HERSEYDEN NEM KAPAN ES KİŞİŞİ

Ya siz isten geldigi halde dısari cikaran koca bulmussunuz daha ne istiyosunuz Allah tan Bu türünün son örneklerinden cünkü kıymetini bilin. Bennce enerjinizi yükseltin biraz. Hayattan keyif alin siz bir tanesiniz.Esiniz eve geldiginde surekli yoruldum demenizden bikmistir illa ki . Biraz akisina birakin ona da uymaya calisin .cok mu yorgunsunuz deyin yoruldum isten de geldim ama hadi gel cikalim be nolcak deyin . ya da izledigi seye illa yorum yapmak zorunda degilsiniz . Ona degerli hissettirmek adina komikmis deyin yapmacik da olsa gülün.Cok iyiymis deyiverin diliniz kopmaz.Biraz da pozitif tarafindan bakın hayata yardim mi ediyo komsuya? karismayin olumsuz yorum yapmayin hatta destekleseydiniz keske sen ne iyi adamsin yorgunsun yapmana luzum yok ama yardim ediyosun yine de merhametli kocam benim diye vs. Esiniz hicbir zaman onaylanmamis ondan dolayi da sogumus olabilir sizden.

Ama evlilikte briaz da numara lazim. Bu ikiyuzluluk degil cunku karsidakini mutlu ediyosunuz.Izledigi videoya komik degil deyince ne oldu peki ikiniz de mutlu mu oldunuz siz iki yuzlu olmayinca? Hayir esiniz soyle dusundu benim konik buldugum bir sey var cok guldim esim komik degil dedi ya benim espiri anlauisim mi zayif ya da o mu anlamiyo? Bi deneyin ya bir hafta negatifliginizden arının ve esinize, yaptiklarina dediklerine pozitif yorumlar yapin istediklerini yapabileceginiz olcude kabul edin cok istiyosan cikalim ama cok yorgunum ona gore bi yerlere gtsek bugun ddyin ya da cok kalmayalim biraz da evimizde oturur cay demler iceriz diyin. biraz kendinizi degistirseniz esiniz ne oldugunu sasirir noldu bu kadina der. Cunku hepimize negatif olarak yansiyo konudmalariiz esinizr yaptiginiz yorumlar.

tamam ama bayan surrkli esini elestiriyo onaylamiyo ortak seylere gulmuyolar bile surrkli bir ne derse tersine yorum yapma hali var. Adamı da eski sevgliisine itme durumu bundan kaynaklanmis olabilir. evde surekli yaotigi elestirilen hks vakit gecirilmeyen bi adam eski sevgilisini gorunce bosliktan dolayi duygulari canlanabilir . O sevgi boslugu dolu olsaydi o kadina bakmazdı cunku.

Ya esinizi suçlu bulamadim ben siz o utuyu yapmadan yapiverin hemen. Arkasindan sarilin bunu halledelim deyin. Ama siz biraz fevrisiniz galiba yaaa esiniz baya baya hakli bu yazdiklarinizda güzel cevao vermiş.

Adam ne kadar iyi yaa utusunu kendi yapiyor hemde soylenmeden işten geliyor dışarı çıkalım diyor kıymet bilmiyorsunuz.Gercekten negatifliginiz yazınıza yansimis bak onca yorum yapılmış herkes eşini haklı bulmuş herseyden nem kapan eşin değil sensin bu anlattiklarina göre.

Adamın evlendiyse eski sevgiliyi özlemeye hakkı yok. Bosansin öyleyse.

Ne olursa olsun bu tur eylemler aldatma ve aldatmaya giden yollardir ve kimse hak etmez.

Yorgunum yorgunum diye evde sızlayan bir erkek komşuya da yardım etmesin öyleyse.

Önce ki konunu biliyorum ona istinaden şunu söyleyebilirim , her yaptığın her konuştuğun batıyor. Ben olsam salardım yakasını nereye gitmek istiyorsa gitsin , kalmak istiyorsa kalsın. Giderse de ben ondan önce giderdim...

Paragrafın sonlarında eşinizin söylediklerine o kadar hak verdim ki gerçekten de kadının en büyük düşmanı yine kadın. Bulunduğunuz ortamda size kimse kötü bir şey söylememiş, sizi kimse yermemiş; ortamdaki insanlar, sırf sizden başka bir kadına iltifat edince huzursuz olup kadını yermeye çalışmışsınız. Yok spor yapmasa böyle olamaz, yok belki estetiklidir vb... laflarla kadını aklınızca yermeye çalışmışsınız ama kendinizi rezil etmişsiniz. Eşiniz de "Sen de spor yap o zaman" diyerek çok doğru demiş. Tabii ki spor yapan, kendine bakan her insan daha genç güzel görünür, bunun aksini iddia eden mi var da böyle komik bir çıkış yaptınız? :) Yani hakikaten buradan bakınca kadını kıskanmış da yermeye çalışmışsınız gibi görünüyor, kendinizi de küçük düşürmüşsünüz.

.

Ben konuda buluttan nem kapan bir koca değil, anlaşamayan-uyumsuz bir çift gördüm.
İçinde bulunduğunuz durumu sağlıklı değerlendiremiyorsunuz anladığım kadarıyla.
Bakış açınızı biraz değiştirmenizi-genişletmenizi tavsiye ederim.

Adamı çok mu usandırdınız :/
Şikayetlerinizden bıkmış görünüyor

Şunu anladım ki evlilik yürütmek gerçekten çok zor..eşimle iyiyken çok iyiyiz kötüyken 2 düşman...gerçekten çok zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…