Merhaba herkese. Bazen artık okadar bunalıyorumki oturup hüngür hüngür ağlamam istiyorum. 9 yıldır ailemden farklı bir ildeyim. 4 aydır ailem yanımda bi kaç ay sonra düğünüm olacak o yüzden ailemde yanımda kaldı nişandan sonra. Sorun benden 2 yaş küçük kız kardeşim. Psikolojimi bozdu. Ben 5 yıldır çalışıyorum. Ve en başından beri maddi destek oluyorum babamın maddi sıkıntılarının olduğu dönemler oldu hep destek olmaya çalıştım. Geçen sene mezun oldu ve yanıma geldi. Ama artık geldiğinden beri hareketleriyle ciddi manada tuh sağlığımı bozdu. En basidi işten sonra arkadaşlarımla buluştum mesaj attı çikolata alırmısın diye dönüşte unuttum. Eve geldim çikolata aldınmı diye sordu bende tamamen unuttum dedim. Sonra nasıl almazsın çok canım çekmişti dedi. Bende neyse yapacak bişey yok yarın alırım dedim. Off nasıl almazsın işte yiyecektim filan diye uzattı bence saçmalama dedim abartma yarın alırım dedim niye böyle demişim. Odama geldim biliyorum uzatacak sorun çıkaracak. İçerde nasıl bağırıyor. Nasıl almazmışım tavrım dalga geçer gibiymiş başkaları isterse alırmışımda bilmem ne bağıra çağıra. Diyorumki neyi yanlış yapıyorum niye böyle oluyor gerçekten bi zamanlar gelmesini yanımda kalmasını ondan çok istiyodum ama okadar nefret ettirdiki hareketlerinden. Ve ufak birşeyi büyütüp öyle ağır laflar ediyorki ne yapacağımı bilmiyorum. Başkası olsa iletişimi keserim bu hareketlerinden ötürü ama kardeşim ve boğuluyorum her ufak meseleyi büyütüşündü çünkü sorun çıkarıyor en ufak bişeyde. Eskiden küserdim konuşmazdım kafayada takmazdım şimdi gereksiz vicdan yapıyorum lütfen fikir verin
Güncelleme:Bana bir akıl verin fikir verin böyle davrandığında anksiyetem artıyor. Ne şeref bırakıyor ne olur. Böyle kardeşiniz olsaydı nasıl davranırdınız? Gerçekten psikolojimi mahfetti okadar takıyorumki
Güncelleme 2

ün dışardaydım eve bi geldim acile götürüyolar kardeşimi panik atak geçirmiş bende görünce şaşırdım anlamadım ne olduğunu ben götüreyim dedim istemiyorum filan diye carlıyor sanki ne yapmışım?Hastaneye gidince ne oluyo dedim ben senin ne söylediğini duydum dedi ne demişim bana şerefsiz dediği için babama dedimki artık tahammül edemiyorum onlarda sen haklısın sonuçta sana teşekkür etmesi lazım annesi gibi destek oldun hep bende sinirle benim ona borcummu varki her istediğini yapmak zorundayım minnet borcum yok dedim duymuş. Neyse bugün dışarı çıktılar hiç gözgöze bile gelmiyor akşam bir baktım engellemiş instagramdan nişanlımı bile. Elim ayağım boşaldı şaka gibi ne düşünmeliyim ne yapmam lazım bilmiyorum