj atmış bende onu wpden engelleyince normal mesaj atmış.Senden iğreniyorum sana hayatı zindan edicem bana yaptıklarını inşallah yaşarsın 😂😂😂 İlk 5 dk çok sinirlendim cevap versemmi dedim sonra güldüm geçtim çünkü artık bana zarar veremeyecek :) Yine bazı endişelerim var ama herşey zamanla düzelir inşallah bana bulaşmasın yeter…
Ama sana hayatı zindan edicem derken ne kasdetti anlamadım 🤔 Doğrumu yapıyorum bilmiyorum asla kaale alıp cevap bile vermedim. Umarım doğru yoldayımdır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X