- 16 Mart 2021
- 429
- 51
- 48
- Konu Sahibi BeyazKaranfil11
-
İşi var hayatında biri yok ama artık boğuluyorumİşi var mı? Hayatında biri var mı? Bunlar yoksa ablam her şeyi başardı ben başaramadım duygusunun dışa vurumu bence bunlar.
Çok yoruluyomuş daha yeni işe girdi. Ama benden daha çok çalışıyomuş birde benim arabam var diye ama unutmuş olamazmıyım? Gerçekten nasıl davranacağımı bilmiyorumPopisini kaldirip cikolatasini kendi alamaz mi marketten? Neden siz aliyorsunuz?
Bana biraz simarik gibi geldi kardesiniz
Tuhaf. Eskiden böyle miydi?İşi var hayatında biri yok ama artık boğuluyorum
Biraradayken herkes öyle. Aynı evde kimse kimseye katlanamaz. Bacında biraz abartmış. Seni kullanıyorMerhaba herkese. Bazen artık okadar bunalıyorumki oturup hüngür hüngür ağlamam istiyorum. 9 yıldır ailemden farklı bir ildeyim. 4 aydır ailem yanımda bi kaç ay sonra düğünüm olacak o yüzden ailemde yanımda kaldı nişandan sonra. Sorun benden 2 yaş küçük kız kardeşim. Psikolojimi bozdu. Ben 5 yıldır çalışıyorum. Ve en başından beri maddi destek oluyorum babamın maddi sıkıntılarının olduğu dönemler oldu hep destek olmaya çalıştım. Geçen sene mezun oldu ve yanıma geldi. Ama artık geldiğinden beri hareketleriyle ciddi manada tuh sağlığımı bozdu. En basidi işten sonra arkadaşlarımla buluştum mesaj attı çikolata alırmısın diye dönüşte unuttum. Eve geldim çikolata aldınmı diye sordu bende tamamen unuttum dedim. Sonra nasıl almazsın çok canım çekmişti dedi. Bende neyse yapacak bişey yok yarın alırım dedim. Off nasıl almazsın işte yiyecektim filan diye uzattı bence saçmalama dedim abartma yarın alırım dedim niye böyle demişim. Odama geldim biliyorum uzatacak sorun çıkaracak. İçerde nasıl bağırıyor. Nasıl almazmışım tavrım dalga geçer gibiymiş başkaları isterse alırmışımda bilmem ne bağıra çağıra. Diyorumki neyi yanlış yapıyorum niye böyle oluyor gerçekten bi zamanlar gelmesini yanımda kalmasını ondan çok istiyodum ama okadar nefret ettirdiki hareketlerinden. Ve ufak birşeyi büyütüp öyle ağır laflar ediyorki ne yapacağımı bilmiyorum. Başkası olsa iletişimi keserim bu hareketlerinden ötürü ama kardeşim ve boğuluyorum her ufak meseleyi büyütüşündü çünkü sorun çıkarıyor en ufak bişeyde. Eskiden küserdim konuşmazdım kafayada takmazdım şimdi gereksiz vicdan yapıyorum lütfen fikir verin
Fazla şımartılmış olabilir mi?Adım başı market heryer,bir zahmet o narin totoşini kaldırıp aliversin.Hic yüz vermeyin,şımarık çocuk davranışı bunlar.Çok yoruluyomuş daha yeni işe girdi. Ama benden daha çok çalışıyomuş birde benim arabam var diye ama unutmuş olamazmıyım? Gerçekten nasıl davranacağımı bilmiyorum
Evet 9 yıl öncede böyleydi ama büyümüştür diye düşündüm ama yokTuhaf. Eskiden böyle miydi?
Peki ben nasıl davranayım böyle insana hislerim de anormal kendimi aşırı kötü hissediyorum ve anksiyetem artıyorKız kardeşiniz herhalde maksimum 10 yaşında derdim aklıma 5 yaşında bıdık geldi ama işte falan diye yazmışsınız. Şaşırdım. Ergen misin? Bu ne tavırlar desenize? İyice tepenize çıkarmışsınız. Şımarıklık. Kendi alsın bir de.
GelmesinYani kendimi suçlu hissediyorum diyorum ya küserse ya düğünüme gelmezse. Okadar psikolojimi bozduki anksiyete tedavisi görüyodum bırakmıştım tekrar onun yüzünden tekrar başladım. Sebebi: 3 ay önce arkadaşlarımı o hastayken ona sormadan niye çağırmışım neler dedi ne düşüncesizliğim kaldı ne şerefim ne onurum. Bıktım artık ya
Aslında sizden çikolata değil ilgi ve sevgi istiyor ondan bu hırçınlık...Merhaba herkese. Bazen artık okadar bunalıyorumki oturup hüngür hüngür ağlamam istiyorum. 9 yıldır ailemden farklı bir ildeyim. 4 aydır ailem yanımda bi kaç ay sonra düğünüm olacak o yüzden ailemde yanımda kaldı nişandan sonra. Sorun benden 2 yaş küçük kız kardeşim. Psikolojimi bozdu. Ben 5 yıldır çalışıyorum. Ve en başından beri maddi destek oluyorum babamın maddi sıkıntılarının olduğu dönemler oldu hep destek olmaya çalıştım. Geçen sene mezun oldu ve yanıma geldi. Ama artık geldiğinden beri hareketleriyle ciddi manada tuh sağlığımı bozdu. En basidi işten sonra arkadaşlarımla buluştum mesaj attı çikolata alırmısın diye dönüşte unuttum. Eve geldim çikolata aldınmı diye sordu bende tamamen unuttum dedim. Sonra nasıl almazsın çok canım çekmişti dedi. Bende neyse yapacak bişey yok yarın alırım dedim. Off nasıl almazsın işte yiyecektim filan diye uzattı bence saçmalama dedim abartma yarın alırım dedim niye böyle demişim. Odama geldim biliyorum uzatacak sorun çıkaracak. İçerde nasıl bağırıyor. Nasıl almazmışım tavrım dalga geçer gibiymiş başkaları isterse alırmışımda bilmem ne bağıra çağıra. Diyorumki neyi yanlış yapıyorum niye böyle oluyor gerçekten bi zamanlar gelmesini yanımda kalmasını ondan çok istiyodum ama okadar nefret ettirdiki hareketlerinden. Ve ufak birşeyi büyütüp öyle ağır laflar ediyorki ne yapacağımı bilmiyorum. Başkası olsa iletişimi keserim bu hareketlerinden ötürü ama kardeşim ve boğuluyorum her ufak meseleyi büyütüşündü çünkü sorun çıkarıyor en ufak bişeyde. Eskiden küserdim konuşmazdım kafayada takmazdım şimdi gereksiz vicdan yapıyorum lütfen fikir verin
Anne babanız ne diyor?Evet 9 yıl öncede böyleydi ama büyümüştür diye düşündüm ama yok
Yani çikolata yüzünden düğününüze gelmeyecekse zaten gelmesin çünkü bu yüzden tavır yapıyorsa orda da benimle niye ilgilenmedin diye küsebilirYani kendimi suçlu hissediyorum diyorum ya küserse ya düğünüme gelmezse. Okadar psikolojimi bozduki anksiyete tedavisi görüyodum bırakmıştım tekrar onun yüzünden tekrar başladım. Sebebi: 3 ay önce arkadaşlarımı o hastayken ona sormadan niye çağırmışım neler dedi ne düşüncesizliğim kaldı ne şerefim ne onurum. Bıktım artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?