HERSEYDEN NEM KAPAN ES KİŞİŞİ

Her cumleye katiliyorum.

Bence eşin gayet makul davranıyor ve büyük ihtimal gerçekten de onun sandığı gibi birisin. Azcık daha imm nasıl denir, azcık daha naif olmayı dene. Sakin ol, kabul edici ve onaylayıcı ol.

Oo kendi işini kendi gören erkek; becerikli erkeğin her türlü gideri vardır. Ütü yapıp, bulaşık yıkayan erkek mi var doğru düzgün; bi de yemek yapsa ideal erkek. Milletçe bıktık beceriksiz erkeklerden vallahi:)

Adam haklı diyenler sadece ufak bir kareyi okudukları için haklılar evet ama bana kalırsa eski sevgiliyi özleyen , arabesk şarkılar eşliğinde fotoğrafını inceleyen erkek sevgi vermemiş üzen göstermemiş ki kadın bu hale gelmiş.

Siz de bazı yorumlarinizda zitlasaiyorsunuz gibi geldi. Bu da onu iyice itiyordur.

Bence eskiyi özlediğini düşündüğüm , beni sevmediğini hissettiren bir eşle devam edilmemeli.

Ancak madem ediyorsunuz öyleyse enerjisi yüksek , mudahaleci olmayan biri olmaya çalışın.

Komik bulduğu bir videoyu bence komik değil diye değilde o komik buluyor diye izlemeyi deneyin.

Bazen benim eşimde saçma bir espri yapar kahkaha atar, o kahkahası hoş gelir bana bende gülerim :)

Sizin gibi bir eşim olmasını istemezdim.

Komşuya yardım ediyorum diye karışsa inanın ben eşiniz gibi kibar da davranmazdım, yine iyi adammış. Sana ne pardon da sana mı sorucam derim. Adamı neden sık boğaz ediyorsunuz?

Kuzeni için düşünceleriniz ise fecaat resmen.

Siz değişmezseniz bu evlilik yürümez.

Adam eski sevgilisini özlemesin de ne yapsın?

Hatırlıyorum dövmeli, durmadan oynadı falan demiştiniz. Üzüldüm adama kıpır kıpır neşeli bir kadından sonra sizinle evlenmiş.

Dost acı söyler ama kendinize çeki düzen verin.

Bakış açını değiştirmez isen mutsuz evliliğe devam edersin.. Bence ilk sen bir terapist e gitmelisin. Eşini yönlendirmeye calisiyor sun birde güc savası var gibi geldi bana.. Kişisel gelişim kitapları okumalısın. Eşinle arandaki ilişki düzelebilir ama sen istersen isen.

Senin eski konunu hatırladım eşinin unutamadığı eski sevgilisinden bahsederken de dövmeli olduğunu belirtme gereği duymuştun.Şimdide eşinin kuzeninden makyajlı,estetikli,vb ifadelerle bahsediyorsun yazdıklarından anladığım kadarıyla kompleksli ve kendiyle barışık olmayan bir insansın kendini sevmiyorsun ama eşinin seni bu halinle sevmesini bekliyorsun adam bıkmış olmalı bu tavrından bence değişime kendinden başla.

valla o zaman eşinizle iş paylaşımı yapın.
isten gelince mesela eşim yemeği yapardı ben evo toparlardım.
Sonra oturur birlikte mısır film yapardık ya da parkta gezerdik.
tabi şimdi bebek var evde.
yaklaşık 3 aydır 4 saat uyku ile yaşıyorum. hakkatten yorgunum
sag olsun eşim hallediyor isleri.

Esiniz hakli.
Utu ve yemek konusunda cok yerinde bi karar almis egerki cidden basina kakiyorsaniz.
Helal derim, kendi isini kendi yapiyor seni gommek yerine.
O bayan hakkindada fesatliginizi farkettim. Estetginden size ne? Konu sporsa siz ne gerek "estetigi vardir yaa" diye kulp taktiniz.
Kendinizle hic barisik birisi degilsiniz, kendi aklinizi begenmissiniz ve baskalarina hak vermeyi sevmiyosunuz. Kendinizide begenmiyorsunuz o yuzden herkesi elestiriyosunuz.
Bi seferde kocaniza " haklisin" deseniz keske. Ben nisanlima bi fikir beyan ederim, sonra oda baska bi bakis acisindan ele alir ve ben bi durup "hmmm evet dusundumde, sen haklisin, ben yanlis dusunmusum" derim.
Bazende aynisini o bana yapar. Egoya gurura gerek yok. Hakli cikana plaket vermiyorlar. Oysaki birbirinizin suyuna gitmeye paha bicilemez odul var, MUTLULUK. Gommeyin kocanizin her dedigini ve yaptigini.Kadinlar ilgiden erkekler övguden mutlu olur.

Kocaniz size komik olmayan bisey gosteriyorsa hemen elestirmeyin, yalandanda olsa guluverin.
Benim nisanlim bana komik bisey gosterdiginde ve cokta komik bulmayinca ben " komik degil ki ne bu simdi" demem asla. Komik bulmasam bile nisanlimin katila katila gulmesine bakip " hahah gulusune bak kirildin gulmektenn nefes al bogulacaan sevgilim, nefes onemli" diye bi yorum yaparim.

Yada aramizda oyun oldu artik.
Birisi komik bisey yapar.
Digeri donuk donuk bakip saka niyetinde" ne yani komik mi bu simdi?" Der.
O komiklik yapan anlar oyun oynuyoruz ve " evet komik" der.
Sonrasinda o donuk konusan kisi " bencedeee" der ve ikimizi bi gulme alir.
Ardindanda ne kadar cocuksu, garip bi cift oldugumuzu dile getiririz.

Son düzenleme:

Canim olayin asli oyle degil bir onceki konusuna bak anlarsin esini sevgilisinden ayirip evlenmek art niyet zaten koca elden gidiyahhhhh cok bile kalmis uzatmalari oynuyorlar :)

Surekli eleştiri yapan, negatif bi sey bulan, her seye karisip her seyi yönetmeye çalışan biri isen kredini tuketmis olabilirsin.. Benim de cevremde var boyleleri; bi yerden sonra ne soyleseler batıyor insana..

Ne kadar şuursuzsunuz, insanların hevesini kırmaya ne gerek var ?
bence siz kendiniz ile ilgili birşey söyleyin

sen mızmızsın.eşin usanmış

sizdeki negatif enerji bana yazınızdan bile yansıyor eşiniz n'apsın Çok uyumsuz bir çiftsiniz ve kesinlikle eşiniz size olumlu hiçbir olumlu duygu beslemiyor gibi duruyor burdan. Bence boşanın bi an önce bu kadar kendinizi aşağılatmayın kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…