HERSEYDEN NEM KAPAN ES KİŞİŞİ

Aşırı iddialı bir yorum
Yazdıği şeyler adamın kadının yaptıgı ve söyledigi hicbir seye tahammül edemedigini gösteriyor. Insan ancak nefret ederse bu kadar batar karsi tarafin her seyi diye düsündüm. Kesinlikle üzmek icin yazmadim

Birbirinize gıcık oluyormuşsunuz gibime geldi

Yazdıği şeyler adamın kadının yaptıgı ve söyledigi hicbir seye tahammül edemedigini gösteriyor. Insan ancak nefret ederse bu kadar batar karsi tarafin her seyi diye düsündüm. Kesinlikle üzmek icin yazmadim
Eski konusunda esinin eski sevgılısının videolarını izleyip arabesk sarkılar dınledıgını yazmıstı. Yorumunuz da haklısınız siz. Hatta esi Bosanmak istiyordu.

Bence sizin enerjiniz düşük biraz.
Ben de sevmem surekli yorgunum diyen enerjisi düşük insanları.

Eski konusunda esinin eski sevgılısının videolarını izleyip arabesk sarkılar dınledıgını yazmıstı. Yorumunuz da haklısınız siz. Hatta esi Bosanmak istiyordu.
Adamin yaptigi da ayri bir pislik tabi. Eski sevgilini dusunup sarki dinlicen madem niye evleniyosun pis adam

Bence sizin enerjiniz düşük biraz.
Ben de sevmem surekli yorgunum diyen enerjisi düşük insanları.
Yorgun şöyle mesela isten geldim yemek felan hazirladim o ara uzaniyorum esim birseyler yapalim mi ? Gezelim mi diyince yorgunum diyorum .Bide bazen utu felan yapinca cok yoruldum diyince sinirleniyor artik ben yapicam dedi inat etti kendi yapiyor artik

esinizin belliki bu tarz seyleri sevmiyor. Ornegin her konuda fikrinizi ona soylemeyn icinizde kalsin biraz kendinizi geri cekin kendinizi dinleyin. Her konuda bir fikir soylemeniz belliki esinizi sinir etmis benim babamda boyle mesela Annemde sizin gibidir fikrini soyler babam hemen sen yanlis dusunuyosn der ben babamin huyunu bildigim icin herhangi bir konuda elestirel yorum yapmak yerine "bilmem sen dogru dusunuyosun" diyip konuyu kapatiyorum yoksa aksini yapsam kuplere binecek sizde fazla yorumda veya fikirde bulunmamayi deneyin isterseniz

Bizde anneniz ve babaniz gibiyiz☺ haklisinizdir belkide bide sessiz kalip dusuncelerimi icimde yasamayi tercih edeceğim .Bakalim gelisme olabilecek mi?

Enerjinizin düşüklüğü yazınıza bile yansımış. Sürekli yorgunum, yoruluyorum diyen bir insan çoğu kişiye itici görünür. Belli ki eşiniz de enerjisi yüksek bir adam. Aktif, hareketli bir yaşam istiyor ama siz ona ayak uyduramıyorsunuz.
Diğer konularda da yine eşinizi haklı buldum. Üzgünüm ama biraz kendi hatalarınızı görmelisiniz.

Bence eşin gayet iyi ne güzel ütüsünü beceriyor, komşusuna yardım ediyor. Güzel bir kadını eleştirmenizde iyi değil. Gayet mantıklı konuşan bence eşiniz.

Ama ben numara yapamiyorum ki duygularim yuzume yansiyor .Iki yuzlu olamam ki asla aaa ben en mutlusuyum ,en enerjiliyim diyemem ve gercekten yorucu bir iste calsiiyorum.Evet doğru tahmjn etmissiniz esimin enerjisi yuksek ,sosyal biri ben daha ice kapanik biriyim.

İki uyumsuz insanın evliliği böyle oluyor demek ki.
Bu arada eşiniz sizi sevmiyor demişler ama bence siz de eşinizi sevmiyorsunuz. Seven insan sizin gibi davranmaz çünkü.

Bu anlattıklarınızın ikiyüzlülükle ne alakası var? Evlilik iki kişinin uyumlu dansıdır. Yorgunum diye birlikte gezip dolaşmazsanız, aynı şeyleri yapmaktan keyif almazsanız nasıl bir beraberlik olacak bu? Ancak ev arkadaşlığı olur bu ilişki, o duruma getirmişsiniz zaten ama bundan da hoşnutsuzsunuz.

Ve açıksözlülükle patavatsızlığı birbirine karıştırmayın. Birinin komik bulduğu şeye hiçte komik değil derseniz o insanın espri anlayışını aşağılamış oluyorsunuz. Ya da birinin güzel ve fit dediğine kesin estetiklidir diye karşılık verdiğinizde o insanın beğenisini eleştirmiş oluyorsunuz tabi ne kadar kompleksli göründüğünüz de cabası.

Yargılıyorsunuz, eleştiriyorsunuz, aşağılıyorsunuz, sürekli şikayet ediyorsunuz ve birlikte birşeyler yapmaktan mutlu olmuyorsunuz. Bu adam eski sevgilisini özlemesin de napsın. Sizi tercih etmiş sizle evlenmiş ama sonuç mutsuz bir evlilik. Kim olsa bıraktığım kişi ile evlensem nasıl bir hayatım olurdu daha mı mutlu olurdum diye sorgulayıp kendini kapatırdı.

Eşiniz sizi belli ki sevmiyor. Bir önceki konunuza da istinaden, eski sevgilisinş unutamamış, hatta sizinle boşanmak istediğini söylemiştiniz. Eşiniz sevgilisinden ayrılmadan onunla konuşmaya başlamış, ayrılmalarını beklemiş daha sonea evlenmiştiniz. Aslında sıkıntı tam da burada başlıyor. Kalbi dolu bir insanden medet ummuş bir hata yapmış evlenmişsiniz.. kendinize eziyet etmenizin bir anlamı yok neden boşanmıyorsunuz hala ..

Ben acikcasi bu adamin neden sizinle evlendigini hic anlayamadim. Onceki konuya baktim, eski sevgiliden ayrilmis ama hala onu dusunuyor ee kardesim o zaman ne demeye ayrilmis? Sizi sevmiyor, bosanalim da demis ee peki neden sevdigni birakip sevmedigi biriyle evlenmis? Bu hikaye bastan asagi mantiksiz, sizin evliliiginiz da kazara sanki.

Bosa ayak diriyorsunuz, olmayacak bir evliligi suruyorsunuz. Bosanin madem adam bosanmak istiyor. Adam eski sevgilisine gider belli ki akli onda. Siz de sizi seven biriyle huzurlu, mutlu bir evlilik yaparsiniz.

Hani burda eski sevgilisini düşünen kadınlara kocanı sevmiyorsun diyoruz ya bu da aynı şey aslında. Adam sevgiliyi sevdiği için değil karısını sevmediği için aklı eski sevgilisine kayıyor.
Neden evlenmiş kısmına gelince; muhtemelen hızlı verilmiş bir karar ve birbirlerini tanımadan cicim aylarının heyecanıyla evlenmişler. Adam aradığını bulamayınca da evlilik bu hale gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…