Sanki eşinizi daha normal buldum ben.Bir önceki konumda eşimde ilgili yasadiğimiz sorunlari yazmistim .Esim 29 ben 33 yasindayim 7 aydir iletisim ,cinsellik sıkıntılarımiz var.Eşim 7 aydir kendi utusunu ,bulasiğin yikiyor.Kiyafetlerini kendi katliyor ,yemeği ben yaptiğim halde kendisi disarda yiyip geliyor.Esime ben yaparim dememe rağmen hayir sen yapma lutfen surekli yorulduğunu söylüyorsun diyor evet yoruluyordum ve dile getirdim bir kac kez ne var yani simdi bunda? tamam ver ben utuleyim diyorum hayir yoruldum demenden bunaldim sureklk herseyden sikayet ediyosun madem sikayet ediyosun yapma bak ben kendimde yapiyorum diyor.
Gecen gun siteye yeni aile katildi .Tasimak icin adamlar felanda tutmuslar .Esim yardim etmeye baslayinca napiyosun zaten adamlari parayi tasimak icin veriyorlar senin isin mi o diyorum .Bana ben senden yardim mi istedim ben yardim ediyorum niye herseye karisiyosun diyor ki .Esim isten yorgun gelmisti neyse
Bugun esimin bir kuzeni var kadin 40 yasinda ama herkes 25-27 gosterdiğini soyluyor.Ilkte bende yasini duyunca sasirmistim .Bugun kayinvalidemlere oturmaya gittik onlarda bir nikaha mi duğune mi ne gidiceklermis topuklu ayakkabi elbise makyajli felan yanimizdan geciyordu .Kayinvalidem cok guzel olduğunu felan soyledi .Tesekkur etti gitti esimin diğer kuzenide helal olsun halen enerjisi yuksek 40 olduğuna inanmazsin dedi .Kayinvalidemde hergun kosu spor yapiyor o evvelden boyle gibi bisey dedi.Bende spor yapmasa boyle olamazdi (gencliğinde beri yapiyormus) dedim .Belki estetik vs vardir cunku durumlari iyi .Esim hemen ordan hemende kusur bul ee kadin tabi spor sayesinde genc kalicak sende yap sende kal dedi .kirildim iceri gectim.
Eve donerken esim ne oldu simdi felan dedi bende anlattim .Esimde bunda alinicak ne var sen spor yapiyorda boyle kaliyor diyosun bende ee zaten spor yapiyorda oyle kaliyor sende yap sende kal dedim ne var bunda dedi .Esim lafa gelince kadinim ben kadinim narin kirilgan canlilariz diyosun ama lafa gelincede o kadin full makyajli ,yok o sporla oyle olurmus .Asıl dusmanliği sen kendine yapiyosun hem kadinliği yuceltiyosun hem kadinlari yerden yere vuruyosun dedi .
Esim hep boyle ne zaman bir fikir soylesem dusuncen masum değil diyor .Bir tartisma yasasam biriyle ama sen bağirarak konusuyosun karsindakide etkiye tepki veriyor diyor.Bir video izliyor guluyor ben bu komik değil deyince ama bana komik geldi herseyde fikir belirtme diyor.Ne yaparsam tersinj yapiyor hayir zaten problemlerimiz var .Ne yapacağimi bilmiyorum her dediğimden her seyden nem kapiyor oneri ve tavsiyeleriniz nedir? Aranizda boyle sorun yasayanlar var mi? Nasil cozum buldunuz?
Eşiniz haklı bence. Burada bile yazım tarzınız itici geldi bana.Bir önceki konumda eşimde ilgili yasadiğimiz sorunlari yazmistim .Esim 29 ben 33 yasindayim 7 aydir iletisim ,cinsellik sıkıntılarımiz var.Eşim 7 aydir kendi utusunu ,bulasiğin yikiyor.Kiyafetlerini kendi katliyor ,yemeği ben yaptiğim halde kendisi disarda yiyip geliyor.Esime ben yaparim dememe rağmen hayir sen yapma lutfen surekli yorulduğunu söylüyorsun diyor evet yoruluyordum ve dile getirdim bir kac kez ne var yani simdi bunda? tamam ver ben utuleyim diyorum hayir yoruldum demenden bunaldim surekli herseyden sikayet ediyosun madem sikayet ediyosun yapma bak ben kendimde yapiyorum daha ne istiyosun diyor.
Gecen gun siteye yeni aile katildi .Tasimak icin adamlar felanda tutmuslar .Esim yardim etmeye baslayinca napiyosun zaten adamlari parayi tasimak icin veriyorlar senin isin mi o diyorum .Bana ben senden yardim mi istedim ben yardim ediyorum niye herseye karisiyosun diyor ki .Esim isten yorgun gelmisti neyse onu dusunmustum ama gene kotu ben oldum
Bugun esimin bir kuzeni var kadin 40 yasinda ama herkes 25-27 gosterdiğini soyluyor.Ilkte bende yasini duyunca sasirmistim .Bugun kayinvalidemlere oturmaya gittik onlarda bir nikaha mi duğune mi ne gidiceklermis topuklu ayakkabi elbise makyajli felan yanimizdan geciyordu .Kayinvalidem cok guzel olduğunu felan soyledi .Tesekkur etti gitti esimin diğer kuzenide helal olsun halen enerjisi yuksek 40 olduğuna inanmazsin dedi .Kayinvalidemde hergun kosu spor yapiyor o evvelden boyle gibi bisey dedi.Bende spor yapmasa boyle olamazdi (gencliğinde beri yapiyormus) dedim .Belki estetik vs vardir cunku durumlari iyi .Esim hemen ordan hemende kusur bul ee kadin tabi spor sayesinde genc kalicak sende yap sende kal dedi .kirildim iceri gectim hem estetik olsa ne olur kadinin enerjisi bile yuksek dedi.
Eve donerken esim ne oldu simdi felan dedi bende anlattim .Esimde bunda alinicak ne var sen spor yapiyorda boyle kaliyor diyosun bende ee zaten spor yapiyorda oyle kaliyor sende yap sende kal dedim ne var bunda dedi .Esim lafa gelince kadinim ben kadinim narin kirilgan canlilariz diyosun ama lafa gelincede o kadin full makyajli ,yok o sporla oyle olurmus .Asıl dusmanliği sen kendine yapiyosun hem kadinliği yuceltiyosun hem kadinlari yerden yere vuruyosun dedi .
Esim hep boyle ne zaman bir fikir soylesem dusuncen masum değil diyor .Bir tartisma yasasam biriyle ama sen bağirarak konusuyosun karsindakide etkiye tepki veriyor diyor.Bir video izliyor guluyor ben bu komik değil deyince ama bana komik geldi herseyde fikir belirtme diyor.Ne yaparsam tersinj yapiyor hayir zaten problemlerimiz var .Ne yapacağimi bilmiyorum her dediğimden her seyden nem kapiyor oneri ve tavsiyeleriniz nedir? Aranizda boyle sorun yasayanlar var mi? Nasil cozum buldunuz?
Kuzucuğum adam bir önceki sevgilini unutamamış. Önceki konusunu okursan daha net fikir sahibi olursun. Bu terapistlik iş değil gibi. Bilemedim ama katılıyorum sana.Eşin sanki senden nefret ediyor. Üzüldüm açıkçası. Bir evlilik terapistine gidebilirsiniz.
Yaa adam karısına tahammül edemiyor resmen. Ne bileyim üzüldüm. Arada eski sevgiliyi unutamama da varsa bu evlilik bitmiş zatenKuzucuğum adam bir önceki sevgilini unutamamış. Önceki konusunu okursan daha net fikir sahibi olursun. Bu terapistlik iş değil gibi. Bilemedim ama katılıyorum sana.
Eşiniz haklı bence. Burada bile yazım tarzınız itici geldi bana.
Valla cinsellik yok, adam ev arkadşaıymış gibi takılıyor. Arada eski kız arkadaşının gruba attığı videoları izleyip dertleniyormuş falan. Ne bileyim terapist tutup birinin kalbine başkasını sokamaz ya da kalbinden dökemez diye düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsun, üzüldüm bende.Yaa adam karısına tahammül edemiyor resmen. Ne bileyim üzüldüm. Arada eski sevgiliyi unutamama da varsa bu evlilik bitmiş zaten
Çok mu şikayet ettin,yorgunum dedin ki adam da tüm işini kendi yapmaya başladı.?Bir önceki konumda eşimde ilgili yasadiğimiz sorunlari yazmistim .Esim 29 ben 33 yasindayim 7 aydir iletisim ,cinsellik sıkıntılarımiz var.Eşim 7 aydir kendi utusunu ,bulasiğin yikiyor.Kiyafetlerini kendi katliyor ,yemeği ben yaptiğim halde kendisi disarda yiyip geliyor.Esime ben yaparim dememe rağmen hayir sen yapma lutfen surekli yorulduğunu söylüyorsun diyor evet yoruluyordum ve dile getirdim bir kac kez ne var yani simdi bunda? tamam ver ben utuleyim diyorum hayir yoruldum demenden bunaldim surekli herseyden sikayet ediyosun madem sikayet ediyosun yapma bak ben kendimde yapiyorum daha ne istiyosun diyor.
Gecen gun siteye yeni aile katildi .Tasimak icin adamlar felanda tutmuslar .Esim yardim etmeye baslayinca napiyosun zaten adamlari parayi tasimak icin veriyorlar senin isin mi o diyorum .Bana ben senden yardim mi istedim ben yardim ediyorum niye herseye karisiyosun diyor ki .Esim isten yorgun gelmisti neyse onu dusunmustum ama gene kotu ben oldum
Bugun esimin bir kuzeni var kadin 40 yasinda ama herkes 25-27 gosterdiğini soyluyor.Ilkte bende yasini duyunca sasirmistim .Bugun kayinvalidemlere oturmaya gittik onlarda bir nikaha mi duğune mi ne gidiceklermis topuklu ayakkabi elbise makyajli felan yanimizdan geciyordu .Kayinvalidem cok guzel olduğunu felan soyledi .Tesekkur etti gitti esimin diğer kuzenide helal olsun halen enerjisi yuksek 40 olduğuna inanmazsin dedi .Kayinvalidemde hergun kosu spor yapiyor o evvelden boyle gibi bisey dedi.Bende spor yapmasa boyle olamazdi (gencliğinde beri yapiyormus) dedim .Belki estetik vs vardir cunku durumlari iyi .Esim hemen ordan hemende kusur bul ee kadin tabi spor sayesinde genc kalicak sende yap sende kal dedi .kirildim iceri gectim hem estetik olsa ne olur kadinin enerjisi bile yuksek dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?